Cand incepe serialul turcesc Hercai?

Cand incepe serialul turcesc Hercai? Inca de cand a aparut anuntul in spatiul public ca anul acesta vom vedea si noi pe micile ecrane povestea din acest superb serial, toti am vrut sa stim cand. Mai e mult de asteptat sau deja trebuie sa ne pregatim? Ei bine, iata ca in sfarsit putem sa dam si un raspuns la toate aceste intrebari. Data premierei este mult mai aproape decat ne-am fi asteptat, din fericire.

Cand incepe serialul turcesc Hercai?

Cand incepe serialul turcesc Hercai

Cand incepe serialul turcesc Hercai

Nu dorim sa va tinem pe jar prea mult, fapt pentru care va vom spune direct: serialul turcesc Hercai incepe pe 9 februarie. Astfel, in mai putin de 2 saptamani, suntem invitati la debutul superbei povesti de dragoste dintre Reyyan si Miran. Se anunta multe emotii puternice, intrigi neasteptate care abia asteapta sa ne fie dezvaluite, pas cu pas. Daca doriti sa aflati pe larg despre ce este vorba in Hercai, noi v-am facut prezentarea generala a serialului zilele trecute. Cititi-o si veti afla aproximativ tot ceea ce trebuie, inainte de primul episod din Hercai.

Acum, desigur ca nu e de ajuns sa stim doar data. Din pacate insa, atat putem sa va spunem la momentul scrierii acestui articol. Nu avem anuntul oficial in ceea ce priveste zilele de difuzare. Stim doar ca pe 9 februarie, Hercai va incepe la ora 20.

Ar putea fi difuzat 3 zile pe saptamana

Insa, putem face un exerictiu de gandire. In prezent, Survivor Romania scoate audiente foarte bune. De aceea, cel mai probabil va ramane joi si vineri. Astfel, Hercai nu va putea sa fie difuzat decat in primele 3 zile ale saptamanii, respectiv luni, matri si miercuri. Nu e nici mult, dar nici putin. Trebuie sa apreciem totusi ca nu incepe tarziu in noapte, ca serialul La Rascruce.

Da, in cazul in care nu stiati, mai e un serial turcesc, dar avand in vedere ora, e putin probabil sa aiba audienta buna. Inca de cand s-a anuntat ca incepe la 23:30, telespectatorii au fost suparati, caci subiectul era interesant. Inaa, multi nu pot pierde o buna parte din noapte sa il urmareasca…Revenind insa la Hercai, pana la urma, e posibil sa fie pus lunea, martea, dar si miercurea, de la ora 20. Va mai anuntam pe parcurs si pe pagina de Facebook.