Vom avea mai putine episoade din Pretul Fericirii

Vom avea mai putine episoade din Pretul Fericirii. Da, din pacate, suntem nevoiti sa va dam o veste cat se poate de trista. Serialul nostru preferat nu va mai fi la TV atat de mult timp ca pana acum. Insa, de ce? Ce s-a intamplat de s-a luat o decizie atat de radicala? Aflam toate detaliile din randurile ce urmeaza.

Vom avea mai putine episoade din Pretul Fericirii

Vom avea mai putine episoade din Pretul Fericirii

Vom avea mai putine episoade din Pretul Fericirii

De niste timp incoace, serialul turcesc Pretul Fericirii se difuzeaza toata saptamana. Astfel, de luni si pana vineri, avem episoade noi din sezonul 3, in care Yildiz se lupta pentru a-i pastra suprematia in conacul Argun. Halit, in acelasi timp, vrea sa scape de Nadir, un vechi dusman de-al sau, care s-a hotarat sa revina in viata lui pentru a-i lua totul.

Din pacate insa, va trebui sa ne dezobisnuim sa avem atatea episoade intr-o saptamana. In scurt timo, nu vom mai avea nici macar jumatate din acest numar. Din data de 7 octombrie, Pretul Fericirii se va vedea mult, mult mai rar. In loc de 5 episoade pe saptamana, nu vom mai avea decat…2. Da, doar 2 aventuri saptamanale ale personajelor noastre preferate. Lunea si martea se vor difuza acestea.

De ce se intampla acest lucru?

Bun, si acum ca v-am spus cate episoade vor mai fi pe saptamana, dar si in ce zile se vor difuza acestea, a venit timpul sa aflati si de ce se intampla acest lucru. Totul are legatura cu noul serial turcesc Nemilosul Istanbul. Acesta va avea premiera pe 7 octombrie si va umple zilele lasate libere de Pretul Fericirii. Altfel spus, miercurea, joia, dar si vinerea, de la ora 20 vom avea episoade din acest nou serial turcesc.

Nemilosul Istanbul este o poveste superba, in care Seher si copiii ei se lupta sa supravietuiasca intr-un oras mare, care te poate atrage si te poate inghiti, pana nu mai ai habar cine esti. Noi ne asteptam sa inceapa acesta mult mai tarziu. Abia dupa ce s-ar fi difuzat ultimul episod din Pretul Fericirii ne gandeam ca urmeaza sa vedem personajele din Nemilosul Istanbul. Insa, iata ca s-a luat o alta decizie.

Ce parere aveti? Sunteti de acord cu faptul ca vor fi mai putine episoade din Pretul Fericirii sau nu? Nu uitati ca puteti sa discutati despre acest subiect si pe pagina de Facebook. Suntem siguri ca foarte multi telespectatori nu vor primi foarte bine aceasta veste.