Biografia lui Sevcan Sini, interpreta lui Oya din Nemilosul Istanbul

Biografia lui Sevcan Sini este cea despre care vom discuta in cele ce urmeaza. Actrita o interpreteaza pe Oya in serialul turcesc Nemilosul Istanbul. Daca ne-ati fi intrebat in primul episod in care ea a aparut cand urmeaza sa ii facem biografia, probabil ca v-am fi spus ca nu prea curand. Am crezut ca va fi un personaj care va sta doar cateva episoade, fara a avea un impact prea mare asupra protagonistilor.

Insa, ne-am inselat cu totii. Desi in aparenta, relatia ei cu familia Karacay pare a fi una strict profesionala, realitatea e alta. Oya face parte din familia Karacay. Vom afla de-a lungul episoadelor de unde pana unde. Pana atunci haideti sa discutam despre actrita care ii da viata.

Biografia lui Sevcan Sini: cand s-a nascut?

Biografia lui Sevcan Sini

Biografia lui Sevcan Sini

Domnisoara Sini a vazut pentru prima data lumina lumii in localitatea Izmir, la data de 1 ianuarie, in anul 1992. Din aceasta simpla informatie, ne putem da seama de 3 lucruri: intai de toate, se spune ca persoanele nascute in prima zi a anului sunt printre cele mai norocoase. Aici suntem de acord, caci actrita devina mai placuta de public pe zi ce trece. Si stim prea bine cat de mult conteaza sa te placa lumea, atat in ceea ce priveste cariera, cat si viata personala.

In acelasi timp, se pare ca ea se afla in zodia Capricorn si are superba varsta de 28 de ani. Nu mai are mult pana cand va schimba prefixul, insa Sevcan nici nu sta sa se gandeasca la acest aspect. E prea ocupata cu proiectele care incep sa apara. In acelasi timp, actrita cu o inaltime de 1.68m are grija si la ce mananca. Stie prea bine ca silueta este de baza in meseria pe care si-a ales-o. De aceea, incearca sa nu exagereze.

Educatia si primul rol

Sevcan a stiut din timp ce vrea sa se faca atunci cand va fi mare. Tocmai de aceea, facultatea pe care a absolvit-o este si una in domeniu. Ne referim aici la Universitatea Izmir Dokuz Eyul. Aici a invatat primele exercitii necesare pentru a putea face rost tuturor incercarilor intr-ale actoriei.

Dupa ce s-a simtit pregatita, ea a inceput sa isi caute si roluri. Primul a fost in filmul intitulat Lanet Ervah Cinleri si l-a primit in anul 2017. Aici, e a interpretat personajul Feyza, care a fost bine primit de public. Dupa participarea in acest proiect, ea a inceput sa intre in vizorul producatorilor. De aceea au inceput sa i se propuna mai multe roluri.

Biografia lui Sevcan Sini: rolul psiholoagei Oya din Nemilosul Istanbul

Noi am cunoscut-o prin prisma participarii sale in serialul turcesc Nemilosul Istanbul. Aici, dupa cum v-am spus si la inceput, a primit rolul psiholoagei lui Nedim Karacay, personajul interpretat de Berker Guven. La fel ca si fizioterapeutii sau asistentele care abia au aparut cateva minute de-a lungul episoadelor, si despre psiholoaga am crezu ca va fi un personaj trecator. Nu ne-am fi asteptat niciodata sa aiba amploarea pe care a luat-o.

Astfel, Oya deja a devenit una dintre protagoniste. Apare in fiecare episod, are replici, iar interventiile sale sa stiti ca nu sunt asa, doar pentru a umple timpul. Dupa cum veti vedea in episoadele urmatoare, ea este mult mai apropiata de Nedim decat am fi crezut noi. Si cu aceste informatii terminam biografia lui Sevcan Sini. De aceea, dorim sa va intrebam: va place de ea sau nu? Ne puteti spune si pe pagina de Facebook.