Biografia lui Deniz Ugur, interpreta lui Seher din Nemilosul Istanbul

Biografia lui Deniz Ugur, interpreta lui Seher din Nemilosul Istanbul este cea pe care o vom discuta in cele ce urmeaza. Populara actrita din Turcia o joaca pe Seher din Nemilosul Istanbul, mama celor 2 surori Ceren si Cemre. Desi unii o considera un personaj sters sau care aproape ca nici nu ar exista, altora le place de ea. Indiferent de categoria in care o incadrati, trebuie sa reunoastem ca fara Seher, serialul turcesc nu ar mai fi avut acelasi farmec, fara doar si poate. Tocmai de aceea, haideti sa vedem cine este actrita care o joaca.

Biografia lui Deniz Ugur: unde s-a nascut?

Putin dupa jumatatea lunii octombrie a anului 1971, se nastea fata car avea sa devina una dintre cele mai apreciate actrite din Turcia. Ca sa fim exacti, pe 17 octombrie venea pe lume Deniz Ugur, intr-o familie care o astepta cu bucurie si emotie. Astfel, ne dam seama de alte 2 lucruri despre ea: are 49 de ani si este in zodia Balantei. Acum daca stam putin sa ne gandim, nici nu e de mirare. Personajul ei, Seher, chiar ca e este ca o balanta intre bunatatea lui Cemre si rautatea lui Ceren. Ea incearca tot timpul sa le tempereze si sa le aduca pe linia de plutire, insa e greu.

Revenind insa la actrita, trebuie sa stiti ca inca de mica, ea a cunoscut arta si a invatat sa o aprecieze la adevarata valoare. Nici nu se putea altfel, avand in vedere ca parintii sunt niste actori desavarsiti, pe care ii stie toata Turcia. Suna Ugur, balerina care i-a fermecat pe toti cu atat de gratioasele ei miscari si Mete Ugur, cel care reuseste sa surprinda prin interpretarea de la opera i-au fost si ii sunt parinti, dar si prieteni. Ei au invatat-o totul despre arta. Ea trebuie iubita si respectata. Iar Deniz a luat in calcul aceste lucruri inca de la inceputul ei intr-ale actoriei.

Primele roluri

Din punct de vedere al educatiei, va putem spune ca ea a mers la facultate in Istanbul, unde a studiat si actoria, dar si baletul. Inainte de a deveni absolventa cu diploma si toate cele la Conservator, ea avut 2 oportunitati pe care si-a spus ca ar fi si pacat sa le rateze. Dupa atata antrenament la cursuri, a vrut sa vada si cum e sa practice actoria pe o scena, in fata publicului. Asa ca a acceptat sa joace in 2 super piese, respectiv Cetin Cevis si Gorunmeyen Dostlar. A interpretat in ambele piese la teatrul Kenter.

Stiti cand se intamplau toate acestea? Demult, in anul 1995. Iar felul frumos in care Deniz a reusit sa isi joace personajele din respectivele piese au facut-o sa intre in vizorul mai multor producatori. Nu a durat mult timp pana sa obtina si primul premiu din palmaresul propriu. Astfel, la doar 2 ani, respectiv in 1997, ea primea Premiul Pentru Cea Mai Promitatoare Actrita, tot pentru interpretarea dintr-o piesa de teatru, evident. Iar acel premiu nu i-a fost dat degeaba. In anii ce au urmat, a aratat tuturor ca este o actrita de exceptie.

Pe langa actorie

Atunci cand iti traiesti copilaria alaturi de 2 artisti, e usor de inteles de ce te intereseaza tot ce tine de arta. Sunt sanse mari sa nu poti alege o singura ramura a acesteia, putand sa fii talentat in mult mai multe. Doamna Ugur s-a vazut astfel nevoit sa faca si altele pe langa actorie.

Era si pacat sa isi lase talentul sa se risipeasca. Astfel, ea s-a dovedit a fi si o scriitoare foarte buna. Pe langa diversele carti pe care le-a scris, ea a ajutat si la scenariile unor piese, care au iesti mult mai bine datorita replicilor ei.

Viata de familie

Prima casatorie a doamnei Ugur s-a sfarsit tragic, din pacate. Sotul acesteia, Ismail Hakki Sunat, a incetat din viata. Pana la acest eveniment insa, ei au avut o casatorie superba. Din timpul acesteia a venit si unul din cei 3 copii ai actritei. Dupa aceasta despartire dura, Deniz a avut nevoie de o lunga pauza de la sentimente. Nu a putut sa treaca usor peste disparitia sotului sau. Astfel, pret de 4 ani nu a mai avut nicio relatie serioasa. Nu a mai avut nici curajul necesar.

In 2008 insa, a devenit sotia lui Reha Muhtar. Din pacate, nici aceasta casatorie nu a fost una de timpul ”si au fost fericiti pana la adanci batraneti”. In doar 2 ani, cei 2 s-au despartit. In urma celor 2 casatorii, ea a deveni mama a 3 copii superbi si destepti: Engin, Mina si Poyraz. Primul este din casatoria cu domnul Sunat, iar ceilalti 2 din cea cu domnul Muhtar. Trebuie sa stiti si ca Mina si Poyraz sunt gemeni.

Fiind o femeie care nu se arunca asa usor atunci cand e vorba de dragoste, a trebuit sa mai treaca un timp pana la urmatoarea relatie. Astfel, din 2010, au trebuit sa treaca 3 ani pana cand sa devina sotia lui Orcun Benli.

Biografia lui Deniz Ugur: rolul lui Seher din Nemilosul Istanbul

Noi am ajuns sa o cunoastem si mai bine prin prisma rolului sau din serialul turcesc Nemilosul Istanbul. Dupa cum bine stiti, aici ea o joaca pe Seher, o mama greu incercata, care trebuie totusi sa tina capul sus. Ea are de crescut 3 copii, pe Cemre,pe Ceren, interpretata de actrita Bahar Sahin si Civan. Dupa ce nu mai au unde sa locuiasca, ea, alaturi de copii si de bunica lor sunt nevoiti sa se mute in Istanbul.

Aici, ea simte ca incepe sa isi piarda rabdarea. Fetele ei devin din ce in ce mai neascultatoare. Nici Civan nu mai e copilul cuminte. Toti 3 simt dragostea si uneori se lasa purtati de val. Gata si biografia lui Deniz Ugur. In incheiere, dorim sa va intrebam si ce parere aveti despre interpretarea actritei din serial. Ne puteti spune daca va place sau nu pe pagina de Facebook, acolo unde discuta toti fanii serialului.