Cand incepe serialul turcesc Prizoniera Destinului?

Cand incepe serialul turcesc Prizoniera Destinului? Am asteptat cu totii sa aflam cand va avea premiera aceasta superba productie, care se anunta a fi una de senzatie. Iata ca astazi va putem spune data exacta. De asemenea vom vorbi si numarul de difuzari de care ne vom putea bucura in fiecare saptamana. Acestea fiind spuse, permiteti-ne sa incepem.

Cand incepe serialul turcesc Prizoniera Destinului?

cand incepe serialul turcesc Prizoniera Destinului

cand incepe serialul turcesc Prizoniera Destinului

Ne asteptam sa vedem episodul 1 din Prizoniera Destinului undeva in apropierea Sarbatorilor, insa, iata ca il vom avea mult mai devreme. Nu va mai tinem pe jar si va spunem direct ca serialul turcesc Prizoniera Destinului va incepe pe data de 9 decembrie, de la ora 20. Atunci o vom intalni pentru prima data pe Zeynep, cea alaturi de care vom fi episod de episod. Povestea ei este una emotionanta, o adevarata lupta intre dragoste, pasiune dar si ratiune.

Cand esti pus sa alegi intre trecut si viitor, ai tinde sa il alegi pe cel din urma, cu gandul ca ce a fost nu trebuie sa ramana decat o simpla amintire. Dar daca in trecutul tau e vorba de parintii care, cu greu te-au crescut? Risti sa ii lasi in urma sau decizi ca trecutul sa iti devina prezent? Ii readuci in viata ta, chiar daca nu mai esti obisnuit cu ei? Vom vedea alaturi de Zeynep ce vor presupune aceste alegeri deloc usoare. Repercursiunile se vor vedea rapid, iar oamenii din viata protagonistei vor actiona fara sa se gandeasca de 2 ori…Mai multe despre poveste puteti afla si din articolul nostru de prezentare, daca vreti.

Cate zile pe saptamana va fi serialul?

Bun si acum ca am aflat cand incepe serialul turcesc Prizoniera Destinului, trebuie sa va spunem si de cate ori il vom putea vedea pe micile ecrane. Din pacate, pentru aceia dintre dumneavoastra care spera ca serialul sa primeasca acelasi tratament ca si Nemilosul Istanbul, adica sa fie 5 zile pe saptamana, trebuie sa va dezamagim. Prizoniera Destinului nu se va vedea toata saptamana. In schimb, o vom putea urmari pe Zeynep in zilele de miercuri, de joi, dar si de vineri.

Insa, nu se stie niciodata. Dupa ce se termina Nemilosul Istanbul, e posibil sa avem acest serial si lunea si martea. Noi o sa va spunem daca se mai anunta ceva. Pana la alte noutati insa, va invitam si pe pagina de Facebook. Aici vrem sa strangem o comunitate frumoasa pentru acest serial.