Vom avea mai multe episoade din Nemilosul Istanbul

Vom avea mai multe episoade din Nemilosul Istanbul. E o veste neasteptata pentru toti fanii serialului. In curand, povestea personajelor va fi mai mult timp la TV. Pe parcursul articolului, veti afla toate detaliile despre aceasta veste pe care cu siguranta ca multi dintre noi am asteptat-o.

In loc de Pretul Fericirii

Dupa cum v-am anuntat, Pretul Fericirii se termina saptamana viitoare. Luni vom avea parte de ultimul episod din sezonul 3, iar povestea lui Yildiz, Halit si restul va lua o pauza. Probabil ca v-ati intrebat deja: ”Pai, bun, daca Pretul Fericirii era luni si marti, de obicei, iar luni se difuzeaza ultimul episod, ce va fi marti?”. Ei bine, marti vom avea un nou episod din Nemilosul Istanbul.

Astfel, saptamana viitoare, in loc de cele 3 episoade obisnuite, vor fi 4. De marti pana vineri, vom putea pasi in conacul Karakay, pentru a vedea ce se mai intampla si daca Seniz reuseste sa isi duca la bun sfarsit planurile. Noi speram sa nu, caci asta ar insemna sa nu il mai vedem pe Nedim. Si, fie ca ne place sau nu, am ajuns sa ne atasam de el.

Vom avea mai multe episoade din Nemilosul Istanbul

Vom avea mai multe episode din Nemilosul Istanbul

Vom avea mai multe episode din Nemilosul Istanbul

Insa, nu va ganditi ca am scris acest articol doar ca sa va spunem ca vor fi 4 episoade pe saptamana. Vor fi 4 doar saptamana viitoare, caci seara de luni va fi ocupata de Pretul Fericirii. Insa, dupa aceea, ne vom putea bucura de toate personajele din Nemilosul Istanbul in fiecare zi. De luni si pana vineri vom avea episoade. Da, da, 5 pe saptamana, cat sa ne ajunga tuturor.

Asadar, pregatiti-va pentru a intra si mai adanc in povestea ce ne-a fascinat deja. Inca nu am vazut nimic, sa stiti. Secretul pe care il ascunde Seniz este unul la care nu se va astepta nimeni. Cenk deja e tulburat de faptul ca Nedim ar putea sa isi revina. Nu de alta, dar, daca ar face-o, sigur ar spune tuturor ca din cauza lui s-a aflat el in situatia grea in care e in prezent.

Alte intrigi

Si, daca afla Agah ca fiul sau i-a facut rau, nu il va ierta. Probabil ca ii va lua orice drept la avere si il va lasa sa se descurce singur. Iar tentatia banului nu il va lasa pe Cenk sa gandeasca limpede. El nu isi va da seama ca viata lui Nedim si familia sunt mai presus de banii care ii asigura traiul rebel pe care il duce.

Intre timp, dragostea le joaca feste celor 2 fete ale lui Seher. Ceren e inca naiva si crede ca tot ce zboara se si mananca, din pacate. Astfel, orbita de bogatia baiatului lui Agah, ea a petrecut clipe frumoase alaturi de el. Si, ca rezultat, abia ce am aflat ca e insarcinata. Inca nu i-a spus lui Cenk, insa suntem tare curiosi cum va reactiona fiul lui Karakay cand va afla.

In acelasi timp, abia asteptam sa vedem ce se va mai intampla si cu Nedim si Cemre, care par sa se apropie din ce in ce mai mult. Va bucurati ca vom avea mai multe episoade din Nemilosul Istanbul sa nu va place serialul atat de mult? Daca va place, sa stiti ca puteti vedea tot ce mai e nou si pe pagina de Facebook.