Biografia lui Berker Guven, interpretul lui Nedim din Nemilosul Istanbul

Biografia lui Berker Guven este noul subiect pe care il vom dezvolta in randurile urmatoare. Actorul este cel care ii da viata personajului Nedim din serialul turcesc Nemilosul Istanbul. Productia atrage episod de episod super audiente. O buna parte din succes i se datoreaza si lui Berker. Am fost alaturi de bietul de Nedim inca din primul episod, iar acum a venit timpul sa aflam mai multe detalii despre cel care il joaca cu atata profesionalism si talent.

Biografia lui Berker Guven

Biografia lui Berker Guven

Biografia lui Berker Guven

La sfarsitul primei saptamani a lunii septembrie din anul 1994, Berker Guven sa nastea in localitatea Izmir. astfel, pe 7 septembrie, el devenea cel mai nou membru al familiei sale. Din aceasta simpla informatie, noi putem sa realizam ca nu are decat 26 de ani.

E o varsta superba, la care inca are energie sa faca tot ce ii pofteste inima, iar lumea nu pare atat de grea si de mare. De asemenea, putem afla si ca actorul s-a nascut in zodia Fecioarei. Daca e sa ne referim la puritatea personajului pe care il joaca in serial, am putea sa spunem ca Nedim este asemeni unei fecioare, caci e bland, blajin si bucuros la toate lucrurile mici.

Educatia actorului

Spre deosebire de altii din breasla sa, domnul Guven a stiut din timp ca isi doreste sa faca din aceasta superba arta numita actorie o cariera, nu doar un hobby. Tocmai de aceea, nu trebuie sa ne mire ca facultatea pe care a terminat-o, respectiv Universitatea Bilgi. Aici a invatat bazele actoricesti, necesare oricui isi doreste sa urce pe scena.

Daca e sa vorbim despre primul contact al lui Berker cu actoria, trebuie sa va spunem ca a fost acum 3 ani. Atunci, acesta a interpretat in piesa de teatru intitulata Yen. Da, primul sau rol nu a fost in vreun film sau in vreun serial de televiziune. A jucat, in schimb, intr-o piesa de teatru, care l-a adus in atentia producatorilor. Si nu doar atat: interpretarea sa nu a scapat neobservata nici de critici. Astfel, participarea sa in Yen i-a adus si primul premiu din cariera. Vorbim de Premiul Sadri Alisik pentru cel mai promitator actor. Va dati seama ce bine s-a simtit Berker. Sa iei inca de la primul rol o astfel de recunoastere a talentului este un mare lucru.

Studii in SUA

Tot in 2017, dupa ce si-a luat premiul pentru piesa de teatru, a venit si o propunere pentru un film. E vorba despre Babam, productie la care Berker a acceptat sa participe fara sa se gandeasca prea mult. Ar fi fost si pacat sa piarda o astfel de sansa, mai ales ca era la inceputul carierei si orice proiect ii sporea puterea palmaresului.

Dupa ce a filmat si ultima scena a personajului sau, si-a dat seama ca inca mai are multe de invatat. Desi a terminat o facultate in domeniu si a si prins aceste 2 proiecte, simtea ca stadiul de invatare inca nu s-a terminat. Asa ca a inceput sa prinda informatii din toate partile. Dupa ce si-a mai slefuit talentul cu ajutorul unei actrite de renume, si-a spus ca trebuie sa faca un pas greu. Trebuia sa plece departe de familie, la studii in strainatate. Astfel, el si-a luat inima in dinti, si-a pus toate sperantele in bagaj si a plecat in Statele Unite ale Americii.

Aici s-a intalnit cu Susan Batson, o persoana care le este familiara chiar si actorilor straini, pe care ii vedem in filmele cu succes international. De Tom Cruise, de exemplu, probabil ca ati auzit. Ei bine, acesta a invatat de la Batson. Iar Berker al nostru a avut posibilitatea sa prinda meserie de la acelasi om. Se pare i-au prins bine lucrurile aflate. Interpretarea din serial a fost una fara de cusur.

Biografia lui Berker Guven: a jucat in 2 seriale dragi noua

Dupa ce s-a intors in Turcia, au urmat 2 proiecte pe care le stim cu totii. Primul este Patria Mea Esti Tu, unde l-a interpretat pe Alexis. Dupa ce acesta s-a terminat, a primit si poate cel mai solicitant rol pe care l-a avut: cel al lui Nedim din serialul turcesc Nemilosul Istanbul.

Nepotul lui Agah Karacay, personajul interpretat de Fikret Kuskan a avut un accident. Tocmai de aceea, in prima parte a serialului, el sta in scaun cu rotile. Toti am fost surprinsi de cat de bine a putut Berker Guven sa interpreteze. Am simtit cu totii durerea lui Nedim. Este, fara doar si poate, cel mai greu rol din serial. In timp ce actorii care joaca celelalte personaje nu trebuie decat sa fie atenti la replici, Berker a trebuit sa se si asigure ca gesturile lui sunt la fel cu cele ale unei persoane aflate in acea situatie. Si faptul ca toti il iubim ne face sa credem ca a reusit.

Desigur, sunt si unii carora nu le-a placut in mod special felul in care a jucat el in acest serial. Vrem sa stim si voua cum vi se pare: are actorul care il joaca pe Nedim o interpretare de exceptie? Puteti sa ne spuneti si pe pagina de Facebook, sa stiti.