Kaya s-a intors in Pretul Fericirii!

Kaya s-a intors in Pretul Fericirii, spre bucuria fanilor. Dupa o absenta destul de indelungata, personajul si-a facut aparitia cand nimeni nu se mai astepta. Haideti sa aflam mai multe detalii. Ce vor spune toti ceilalti? E greu de crezut. Haideti sa trecem si la prezentarea faptelor.

Kaya s-a intors in Pretul Fericirii!

Kaya s-a intors in Pretul Fericirii

Kaya s-a intors in Pretul Fericirii

In Turcia, Pretul Fericirii e la al 4-lea sezon, care se apropie de marele final. In curand, toti vor vedea in cel fel s-au gandit producatorii si scenaristii sa termine personajele a 4-a peripetie, derulata pe parcursul unui intreg sezon. Au fost multe care s-au intamplat de-a lungul acestuia. Au fost controverse peste controverse atat in ceea ce priveste personajele, dar si in ceea ceea ce ii priveste pe actorii care ii interpreteaza.

Serialul turcesc Pretul Fericirii a facut si o miscare riscanta, dar cat se poate de curajoasa. A renuntat la unul din personajele principale. Ne referim aici la Halit Argun, despre care v-am spus la vremea respectiva ca nu va mai aparea in serial. Fanii s-au suparat foarte rau, insa iata ca au mers mai departe. Productia inca are audiente bune, semn ca poate nu a fost o decizie atat de dezastruoasa pe cat se prefigura atunci. Pe langa Halit, la vremea respectiva au mai plecat si alte personaje, precum Leyla, Kerim sau Kaya. Insa, iata ca cel din urma s-a intors. Ender va trebui sa faca fata noilor provocari care vor aparea odata cu asa-zisul ei sot.

Ce inseamna revenirea barbatului in serial?

Sigur va face valuri si o va destabiliza pe Ender. Sau poate o va face sa devina si mai puternica? Depinde, caci inca nu stim cu ce ganduri se intoarce in prim plan. Insa sigur va trebui sa ne luam niste popcorn si sa ne uitam cu atentie, caci se anunta a fi palpitant. In acelasi timp, ne gadim si in ce fel va afecta revenirea lui Kaya si restul personajelor.

Yildiz deja are probleme, asa ca nu prea ar fi bine daca ar mai veni si Kaya cu ganduri de razbunare. Parca prea a rasarit asa, de nicaieri. Insa, acestea sunt doar supozitii. Nu vom afla cu adevarat decat urmarind serialul turcesc aflat la sezonul 4. Asadar, Kaya s-a intors in Pretul Fericirii…Va bucurati sau nu va place de el prea mult? Nu uitati ca puteti sa stati la discutii despre serial si cu alti fani pe pagina de Facebook.