Cate episoade are serialul turcesc Nemilosul Istanbul?

Cate episoade are serialul turcesc Nemilosul Istanbul? Deja fanii indragitei productii au inceput sa isi puna aceasta intrebare. Si nu e de mirare, caci serialul a strans o baza de fani destul de mare si nu s-au difuzat decat cateva episoade. Astfel, noi ne-am gandit sa va dam toate detaliile, ca sa stiti cat timp veti mai putea fi martorii povestii din Istanbul. Inainte de toate, trebuie sa va spunem ca numarul e episoade nu e nici prea mare, dar nici prea mic. Exista doar 2 sezoane, din pacate. Si totusi, vor fi mai multe episoade decat in alte seriale turcesti ce s-au difuzat recent.

Cate episoade are serialul turcesc Nemilosul Istanbul?

Cate episoade are serialul turcesc Nemilosul Istanbul

Cate episoade are serialul turcesc Nemilosul Istanbul

Dupa cum bine stiti, ca un serial sa apara la noi in Romania, trebuie sa se difuzeze intai in Turcia. Dupa ce se termina cel putin un sezon, exista posibilitatea sa vina si la noi in tara, la TV. Nemilosul Istanbul sau Zalim Istanbul, asa cum este titlul original, a inceput pe data de 1 aprilie 2019. Iar ultimul episod s-a difuzat anul acesta, pe 22 iunie. Una peste alta, putem spune ca a tinut destul de mult. Insa nu va ganditi la cine stie cate episoade, ca doar au avut si ei pauze.

Astfel, in total, Nemilosul Istanbul va avea 39 de episoade. Atatea au fost in Turcia si atatea vor fi si in Romania, cel mai probabil. De ce nu putem sa fim 100% siguri? Pai, probabil ati vazut ca Pretul Fericirii de exemplu, s-a terminat la episodul 28, chiar daca in difuzarea originala din Turcia nu au fost decat 27. De unde pana unde? Pai, la noi s-au scurtat la inceput episoadele. Si nu se stie daca se va intampla si cu Nemilosul Istanbul la fel. Primele episoade se pare ca au fost date integral. Daca o va tine tot asa, atunci inseamna ca mai avem in jur de 33 de episoade. Insa, daca se vor scurta si se va termina la 22, de exemplu, vor fi si mai multe. Insa, ca idee, retineti numarul de mai sus ca punct de plecare.

Se va difuza mai des

O alta veste buna, am putea spune, e ca, aproape de sfarsitul lunii, serialul turcesc se va difuza de luni si pana vineri, asa cum v-am spus si in acest articol. Vom avea 5 episoade saptamanal, dupa ce se va termina Pretul Fericirii. Vom putea vedea si mai multe peripetii ale personajelor noastre pe care deja am ajuns sa le indragim, din putinele difuzate.

Seniz are planuri din ce in ce mai rele pentru a il scoate de tot din scena pe bietul Nedim. Pentru a putea sa aiba un viitor stralucitor, femeia va trebui sa scape de baiat. In acelasi timp, Cemre se va lupta cu tot ce are pentru a-l pastra pe nepotul lui Agah la conac. Si nu doar atat: ea va face tot ce poate pentru a-l ajuta sa isi revina. Daca nu total, macar cat sa se poata si el bucura putin de viata.

Pe langa aceste intrigi, si Agah va trebui sa dea fata in fata cu trecutul, la fel ca si fiul sau, Cenk. Iar Ceren va trebui sa invete sa nu mai fie atat de naiva. Seher va dori sa isi vada copiii fericiti, insa peripetiile din Istanbul se vor tine lant si le vor schimba starile sufletesti. Vi se pare ca 39 de episoade este un numar bun sau v-ati fi dorit sa fie si mai multe episoade? Nu uitati ca puteti sta la discutii cu fanii productiei si pe pagina de Facebook.