Vom avea mai putine episoade din Nemilosul Istanbul

Vom avea mai putine episoade din Nemilosul Istanbul, din pacate. Aparitia noului serial turcesc, Prizoniera Destinulu, va afecta difuzarea aventurilor lui Ceren, Cemre, Cenk si Nedim. In randurile ce urmeaza vom afla exact ce se va intampla in scurt timp.

Vom avea mai putine episoade din Nemilosul Istanbul

Serialul turcesc Nemilofusl Istanbul este unul de succes, fara doar si poate. Productia atrage la fiecare episod un numar urias de telespectatori, care abia asteapta sa vada cum continua povestea personajelor lor preferate. In prezent, avem cate un episod nou de luni si pana vineri, dupa cum probabi stiti. Din pacate, in doar cateva zile, cele 5 episoade saptamanale vor deveni o simpla amintire. De ce? Pai, incepe serialul turcesc Prizoniera Destinului.

Probabil ca acum va intrebati: ”Pai si ce treaba are acest serial cu Nemilosul Istanbul?”. Ei bine, este vorba despre grila de programe, care nu poate avea 2 seriale turcesti in aceeasi seara. Altfel spus, intr-o zi nu putem avea si episod nou din Nemilosul Istanbul si unul din Prizoniera Destinului. De aceea, in unele zile, va trebui sa ne lipsim de dragii nostri. Cu alte cuvinte, nu vom mai avea 5 episoade pe saptamana, ci doar…2, in zilele de luni si marti. Da, este o scadere foarte mare. De marti si pana lunea de saptamana viitoare este o distanta foarte mare, care ne poate face sa uitam diverse actiuni din serial. Si totusi, nu avem ce sa facem.

De cand intervin schimbarile?

Bun, v-am spus ca vom avea mai putine episoade din Nemilosul Istanbul de la 5 la 2 pe saptamana. Acum, nu a mai ramas decat un singur lucru de lamurit: de cand intervin schimbarile in grila? Ei bine, din decembrie. Incepand cu 9 decembrie, vom avea la TV Prizoniera Destinului, dupa cum v-am spus si in articolul anterior. Si tot de atunci va trebui sa ne obisnuim cu faptul ca Nemilosul Istanbul se va vedea mai rar la TV.

In incheiere, am vrea sa va intrebam: ce parere aveti de aceasta schimbare? Vi se pare una buna sau ati fi preferat sa se termine Nemilosul Istanbul si abia apoi sa inceapa Prizoniera Destinului? Ne puteti spune si pe pagina de Facebook, acolo unde sunt din ce in ce mai multi fani ai serialului, la discutii.