Hakan Protectorul Istanbulului Sezonul 3 incepe pe 6 martie

Hakan Protectorul Istanbulului Sezonul 3 incepe pe 6 martie. In sfarsit, vestea pe care o asteptau milioanele de fani ai serialului turcesc de pe Netflix a venit! A trecut atat de mult timp de cand nu am mai primit vesti despre productia de pe platforma video on-demand, incat aproape ca si uitasem de existenta sa. Insa, iata, avem o veste buna: sezonul 3 mai aproape decat credem.

Hakan Protectorul Istanbulului Sezonul 3 incepe pe 6 martie

Hakan Protectorul Istanbulului sezonul 3

Hakan Protectorul Istanbulului sezonul 3

Daca stam putin acum sa ne gandim si sa calculam, mai ca a trecut aproape 1 an de cand s-a terminat sezonul 2 din Protectorul Istanbulului. Bietul Hakan a avut parte de o gramada de greutati, cu fratele lui si a pierdut-o si pe Leyla. Undeva prin aprilie anul trecut, se termina si a 2-a mare aventura a Protectorului.

Desi am fost anuntati din timp ca va exista si un al 3-lea sezon, dupa aceasta veste, s-a cam asternut linistea. Mai ca ne gandeam ca nu cumva sefii de la Netflix sa se fi razgandit si sa nu se mai faca, pana la urma. Din fericire insa, nu a fost cazul. Zilele acestea a aparut pe YouTube trailerul pentru noul sezon.

Ce noutati aduce sezonul?

In Hakan Protectorul Istanbulului sezonul 3, lucrurile se precipita. Nimic nu mai e ceea ce pare, iar vechi dusmani reapar in prim plan. Ei ameninta intreaga omenire si e un singur barbat care le poate face fata: Hakan. Insa, dupa cum bine stim, el inca e un tanar rebel, care nu asculta de nimeni. Si doar am vazut cu totii cat de rau face in anumite momente, cand alege sa faca ce crede el de cuviinta…

Din fericire, se pare ca Zeynep e inca in viata. Ea va fi din nou alaturi de Hakan, pe parcursul sezonului 3. Cine stie? Poate, cu putin noroc, cei 2 se vor apropia mai mult, acum ca Leyla nu mai e in peisaj. Insa, sigur va fi greu, caci se pare ca apare o noua pretendenta la inima Protectorului.

Cel de-al 7-lea nemuritor vs Hakan Protectorul

Daca pana acum, Hakan a reusit sa le tina piept celor 6 Nemuritori si a putut sa ii invinga, se pare ca in sezonul 3, lupta abia incepe. De ce? Ei bine, se pare ca aproape toti au uitat ca exista si un al 7-lea Nemuritor. Acesta este cel mai puternic dintre toti. Si se pare ca a ajuns in Istanbul, sa le faca belele tuturor. El raspandeste un virus, care se propaga rapid si care poate distruge totul. Iar misiunea lui Hakan, ca de obicei, e sa salveze atat Istanbulul, cat si lumea.

El va trebui sa apeleze si la ajutorul lui Faysal. Insa, va putea el sa aiba incredere deplina in Nemuritor? Si, de asemenea, ce se intampla cu fratele lui Hakan? Isi revine pana la urma sau tot in tabara adversa e? Sunt atatea intrebari la care nu vom afla raspunsurile decat din primul episod al sezonului 3 din Hakan Protectorul Istanbulului.

Hakan Protectorul pe Instagram

Evident, dat fiind succesul serialului, trebuia sa existe si un cont de Instagram oficial pentru Hakan. Aici, fanii pot afla ultimele stiri despre aceasta productie.

Nu uitati ca avem un articol cu top 5 lucruri interesante despre Hakan. Daca tot trebuie sa facem sa treaca timpul, pana pe 6 martie, cand incepe noul sezon, macar s-o facem cu ceva util. Veti afla niste lucruri interesante din articolul mai sus amintit, cu siguranta. De asemenea, sa stiti ca puteti sa va abonati gratuit la toate articolele noastre, utilizand formularul de pe site.

Ce parere aveti? Va bucurati ca revina Hakan Protectorul Istanbulului? Asteptati cu nerabdare sezonul 3?