Alegerea lui Agah: Seniz sau Seher?

Alegerea lui Agah: Seniz sau Seher? Pe care dintre cele doua femei ar trebui sa o aleaga boierul din Istanbul, pana la urma? E o intrebare grea la conac, dar trebuie facuta. Chiar daca, in prim plan se afla triunghiurile amoroase dintre cei tineri, respectiv Cenk, Cemre, Nedim si Ceren, asta nu inseamna ca sunt si singurele probleme de dragoste din serialul nostru preferat. Haideti sa aflam despre ce este vorba.

Alegerea lui Agah: Seniz sau Seher?

Alegerea lui Agah

Alegerea lui Agah

Inca din primul episod al serialului turcesc Nemilosul Istanbul, Agah Karacay, personajul interpretat de Fikret Kuskan, a fost vazut intr-un singur fel: ca sot al lui Seniz. Femeia a stiut ce sa faca si a reusit sa il atraga, avand numeroase beneficii de pe urma casniciei lor. In definitiv, cine nu si-ar dori sa fie o doamna in societate, respectata si cu bani sa isi faca toate capriciile?

Problema este ca, in ultima vreme, Agah regreta din ce in ce mai mult decizia facuta cu mult timp in urma. Da, a facut cu ea o familie frumoasa, cu o fata si un baiat. Din pacate insa, toti sunt superficiali, un lucru pe care il detesta de-a dreptul. Cenk e cum e, Damlei nu ii arde decat de poze, iar Seniz…l-a dezamagit tare mult. Nu mai are incredere in ea sub nicio forma. In loc sa se bucure de batranete, a ajuns sa se teama in fiecare zi de cine stie ce ar mai putea face. O casnicie cu siguranta nu ca ar trebui sa fie alcatuita din astfel de sentimente…

Divortul lor deja e pe masa. Degeaba Damla incearca sa amane inevitabilul…Ei doi nu mai pot functiona ca un cuplu. Dar ce ar putea sa faca? Sa schimbi un om la aceasta varsta, sa ii transformi felul de a fi nu prea se poate. Asa ca, mai bine ar schimba persoana…

Seher s-ar potrivi

Boierului i-ar trebui o persoana care sa stie sa fie om. Seniz a uitat demult si aproape ca nu stim daca mai are inima. Dupa toate cate i-a facut lui Nedim, ea, in loc sa fie spasita, e si mai cu nasul pe sus, in speranta ca nu i se va intampla nimic. Seher, pe de alta parte, este o femeie tare blanda. Si-a crescut cu greu cei 3 copii si stie ce e greul. Niciodata nu ar cere bani prea multi pentru haine, doarece nu este materialista.

Agah e din acelasi sat cu ea, asadar, au un lucru in comun. In acelasi timp, seriozitatea e de baza pentru amandoi. Agah nu vrea sa isi stie copiii ca sunt vorbiti de rau si de fiecare data cand aude de ce probleme a mai facut Cenk se ia cu mainile de cap. Si Seher incearca, atat cat poate, sa isi tina copiii pe linia de plutire. I-a invatat sa fie demni, insa, uneori, le mai scapa si lor, trebuie sa recunoasca.

Varsta e o problema?

Daca ar fi sa vorbim strict din punct de vedere al sufletului si al calitatii de sotie adevarata si femeie de casa, Seher ar castiga detasat. Este o profesionista si stie sa aiba grija de persoanele dragi. Insa, daca e sa luam in calcul si aspectul fizic, avem de discutat. Desi nu ar mai trebui sa ia in seama varsta si felul in care arata femeia de langa el, Agah e si tare orgolios. Seniz arata intr-un mare fel, fiind si mai tanara. Chiar daca sufletul ii e putred, arata bine si e tantos Karacay cand iese cu ea in lume.

Seher, pe de alta parte, isi arata varsta. Da, are trasaturi frumoase, insa greutatile si-au spus cuvantul. Nu a putut sa se ingrijeasca si nu a putut merge la salon, fapt pentru care, nu arata pe cat de bine ar putea. Insa, la varsta la care e Agah, noi am spune ca nu mai trebuie sa puna pret pe calitatile fizice, ci pe cele sufletesti, la care mama lui Ceren, Cemre si Civan exceleaza.

Care ati vrea sa fie alegerea lui Agah? V-ati dori sa ramana pana la final alaturi de Seniz sau i-ar fi mai bine cu Seher? Ne puteti spune si pe pagina de Facebook, acolo unde toti iubitorii serialului se aduna sa discute.