Biografia lui Simay Barlas, interpreta lui Damla din Nemilosul Istanbul

Biografia lui Simay Barlas este subiectul acestui articol. Tanara o interpreteaza pe fiica boieurlui Agah Karacay in serialul pe care il indragim cu totii: Nemilosul Istanbul. Desi in primele episoade nu parea sa fie un personaj pe care sa il tinem minte, iata ca Damla a inceput, usor, usor sa aiba replici din ce in ce mai dese. Bine, acest lucru i se datoreaza si relatiei cu Civan, personajul interpretat de Nebi Idris Taskan. Astfel, din ce in ce mai multi au inceput sa o placa. De aceea, ne-am gandit ca trebuie sa aflati detalii despre ea.

Biografia lui Simay Barlas: unde s-a nascut actrita?

Biografia lui Simay Barlas

Biografia lui Simay Barlas

In anul 1998, undeva dupa jumatatea lunii mai, se nastea Simay Barlas in Istanbul. Pe 17 mai, ea le zambea pentru primea data parintilor ei, aducand bucurie in familie. De aici, ne dam seama de urmatoarele lucruri: are doar 22 de ani, fiind la o varsta la care nimic nu pare a fi prea greu de realizat. De asemenea, se afla in zodia Taur.

Daca ar fi sa ne intrebati, nu prea ne-am fi dat seama. Damla nu a fost niciodata prea hotarata in serial. Poate de cateva ori cand a venit vorba de Seniz. Revenind insa la actrita din spatele personajului, haideti sa va spunem in ce fel si-a dat tanara seama ca va fi actrita, nu altceva.

Sfatul fratelui

Spre deosebire de alti colegi de breasla, domnisoara Barlas a stiut ca va imbratisa frumoasa arta a actoriei inca de la o varsta frageda. La baza deciziei a stat si fratele ei. Pe vremea cand ea era o simpla copila, acesta era deja student la Facultatea de Radio si Televiziune. La scurt timp dupa absolvire, el a inceput sa lucreze la tot felul de productii din domeniu, fiind atat in fata camerei, cat si in spatele acesteia.

Desigur, si faptul ca se pierde adesea in ganduri creative a contribuit pana la urma la inscrierea ei la o facultate de profil. Nu putea sa treaca zi in care sa nu aiba fel de fel de povesti in cap, cu personaje diverse. Asa ca, dupa ce a vazut ce poate sa faca fratele ei, s-a gandit: daca tot am eu atatea idei, nu ar fi bine sa fac ce face si fratele meu? Intrebandu-si si restul familiei daca ar fi o idee buna, toti i-au spus ca da. Si uite asa, ea a devenit absolventa a Universitatii Bilgi, sectia de Cinema si Televiziune.

Primul rol

Nu a durat mult si a reusit sa obtina si primul rol. Acesta avea sa ii aduca un aport de popularitate la care nu ar fi sperat. Astfel, in 2014, ea a jucat in serialul turcesc Furtuna pe Bosfor, unde a interpretat-o pe Oyku, daca va aduceti aminte. S-a difuzat si la noi acest serial si a avut un super succes.

Dupa aceea, a mai luat o pauza si in 2016 a reusit sa devina Gozde Sariyaz in productia Hayat Bazen Tatlidir, pana in 2017. Au mai urmat si alte productii, pana cand a devenit fiica lui Karacay.

Biografia lui Simay Barlas: rolul Damlei din Nemilosul Istanbul

Pentru romani, domnisoara Barlas a devenit populara datorita serialului turcesc Nemilosul Istanbul, care se bucura de un succes urias in randul telespectatorilor. In acest serial, ea o joaca pe Damla Karacay, fiica boierului Agah. Ea e o fata de bogatas tipica: ii plac banii, adora luxul si nu e obisnuita sa i se refuze vreun capriciu, indiferent de natura acestuia.

Viata ei se schimba insa, atunci cand niste persoane din satul natal al tatalui sau vin la ei, sa lucreze. Printre acestia se afla si un baiat dragut, pe nume Civan. La inceput nu il prea baga in seama. Doar de, ea are bani, iar el nu, asadar, sigur nu s-ar potrivi. Insa, pe parcurs, ea dezvolta sentimente pentru el si ajuns sa aiba o relatie. Din pacate nu prea sunt lasati sa isi traiasca povestea, din cauza diferentei de statut social. Gata dragilor si cu biografia lui Simay Barlas. Nu uitati ca pe ea o puteti vedea toata saptamana in Nemilosul Istanbul. Apoi, puteti sa vorbiti despre personajul acesteia si pe pagina de Facebook.