Pretul Fericirii revine in 2020

Pretul Fericirii revine in 2020. Da, da, ati citit bine. Unul dintre serialele noastre turcesti preferate, va reveni, in curand, pe micile ecrane. Dupa o lunga pauza, se pare ca revine o adevarata bijuterie a serialelor.

Pretul Fericirii revine in 2020

Pretul Fericirii revine in 2020

Pretul Fericirii revine in 2020

In 2019, serialul turcesc Pretul Fericirii a rupt totul. A spulberat toate asteptarile si a facut niste audiente uluitoare la nivel national. In aproape fiecare seara, cu mic cu mare ne strangeam in fata micului ecran pentru a vedea ce s-a mai intamplat cu Ender, cu Halit, dar si cu restul. Apoi, undeva pe la inceputul verii, gata. Ni s-a taiat portia. Nimeni nu a vrut sa se intrerupa, insa nemaifilmandu-se in Turcia, normal ca nu se mai putea difuza nimic nici la noi. Pe vremea aceea, noi scriam un articol, intrebandu-ne cand va reveni. Au trecut lunile si a venit si toamna, in care a inceput sezonul 3 la ei.

Unii dintre dumneavoastra se asteptau sa inceapa si la noi tot in toamna, insa v-am spus inca de pe atunci ca acest lucru e imposibil. Nu de alta, dar la noi se difuzeaza multe episoade pe saptamana. Pe cand la ei, e o portie mult mai mica, de doar 1 episod pe saptamana. Asa ca…era nevoie sa asteptam. Si iata ca asteptarea a luat sfarsit, in cele din urma. Postul de televiziune care a difuzat serialul a anuntat ca vine si sezonul 3 din Pretul Fericirii. Nu avem nicio data exacta inca. Insa, cel mai probabil, de indata ce se va difuza ultimul episod din Dragoste si Secrete, vom avea in loc Pretul Fericirii.

In loc de concluzie

Altceva in afara de vestea ca incepe din nou acest superb serial turcesc, nu va mai putem spune, pentru moment. Aveti deja cateva rezumate ale sezonului 3 la noi pe site, pe care le puteti citi pana incepe la TV. Iar noi vom fi vigilenti si vom sta cu ochii in patru, pentru a afla cand incepe Pretul Fericirii. Noi estimam ca va incepe in luna august sau poate cel tarziu in septembrie. Pana se face publica data premierei, nu uitati sa tineti un ochi si pe pagina de Facebook. Va bucurati ca Pretul Fericirii revine in 2020?