Sera Kutlubey va juca intr-un nou serial turcesc!

Sera Kutlubey va juca intr-un nou serial turcesc! Este o veste tare buna pentru cei care o indragesc pe superba actrita. Insa, in ce serial o vom putea vedea? Si mai ales, de cand? Aflam raspunsurile in randurile ce urmeaza.

Sera Kutlubey va juca intr-un nou serial turcesc!

Sera Kutlubey va juca intr-un nou serial turcesc

Sera Kutlubey va juca intr-un nou serial turcesc

Serialul turcesc Nemilosul Istanbul a reprezentat rampa de lansare pentru tinerii actori care i-au jucat pe protagonisti. Printre ei, desigur, a fost si domnisoara Sera Kutlubey, care i-a dat viata lui Cemre. Dupa terminarea filmarilor, unii dintre ei au luat o pauza, pe cand altii au primit rapid un alt proiect in care sa isi exerseze talentul actoricesc. Sera s-a incadrat in cea de-a 2-a categorie, caci dupa ultimul episod din Nemilosul Istanbul, parca a intrat intr-un con de umbra. Desigur, a mai fost ea activa pe contul ei de Instagram, insa, in rest, nimic nou. Fanii abia asteptau sa anunte un nou proiect, insa vestea revenirii s-a lasat asteptata.

Din fericire, acum stim care este urmatorul serial in care va participa tanara. Este vorba despre o productie super apreciata atat in Turcia, cat si in tarile in care se mai difuzeaza. Nu va tinem pe jar si va spunem direct ca Sera Kutlubey va avea un rol in serialul turcesc Hercai. Birsen Altunas, indragita jurnalista care e tot timpul cu un pas inainte, ne-a dat vestea. Dupa cum probabil stiti, nu exista veste data de ea care sa nu se adevereasca. Aparent, e in legatura cu niste surse bune, care ii spun ce urmeaza in mai multe seriale turcesti.

De cand o sa apara?

Tot jurnalista a spus ca primul episod din Hercai cu Sera in el va fi cel cu numarul 56. De atunci incolo, o vom putea vedea iarasi in actiune pe aceasta actrita. Din pacate insa, Birsen Altunas nu a dat prea multe amanunte despre personajul ei. Astfel, habar nu avem daca Sera va avea un rol pozitiv sau unul negativ. Ramane sa aflam. Pana atunci

O alta veste buna este si ca nu va trebui sa asteptam chiar atat de mult sa o revedem si noi pe micile noastre ecrane. Serialul turcesc Hercai va incepe in curand si in Romania. Desigur, va dura putin pana se va ajunge la episodul 56, cand o putem vedea si pe draga noastra. Insa e bine ca incepe repede si la noi si ca nu trebuie sa asteptam cine stie cat. Despre actiunea din serial va vom spune intr-un alt articol. Pana atunci, vrem sa va intrebam: va bucurati ca tanara actrita joaca intr-un alt proiect sau nu vi se pare atat de talentata?