Serialul Turcesc Nemilosul Istanbul: Prezentare si Rezumat

Serialul Turcesc Nemilosul Istanbul: Prezentare si Rezumat. Despre ce va fi noul serial? Ce se va intampla in el si ce fel de personaje vor fi? Aflam toate aceste detalii din randurile ce urmeaza. Suntem tare bucurosi, caci productia este una de exceptie si, cu siguranta va fi pe placul nostru, al telespectatorilor.

Serialul Turcesc Nemilosul Istanbul: Prezentare si Rezumat

Serialul turcesc Nemilosul Istanbul

Serialul turcesc Nemilosul Istanbul

In viata, locul de unde venim si in care alegem sa traim poate, de multe ori, sa ne afecteze intregul viitor. E de cand lumea stiut faptul ca, in unele orase, posibilitatile sunt mult mai multe si, astfel, se poate trai mai bine decat in alte locuri. De obicei, aceste locuri sunt marile orase, unde locurile de munca sunt mult mai multe si in domenii variate.

In serialul turcesc Nemilosul Istanbul, aflam o poveste trista a unei familii greu incercate. Vrand sa lase in urma trcutul lor, ei se gandesc ca trebuie sa isi incerce norocul in…Istanbul. Astfel, o mama si cei 3 copiii ai ei ajuns in marele oras, plini de frica, incertitudini, dar si sperante. Ei spera sa poata munci cinstit aici si, apoi, sa poata trai decent si linistit, fara sa cauzeze nimanui probleme. Insa, nu vor fi lasati…Cei pe care ii vor intalni in cale vor dori sa distruga puritatea lor si sa le tulbure linistea interioara. Iar socul si mai mare va veni atunci cand chiar si persoanele apropiate lor vor incerca sa ii dezbine.

Seher, o femeie puternica

Protagonista noii productii pe care o vom putea urmari in curand la TV este Seher Yilmaz. Femeia poate fi descrisa ca o mama leoaica, ce lupta neincetat pentru bunastarea celor 3 copii ai ei. Insa, greutatile se aduna de la zi la zi. Toate se scumpesc, iar banii nu se mai ajuns. Vazand aceste lucruri, ea trebuie sa ia o decizie grea: trebuie sa se mute din oraselul lor drag. Chiar daca nu si-ar dori, lipsurile financiare ii obliga. Asa ca, Seher isi ia inima in dinti si le expune problema si copiilor ei. Apoi, isi fac bagajele si pornesc intr-o aventura care ii va schimba pentru totdeauna.

Una dintre sperantele lui Seher ca le va fi cat de cat bine in Istanbul este faptul ca, acolo, are un vechi prieten. Este vorba despre Agah Karacay, un barbat care provine din acelasi oras cu Seher. Insa, el a fost putin mai rapid, am putea spune. Si pe el l-au lovit grijile si dorinta de a evolua, asa ca a luat drumul marelui oras cu mult timp in urma. Acum, cand se reintalneste cu Seher, el este un om pentru care banii nu mai reprezinta o problema.

Insa, banii schimba o persoana din temelii. Sau poate…doar ii arata adevarata fata, pe care lipsa posibilitatilor financiare au obligat-o sa le tina in frau. Indiferent de motive, va putem spune ca domnul Karacay nu va fi intotdeauna cel mai apropiat prieten al familiei lui Seher. Desi ar trebui sa le dea o mana de ajutor sau macar sa ii indrume, el le va pune si piedici.

Dragoste, loialitate si puterea de a razbi

In serialul turcesc Nemilosul Istanbul, Seher si copiii ei vor fi pusi neincetat la tot felul de pericole. Fiecare persoana pe care o intalneste se poate transforma foarte usor dintr-o oaie blajina, care sa ii ajute intr-un lup nemilos, care sa le distruga sufletele. Asa ca, ei trebuie sa fie atenti. In furtuna vietii, nu se au decat unii pe altii.

Insa, mai e ceva: dragostea. Acest sentiment care vine si face ce vrea dintr-un om, le poate schimba perspectivele unora dintre copiii lui Seher. Se va ajunge in punctul in care ei vor fi nevoiti sa aleaga: dragostea sau familia? Si totul va depinde de raspunsul lor. De-a lungul episoadelor, vom vedea cum un oras mare poate schimba niste persoane simple pentru totdeauna.

Cand incepe serialul turcesc Nemilosul Istanbul?

Bun, acum ca v-am spus, in mare, despre ce va fi vorba in noul serial turcesc, probabil ca va intrebati si cand incepe Nemilosul Istanbul. Si, pe buna dreptate, si noi am face la fel. Insa, nu va putem raspunde, cel putin nu in aceste momente. Nu s-a anuntat inca data difuzarii primului episod. Insa, asta nu inseamna ca nu putem sa facem o scurta estimare, daca ne permiteti, desigur.

Avand in vedere grandoarea productiei, suntem siguri ca se va difuza in primetime, adica de la ora 20, la fel ca marea majoritate a serialelor de pe Kanal D. Asta inseamna ca ii va lua locul serialului Pretul Fericirii. Nu va speriati, nu se va opri difuzarea aventurilor lui Yildiz. Insa, nici nu vor mai dura mult. Sezonul 3, cel care se difuzeaza in prezent, nu va mai poposi prea mult pe micile ecrane. Dupa cum v-am spus si in acest articol, numarul de episoade nu este atat de mare. Sunt in jur de 30. Iar noi deja am ajuns la jumatatea lui.

Daca se mentine difuzarea de 5 ori pe saptamana, inseamna ca in 3 saptamani, ne vom lua iarasi adio de la Ender, Halit si Yildiz. Si abia apoi va incepe si Nemilosul Istanbul. Insa, chiar si asa, nu va putem da o data estimativa. Probabil undeva pe la sfarsitul lui octombrie, posibil. Stati linistiti, insa. De indata ce vom avea data exacta, va vom anunta. Daca vi se pare interesanta povestea, la prima vedere, puteti da si un Like pe pagina de Facebook.