Biografia lui Aysen Sezerel, interpreta lui Neriman din Nemilosul Istanbul

Biografia lui Aysen Sezerel este subiectul nostru din articolul de astazi. Indragita actrita este cea care interpreteaza personajul Neriman din serialul turcesc Nemilosul Istanbul. Haideti sa aflam mai multe despre dansa.

Biografia lui Aysen Sezerel: locul si data nasterii

Doamna Sezerel s-a nascut in primele zile ale ultimei luni de vara a anului 1966. Mai exact, pe 7 august deschidea ochii pentru prima data, in Istanbul, unde are loc si actiunea serialului la care ne uitam, de altfel. Din data dansei de nastere, ne putem da foarte usor seama de 2 aspecte. Primul dintre ele si cel mai la indemana este varsta, de 54 de ani. Apoi, vine si zodia, care in cazul lui Aysen este…Leu. Intr-un fel sau altul si personajul ei din serial i se aseamana la acest capitol. Ca o leoaica incearca sa isi tina familia la conac, caci stie ca acolo e cel mai bine. Faptul ca nu e intotdeauna sincera cu nepoatele ei sau cu Seher, e partea a 2-a…

Daca ar fi sa ne intrebati despre educatia actritei, putem sa va spunem ca a urma o facultate in domeniu, devenind absolventa a Departamentului de Teatru din cadrul Conservatorului din Istanbul. A invatat toate cele necesare aici, pentru a putea ca, mai apoi, sa isi exercite talentul atat pe scena teatrului, cat si in seriale. Si ca tot vorbim de seriale, sa stiti ca debutul doamnei a fost destul de tarziu. Astfel, abia in 1995 ea a obitunt primul rol intr-un serial turcesc intitulat Spital. Dupa aceea, au mai urcat alte zeci de productii. In ceea ce

Rolul lui Neriman din Nemilosul Istanbul

Pentru publicul din Romania, actrita Aysen Sezerel a devenit cunoscuta din pricina aparitiei in serialul turcesc Nemilosul Istanbul. In cadrul acestui proiect, ea o interpreteaza pe Neriman, o bunica ce apeleaza la toate tertipurile existente pentru a-si vedea apropiatii traind viata pe care o merita. Chiar daca a reusit sa ii aduca Seher, personajul interpretat de Deniz Ugur si copiii acesteia la conacul boierului Karacay printr-o minciuna, tot a reusit sa le schimbe destinul.

In loc sa traiasca in satul lor natal si sa duca un trai greu, ei ajuns in lux, unde pot lucra in conditii bune. Problema este ca, intre timp, la conac, apar intrigile. Iar in vartoarea lor sunt prinsi si ei, Neriman, Seher, Civan, Ceren si Cemre. Vom vedea pana la urma ce va pati fiecare dintre personaje. Povestea lor nu mai are mult pana sa se termine. Si cu aceste lucruri am terminat si biografia lui Aysen Sezerel. In loc de incheiere, vrem sa va intrebam ce parere aveti despre actrita si daca va place sau nu cum joaca in serial. Ne puteti spune si pe pagina de Facebook, sa stiti.