Ozun Dolunay va juca intr-un nou serial turcesc

Ozun Dolunay va juca intr-un nou serial turcesc. Actorul care l-a interpretat pe Cenk Karacay in serialul turcesc Nemilosul Istanbul se pregateste sa intre in pielea unui nou personaj. Era o veste care s-a cam lasat asteptata. Dupa terminarea filmarilor de la Nemilosul, toti asteptam sa aflam unde ii vom mai putea vedea pe dragii nostri. Si iata ca, usor, usor, fiecare isi gaseste un nou proiect in care sa performeze.

Ozun Dolunay va juca intr-un nou serial turcesc

Ozun Dolunay va juca intr-un nou serial turcesc

Ozun Dolunay va juca intr-un nou serial turcesc

Dupa ce am aflat ca Sera Kutlubey sau Cemre cum o stim noi din serial, are rol in Hercai, ne-am gandit ca gata, in sfarsit vor incepe si ceilalti sa primeasca noi roluri. Si se pare ca asa este. Domnul Dolunay a primit propunerea de a participa intr-un nou serial, care va incepe in curand. Insa, despre ce este vorba? Deoarece este o stire calda sau chiar fierbine, am putea spune, nu se cunosc prea multe detalii. Insa, stim asa: Ozun Dolunay va fi protagonist, alaturi de Hazal Subasi, o superba actrita. Da, stim ca sigur v-ati fi dorit ca Bahar Sahin sa ii fie alaturi in noua poveste, insa, uneori, e bine sa mai existe si relatii noi.

Serialul se numeste Bizi Ayiran Cizgi. Nu avem inca o traducere in limba romana, asa ca, pentru moment, asa o sa ii ramana numele. El nu e ca multe alte productii, caci nu se va difuza la TV. Cel putin, nu in prima faza. Proiectul va fi pe o platforma digitala gen Netflix, care se numeste Gain.

Cate episoade va avea serialul cu Ozun Dolunay?

Primul sezon se anunta a fi unul scurt, de test. E vorba de doar 5 episoade. Si culmea, nici aceste episoade nu vor fi la fel ca cele cu care ne-am obisnuit deja. Altfel spus, nu vor avea 2 sau 3 ore, ci doar…in jur de jumatate de ora. Stim ,pare foarte putin, insa, dupa cum v-am spus, e un test. Daca audientele vor fi bune, al 2-lea sezon cel mai probabil ca va fi mult mai lung.

Oricum ar fi, noi ne bucuram ca Ozun Dolunay va juca intr-un nou serial. Cat timp il putem urmari si putem vedea in ce fel isi exerseaza talentul actoricesc pe care stim deja ca il are din plin, e de ajuns. Voi ce parere aveti? Ati fi vrut sa nu accepte acest rol si sa ia doar unul intr-un serial lung, asa cum a fost Nemilosul Istanbul?