Top 5 lucruri interesante despre Hakan Protectorul Istanbulului

Astazi vrem sa va vorbim despre unul dintre serialele turcesti care ne-a luat prin surprindere: Hakan Protectorul Istanbulului. Daca ati ramas in pana de seriale la care sa va uitati, noi vi-l recomandam. Si, pentru a face ca recomandarea noastra sa fie una solida, haideti sa vedem Top 5 lucruri interesante despre Hakan Protectorul Istanbulului.

NUMARUL 1.

Hakan Protectorul Istanbulului este primul serial turcesc realizat de catre Netflix. Si e foarte posibil sa nu fie ultimul, la cat de popular este la nivel global. Din auzite, am inteles ca Netflix a prins deja gustul serialelor turcesti si ar vrea sa faca si altele. Din surse, va putem spune ca ar fi in pregatire un alt serial turcesc istoric. Un serial cam cum a fost si Suleyman Magnificul, in care Halit Erginc a avut rolul principal.

Top 5 lucruri interesante despre Hakan Protectorul Istanbulului: NUMARUL 2.

 

Top 5 lucruri interesante despre Hakan Protectorul Istanbulului

Top 5 lucruri interesante despre Hakan Protectorul Istanbulului

Hakan Protectorul Istanbulului este unul dintre putinele seriale, daca nu chiar singurul care, dupa primul sezon, a avut parte de 2 reinnoiri, adica s-au anuntat noi sezoane. Adica, prima data s-a anuntat sezonul 2. Nimic anormal, avand in vedere audientele. Insa, la scurt timp, producatorii au vrut sa mai scoata in spatiul public o inca o innoire.

Al 3-lea, in topul lucrurilor interesante despre serialul Protectorul Istanbulului

Hakan Protectorul Istanbulului a primit, la scurt timp dupa înnoirea pentru sezonul 2 o innoire si mai mare, care i-a bucurat pe toti fanii. Astfel, dupa ce s-a decis ca se face sezonul 2, producatorii s-au gandit sa anunte ca, pana la urma, vor face si sezoanele 3 si 4. Din nou, o premiera pentru un serial difuzat de Netflix. Producatorii sunt foarte discreti in ceea ce priveste viitorul unui serial. Indiferent daca a avut audienta uriasa sau nu. Astfel, le ia timp sa anunte o singura continuare, un singur sezon. Dar cand se anunta, la scurt timp dupa finalul primului sezon, nu unul, nu 2, ci 3 sezoane noi…e uluior.

NUMARUL 4 despre Hakan Protectorul Istanbulului

Cel de-al 2-lea sezon din Hakan Protectorul Istanbulului a debutat pe Netflix la doar 4 luni distanta fata de primul sezon. Astfel, in apropierea sarbatorilor de Paste, fanii noului serial turcesc au putut sa se bucure de continuarea aventurilor Protectorului. Pentru serialele de pe Netflix, rar se intampla sa vina al 2-lea sezon atat de rapid. De obicei, se difuzeaza cate un sezon pe an.

Top 5 lucruri interesante despre Hakan Protectorul Istanbulului: NUMARUL 5

Serialul se bazeaza pe o serie de romane intitulata Karakalem ve Bir Delikanlının Tuhaf Hikayesi, scrisa de N. İpek Gökdel, publicata incepand cu anul 2016. Surprinzator, numele personajului principal este diferit. In carti, el se numeste Yavuz. Nu va asteptati sa fie fix ce e in carte si in serial. Se pare ca scenaristii au preluat doar ideea in sine, avand in gand sa schimbe mare parte din elementele de baza din romanele autoarei. Asadar, puteti sa si cititi cartile, sa si urmariti serialul, caci nu veti avea sentimentul ca ati facut acelasi lucru de 2 ori.

Top 5 lucruri interesante despre Hakan Protectorul Istanbulului: Concluzii

Faptul ca Netflix a decis sa investeasca in continutul turcesc nu poate decat sa ne bucure. Doar suntem pe un site dedicat serialelor turcesti. Serialul Hakan Protectorul Istanbulului e interesant si usor de urmarit. Si daca tot vorbim de urmarit, nu uitati sa ne dati un Like pe Rezumat Serial Turcesc.