Cenk si Ceren sunt impreuna in viata reala?

Cenk si Ceren sunt impreuna in viata reala? Aceasta este intrebarea de pe buzele tuturor fanilor srialului turcesc Nemilosul Istanbul. Unii si-ar dori sa fie adevarata vestea, pe cand altora li s-ar parea ca nu se prea potrivesc. Haideti sa vedem despre ce este vorba.

Cenk si Ceren sunt impreuna in viata reala?

Cenk si Ceren sunt impreuna in viata reala

Cenk si Ceren sunt impreuna in viata reala

Saptamanile acestea, s-au scris nenumarate articole in presa din Turcia, legate de cei 2 actori. Este vorba despre Ozan Dolunay sau Cenk si Bahar Sahin sau Ceren din serial. De ce s-a consumat atata cerneala pentru ei? Pai, ziaristii au sesizat diverse apropieri care, pentru niste simpli prieteni, nu ar fi la locul lor. Desigur si noi si ei inteleg, pe de o parte, ca nu au cum sa nu fie apropiati. Doar au petrecut atatea saptamani pe platourile de filmare de la serial. De dimineata si pana seara tarziu, numai ei intre ei s-au vazut si si-au vorbit.

Insa, parca prea a fost o vreme in care numai unul langa altul ii vedeai. Steateau de vorba, isi aruncau priviri peste priviri si se si pozau unul langa celalalt. Paparazzii au fost pe faza si le-au facut cateva poze. Apoi, au inceput sa isi puna aceeasi intrebare: sunt ei un cuplu in viata reala sau nu?

In serial, au fost impreuna

Daca ne aducem bine aminte, in primele cateva episoade, Ceren l-a cam vrajit pe Cenk. Iar acesta nu a spus nu avansurilor ei, fapt pentru care s-au iubit. Insa, e vreme lunga de atunci. In prezent, inima lui Cenk ii este data in totalitate surorii acesteia, lui Cemre. Tanarul Karacay nu isi poate inchipui o zi fara sa ii vada zambetul. Insa, mai sunt episoade din serial, in care Ceren sa poata sa il faca sa revina la ea.

Revenind insa la actorii din spatele acestor personaje, ce spuneti: Cenk si Ceren sunt impreuna? Sau, va intrebam altfel: v-ati dori ca cei sa formeze o pereche si in afara platourilor de filmare? Ne puteti spune si pe pagina de Facebook, care a trecut deja de cateva mii de aprecieri. Aici, zi de zi, fanii serialului turcesc Nemilosul Istanbul pot discuta despre tot ceea ce tine de aceasta productie care ne place atat.