Biografia lui Sera Kutlubey, interpreta lui Cemre din Nemilosul Istanbul

Da-le de stire si altor pasionati de seriale turcesti

Biografia lui Sera Kutlubey este ceea ce vom discuta in cele ce urmeaza. Datorita succesului rasunator pe care il are in prezent serialul turcesc Nemilosul Istanbul, din ce in ce mai multe persoane vor sa afle detalii despre actorii care reusesc sa transmita atat de bine emotiile personajelor. Astazi incepem cu interpreta lui Cemre, pe care stim ca multi dintre voi placeti.

Biografia lui Sera Kutlubey: unde s-a nascut ea?

Biografia lui Sera Kutlubey

Ca in orice biografie care se respecta, vom incepe cu 2 dintre cele mai de baza detalii. E vorba, evident, de locul unde s-a nascut actrita, dar si de data la care a facut ochi. In cazul domnisoarei Kutlubey, Istanbul ii este locul natal. La data de 19 aprilie 1994, ea a venit pe lume, incantandu-si parintii cu ganguritul ei dulce. Din aceasta ultima informatie, ne putem da seama ca tanara nu are decat 26 de ani.

E la o varsta frumoasa, in care poate cuceri lumea cu un simplu zambet. Ca o paranteza, pe unii dintre noi deja ne-a cucerit in doar cateva episoade din serial. De asemenea, aflam si ca ea este in zodia Berbecului. Nu e nicio surpriza, pentru ca sincer, din interpretarea rolului lui Cemre, ne-am putut da seama cat de hotarata poate sa fie ea, ca persoana.

Educatia domnisoarei Kutlubey

In domeniul actoriei, sunt 2 tipuri de persoane: actorii care stiu din prima ca vor sa urmeze acest drum frumos, dar greu si altii care isi schimba alegerile la o varsta ulterioara. Desi Sera este inca tanara, va putem spune ca a stiut inca din liceu faptul ca actoria e pentru ea, nu alta meserie. Asa ca, natural, facultatea la care a fost a avut ca domeniu de studiu aceasta superba arta. E vorba despre Universitatea Halic, una dintre cele mai prestigioase. Nu i-a fost greu sa o termine cu note foarte bune.

Insa, dupa ce a primit diploma, si-a spus ca mai bine ar incerca sa isi aprofundeze studiile. Chiar daca pentru unii anii de facultate sunt mai mult decat suficienti pentru a putea incepe sa lucreze, iata ca pentru Sera, lucrurile au stat diferit. Ea a vrut sa fie sigura ca devine o actrita de exceptie, care stie sa faca. Tocmai de aceea, ea a devenit si cursanta la Academia Baskent İletisim Bilimleri.

Aici, pe langa aprofundarea exericirtiului actoricesc, ea a invatat mai multe si despre dictie. Si nu e de mirare, caci, pana la urma, degeaba stie sa se exprima non-verbal un actor sau o actrita, daca nu vorbeste clar. Stiti ca exista expresia aceea ”vorbesti de parca ai avea prune in gura”. Sera a vrut sa se asigura ca nu i se intampla ei acest lucru si ca poate sa spuna tot clar.

Primii pasi intr-ale actoriei

Cariera ei a luat avant in anul 2016, atunci cand a reusit sa primeasca un rol in serialul turcesc Kehribar. Si-a dat seama de la bun inceput ca aceasta este poate cea mai buna sansa a ei de la acea vreme. Asa ca, a facut tot posibilul sa isi puna in valoare tot ce invatase si a facut o figura frumoasa. Producatorii au fost atenti la interpretarea ei si si-au spus ca are potential. Asa ca, nici bine nu si-a terminat prestatia din acest serial turcesc ca actrita cu o inaltime de 1.68m a si primit o alta propunere pentru proiectul Babam ve Ailesi.

Anul s-a terminat cu bine, iar ea a devenit una dintre cele mai cerute actrite, caci aducea un suflu nou. In urmatorul an, respectiv in 2017, ei i s-a dat un rol pe care nu multe actrite ar fi putut sa il duca pana la capat. E vorba despre personajul Seher din serialul turcesc Isimsizler. Interesant ni se pare ca, dupa acest proiect, a luat o pauza de un an, iar in 2019 s-a intors in serialul care se da acum la noi la TV. Ce ni se pare interesant, va intrebati? Pai, faptul ca, in prezentul serial, mama ei din serial poarta numele de Seher, adica la fel cum s-a numit anteriorul ei personaj.

Biografia lui Sera Kutlubey: rolul lui Cemre din Nemilosul Istanbul

Dupa anul 2018, care a reprezentat o pauza de proiecte, domnisoara Kutlubey a revenit in forta in productia Zalim Istanbul sau Nemilosul Istanbul, asa cum il stim noi in limba romana. Rolul ei este unul care i se potriveste, cu siguranta. La fel ca si ea in viata reala, Cemre se prezinta ca o fata tare hotarata, dar si sensibila. Cenk trebuie sa aleaga dintre ea si Ceren.

Ea e a 2-a fiica a unei familii greu incercate. Seher este o femeie dintr-un satuc al Turciei, care incearca sa isi traiasa viata linistita, alaturi de Civan, fiul ei si de cele 2 fiice: Ceren si Cemre. Insa, un incendiu ii obliga sa ajunga la conacul lui Agah Karacay. Aici, Cemre incepe sa capete sentimente pentru nepotul boierului, Nedim. Si de la niste simple tresariri, ea ajunge sa ii pese tare mult de el si chiar sa vrea sa fie intr-o relatie cu el. Daca vor ajunge pana la urma impreuna sau nu, vom afla pe parcursul episoadelor. Pana atunci, nu uitati ca ne puteti spune parerea voastra despre actrita si pe pagina de Facebook.