Nota voastra pentru Nemilosul Istanbul

Nota voastra pentru Nemilosul Istanbul conteaza. Vrem sa stim cum notati acest superb serial turcesc, care tocmai s-a terminat, din pacate. Am fost alaturi de dragii nostri pret de zeci de episoade. Asadar, ne gandim ca suntem in masura sa ne dam cu parerea si sa oferim si o nota. Insa, haideti sa luam in considerare urmatoarele aspecte.

Un serial bazat pe familie si dragoste

Nota voastra pentru Nemilosul Istanbul

Nota voastra pentru Nemilosul Istanbul

In primul rand, trebuie sa recunoastem ca, spre deosebire de alte seriale, Nemilosul Istanbul a reusit sa aduca in prim plan si familia, dar si dragostea. Daca pentru alte productii, doar dragostea conta, aici s-a mers foarte mult si pe ideea de familie si unitate, dupa cum ati vazut deja. Relatiile dintre personaje au dus la decaderea sociala a celor de la conacul Karacay. Minciunile au vrut sa castige lupta, dar adevarul le-a invins, chiar daca au urmat si victime.

Sentimentele aparute de nicaieri au pus in pericol si relatiile de rudenie dintre frati. Stim prea bine cat de rau s-au putut certa Cemre si Ceren din cauza a ceea ce au simtit pe rand ba pentru Cenk, ba pentru Nedim. Pana la urma, la final, si-au dat seama ca, pe primul loc este familia si abia apoi dragostea.

Nemilosul Istanbul a fost un serial curajos

Dupa cum v-am spus deja si in articolul cu top 10 lucruri despre Nemilosul Istanbul, a fost un serial deosebit. De-a lungul celor 2 sezoane, am vazut multe lucruri la care nu se asteptam. De exemplu, cine ar fi curajul, ca producatori, sa isi faca personajele sa dispara asa, unul dupa altul?

Am fost tare surprinsi cand, in ultimele 3 episoade, au inceput sa cada rand pe rand cei din familia Karacay. Intai de toate a fost Agah, care nu a mai suportat ultimul adevar legat de Cenk si Nedim. Dupa aceea, au urmat, surprinzator, si Ceren si Seniz. Iar in ultimul episod din Nemilosul Istanbul, s-a dus si Cenk. La el parca nu ne-am fi asteptat. Ne gandeam ca, fiind ultima peripetie, il vor lasa sa traiasca alaturi de fiul sau, Umut. Insa, stim prea bine ca nu s-a intamplat asa. Umut a ajuns in grija noului cuplu, format din Cemre si Nedim.

Nota voastra pentru Nemilosul Istanbul

Au fost episoade superbe, care ne-au placut tare mult. Am ras, am plans si ne-au devenit tare dragi cei din familia Karacay, dar si cei din familia Yilmaz. Iar acum, ne-am gandit ca a sosit momentul potrvit sa dam si o nota serialului, per total. S-a terminat, asa ca nu mai are ce sa ne schimbe parerile. Asadar, vine intrebarea: care este nota voastra pentru Nemilosul Istanbul?

Daca vreti sa vi-o si argumentati, cu atat mai bine, sa stiti. De exemplu, daca acordati doar nota 9, in loc de 10, ne puteti spune si ce lucruri v-au facut sa va scadeti nota si sa nu le-o dati pe cea maxima. Si tot asa. Noi vi le vom citi. Ni le puteti spune si pe pagina de Facebook.