Pretul Fericirii Episodul 20 Rezumat

Pretul Fericirii Episodul 20 Rezumat. Astazi continuam seria de rezumate din acest superb serial turcesc. Sau ne aducem aminte de ce s-a mai intamplat in serial, in cazul in care am vazut episodul la momentul la care a fost difuzat. In timp ce asteptam sa apara Pretul Fericirii sezonul 3 si in Romania, e bine sa ne reimprospatam putin memoria in legatura cu toti din serialul turcesc. Personajele noastre preferate sunt din nou puse in fata unor noi situatii-limita. Cum vor trece peste ele, aflam in continuare. Acestea fiind zise, pregatiti-va pentru inca un episod fascinant din Yasak Elma/Pretul Fericirii.

Pretul Fericirii Episodul 20 Rezumat: Kemal intra in scena

Pretul Fericirii Episodul 20

Pretul Fericirii Episodul 20

 

Episodul se desfasoara pe mai multe planuri, fiecare din ele avand greutatile sale. Planul principal al episodului este cel al lui Yildiz, sora lui Zeynep. Ea are o misiune grea: aceea de a-i recastiga încrederea lui Halit. Dupa ce acesta a prins-o cu minciuna pe sotia lui, nu mai poate sa o creada in tot ceea ce spune. Yildiz vrea neaparat sa schimbe acest lucru.

Ea vrea sa faca in asa fel incat toate lucrurile sa revina la normal. Vrea ca Halit sa o iubeasca neconditionat si ei 2 sa fie fericiti, in ciuda a tot ce spune lumea. Insa, rezolvarea nu va veni usor, intrucat Kemal, fostul sot al lui Yildiz are niste planuri despre care nu stie nimeni. Dupa ce recent a reaparut in viata lui Yildiz, vrând sa o recucereasca, el da de inteles ca are niste planuri mult mai mari. Are o dorinta de razbunare uriasa si pana nu le va plati anumitor persoane pentru greselile din trecut nu se va putea linisti.

Planul lui Defne a reusit

Defne se afla in culmea fericirii pentru ca planul ei a reusit, iar Yildiz nu se mai afla pe lista de prioritati ale lui Halit. Insa, in egala masura, nici ei nu ii merge prea bine cu dragostea. Stiti cum se spune…dupa fapta si rasplata. Va dati seama ca Yidiz, la cum am ajuns noi sa o stim de 20 de episoade, nu se va lasa cu una, cu 2. Dupa cum i-o spune in fata si lui Defne, nu va avea pace pana cand nu se va razbuna pe ea pentru faptul ca s-a bagat intre ea si Halit si le-a stricat relatia.

Ender Argun are mai multa experienta de viata, fapt pentru care nu se baga in aceste certuri. In schimb, ea sta deoparte si isi alege aliatii cu grija. Ea tine legatura cu Kemal, fostul sot al lui Yildiz, stiind ca, la nevoie, poate sa il foloseasca pentru a-si recastiga locul in inima lui Halit.

Alihan si Zeynep se tachineaza

Alihan si Zeynep au, ca si pana acum, o relatie cu dus si intors. Alihan se intalneste cu Hakan si discuta problema lui…Desi nu ii place situatia, el va trebui sa se intalneasca cu alte femei. In tot acest timp, inima lui este data lui Zeynep. Evident, asta ii spune doar lui Halit. Insa in fata lui Zeynep, el se da barbatul rece, care nu mai vrea sa o astepte, dupa atatea dati in care l-a respins. Insa, in episodul 20 din Pretul Fericirii, Alihan va face un pas important in relatia lui cu ora lui Yildiz. Barbatul ii va arata un inel.

Vazandu-l, Zeynep se va bloca si va incepe sa se gandeasca serios daca sa accepte sau nu asa-zisa cerere in casatorie. Dupa ce este chemata de Hakan in legatura cu un cu totul si cu totul alt motiv, Zeynep se trezeste incuiata in aceeasi casa cu Alihan. Acesta nu vrea sa o lase sa plece, iar Zeynep nu intelege de ce si se enerveaza, pana cand vede cutia cu inel din mana lui Alihan. De acolo, isi da seama de ce urmeaza.

Yildiz ii vrea si pe Kemal si pe Halit in Pretul Fericirii Episodul 20

Yildiz este pusa intr-o incurcatura destul de mare. Ea vrea sa fie cu Halit, in ciuda tuturor. Nu vrea altceva, il vrea doar pe Halit. Insa…in acelasi timp, il iubeste si pe Kemal. Astfel, ea nu stie ce sa faca si pe cine sa aleaga.

La un eveniment unde sunt o gramada de figuri importante, apare si Kemal, spre surprinderea tuturor. El are planuri mari si vrea sa se razbune. Halit este poate cel mai surprins de aparitia lui acolo. El asteapta cu nerabdare sa vada ce are de spus barbatul.

Si asa se termina episodul 20 din Pretul Fericirii. Vom afla din episoadele urmatoare ce se va intampla cu Kemal si, mai ales, ce fel de planuri are. Va ramane Yildiz cu Halit sau isi va muta atentia asupra lui Kemal? Intrebari peste intrebari.

Puteti ramane la curent cu toate noutatile despre serialul turcesc Pretul Fericirii dand like paginii de Facebook. Sunt deja cateva mii bune de persoane care deja au facut-o.