Bahar Sahin a ajuns de urgenta la spital. Ce a patit indragita actrita?

Bahar Sahin a ajuns de urgenta la spital. Ce a patit indragita actrita? Au fost momente de panica pentru toti cei care o iubesc pe tanara care a jucat-o exceptional pe Ceren in serialul turcesc Nemilosul Istanbul. Speram ca vi-o mai aduceti aminte, chiar daca serialul s-a terminat de ceva timp in Romania. Insa, ce a patit? De unde pana unde a fost nevoie de vizita la spital? Haideti sa aflam.

Bahar Sahin a ajuns de urgenta la spital. Ce a patit indragita actrita?

Bahar Sahin a ajuns de urgenta la spital

Bahar Sahin a ajuns de urgenta la spital

Totul a inceput de la niste dureri in zona abdominala. Pe Bahar, actrita care a jucat-o pe Ceren in Nemilosul Istanbul a inceput sa o doara burta. La inceput, si-a spus ca e trecator si si-a vazut de treaba. Doar ca durerile au crescut in intensitate, fapt pentru care nu au mai putut sa fie trecute cu vederea. Ea a trebuit sa ajunga de urgenta la cel mai apropiat spital, pentru a vedea despre ce este vorba.

Pentru a putea da niste raspunsuri, doctorii au fost de parere ca cel mai bine pentru ea e sa ramana acolo, pentru a putea sa faca testele necesare. Fara ele, nu ar fi putut sa isi dea seama exact de unde provine durerea, caci cauzele ar fi putut fi variate. Pana la urma, a fost nevoie ca sederea ei sa nu fie de doar cateva ore, ci chiar de o noapte intreaga. A 2-a zi, ea a putut sa iasa la aer. Si i s-a spus ca durerile provin de la ovare.

Ce va face mai departe?

Chiar daca si-a mai revenit, tot va trebui sa se intoarca la spital. De ce? Ei bine, doctorii au sfatuit-o ca cel mai bine ar fi sa intre intr-o scurta operatie, ca sa fie sigura ca nu se va mai intalni in curand cu aceste probleme. Astfel, in curand, tanara va trebui sa mai ramana probabil o noapte. Dupa aceea, isi va putea relua viata, ca si cand nu i s-ar fi intamplat nimic.

Pentru a nu ii tine in suspans pe fanii ei, aceasta a postat pe Instagramul ei ce s-a intamplat. Astfel, toti cei care o apreciaza, au putut sa rasufle usurati. Vestea i-a speriat teribil, insa bine ca nu a fost nimic grav. Stirea a aparut pentru prima data in cadrul cotidianului Gecce. Noi ii uram multa sanatate!