Talat Bulut ne-a dat vestea

Talat Bulut ne-a dat vestea cea mare. Are legatura cu una dintre colegele lui de platou, respectiv cu Nesrin Cavadzade sau Sahika, asa cum o stim noi din serialul turcesc Pretul Fericirii. Insa, ce a spus actorul, de a innebunit toata presa din Turcia? A fost o declaratie scurta, insa indeajuns de buna incat toti sa scrie despre ea, inclusiv noi. Haideti sa vedem despre ce este vorba.

Se filmeaza la greu

Talat Bulut ne-a dat vestea

Talat Bulut ne-a dat vestea

Dupa cum probabil stiti deja, se face si sezonul 4 din Pretul Fericirii. In prezent, se filmeaza mult pentru noile episoade, caci nu se stie niciodata cand va mai fi nevoie sa se opreasca tot, din cauza a stim noi ce. Insa, sa speram ca nu va mai fi cazul. Cert este ca Talat Bulut, interpretul lui Halit Argun e tare ocupat. Trebuie sa isi invete replicile, trebuie sa vada ce expresii sa foloseasca pentru a ne face pe noi, telespectatorii sa il credem pe Halit in serial si sa traim alaturi de el atat bucuriile, cat si dramele.

Ei bine, zilele trecute, el a fost surprins in timpul unei pauze. Paparazzi l-au urmarit si nu au ezitat sa il ia la intrebari. Printre toate curiozitatile reporterilor legate de sezonul 4 din Pretul Fericirii, s-a strecurat si o intrebare referitoare la Nesrin Cavadzade. S-ar parea ca presa stie ca actrita este intr-o relatie, insa nu si cu cine. Si sperau ca domnul Bulut va fi indeajuns de bun cu ei incat sa le spuna.

Talat Bulut ne-a dat vestea

Intr-adevar, a fost generos Talat, insa nu atat de mult pe cat s-ar fi asteptat ei. Astfel, el nu le-a dezvaluit identitatea iubitului doamnei Cavadzade. In schimb, le-a dat o informatie care s-a transformat rapid intr-un subiect de prima pagina. El le-a marturisit ca Nesrin se va casatori in curand.

Ziaristii au fost surprinsi de veste si au incercat sa mai smulga niste detalii de la actor. Acesta insa le-a zambit politicos si le-a spus ca gata, le ajunge cat le-a spus. Daca doresc mai multe detalii, sa o intrebe chiar pe Nesrin. Si uite asa, am ramas cu intrebarile: cine este iubitul lui Nesrin Cavadzade? Si cand va avea loc casatoria. De indata ce aflam, va vom spune intr-u nou articol. Pana atunci insa, nu uitati ca sezonul 3 din Pretul Fericirii e pe sfarsite. Puteti discuta despre ultimele evenimente pe pagina de Facebook.