Cand se termina sezonul 3 din Pretul Fericirii?

Cand se termina sezonul 3 din Pretul Fericirii? Toti fanii serialului turcesc au inceput sa isi puna aceasta intrebare in aceste zile. Multi au crezut ca sezonul s-a terminat inca de saptamana trecuta. Nu de alta, dar de miercuri a inceput serialul turcesc Nemilosul Istanbul. Din fericire insa, nu e cazul. Nu s-a terminat inca Pretul Fericirii la noi in Romania. In acelasi timp insa, sa stiti ca nici nu mai sunt multe episoade. Astazi va vom spune cand ne putem astepta sa urmarim la TV ultimul episod din Pretul Fericirii, sezonul 3. Astfel, fara alte adaugiri, haideti sa vedem despre ce este vorba.

Doua seriale turcesti intr-o saptamana

De saptamana trecuta, in grila postului TV ce difuzeaza Pretul Fericirii, a mai intrat un serial turcesc, respectiv Nemilosul Istanbul. Miercuri, cand lumea abia astepta sa vada prin ce peripetii mai trec Yildiz si Halit, hop, a aparut altceva. Probabil multi au fost ocupati cu diverse treburi si nu au stiut ca de miercuri incepe un alt serial turcesc. Suparati, fanii Pretului Fericirii au crezut ca gata, s-a intrerupt serialul lor pentru acesta nou. Din fericire, nu, nu este asa. Putem sa rasuflam usurati din acest punct de vedere.

In saptamana care incepe de luni, 12 octombrie, vom avea 2 seriale turcesti intr-o saptamana: Pretul Fericirii si Nemilosul Istanbul. Primul enumerat va fi luni si marti, de la ora 20, asa cum v-am spus si intr-un alt articol precedent, in timp ce al 2-lea se va vedea in urmatoarele 3 zile din saptamana. Doar in weekend nu avem episoade noi.

Cand se termina sezonul 3 din Pretul Fericirii?

cand se termina sezonul 3 din Pretul Fericirii

cand se termina sezonul 3 din Pretul Fericirii

Bun si acum ca am aflat faptul ca inca nu s-a terminat, trebuie totusi sa va dam si vestea mai putin buna: nu mai e mult pana la ultimul episod. Sezonul 3 din Pretul Fericirii a avut in Turcia 27 de episoade. La noi tocmai a fost difuzat episodul 27. Insa vom avea mai multe episoade. Dupa cum bine stiti, a fost o perioada in care aventurile lui Yildiz se temrinau la 22, in loc de ora 23. Acea ora in minus a facut ca numaratoarea episoadelor de la noi sa fie diferita. Cu alte cuvinte, la noi in Romania, sezonul 3 nu va avea doar 27 de episoade, desi actiunea va fi aceeasi. Noi vom avea cu un episod in plus, respectiv 28 de episoade.

Astfel, va putem spune ca sezonul 3 din Pretul Fericirii se termina pe data de 19 octombrie. Luni, de la ora 20, vom putea urmari ultimul episod din Pretul Fericirii, sezonul 3. Si am face bine sa ne uitam, caci se anunta niste super surprize. Kerim, personajul care abia a aparut, pare a deveni indispensabil. Yildiz il cam place, insa Halit il va uri, cu siguranta. Ender se pare ca a supravietuit planului Sahikai. Va alege sa se razbune pentru tentativa surorii lui Kaya sau va trece cu vederea? La cum o stim noi, putin probabil sa renunte la razbunare. Mai multe detalii vom afla din ultimul episod. Pana ajungem la el insa, nu uitati ca puteti discuta despre serial pe pagina de Facebook cu ceilalti fani ai serialului turcesc Pretul Fericirii.