Cate episoade are Ma Numesc Zuleyha?

Cate episoade are Ma Numesc Zuleyha? Aceasta e o intrebare pe care o primim aproape in fiecare zi. Vazand ca iteresul e atat de mare, ne-am gandit sa facem o cercetare si sa va raspundem scurt si succint in cate aventuri vom mai putea sa fim alaturi de Zuleyha, de Yilmaz, de Demir si de restul personajelor care ne fac deliciul de miercuri pana vineri. Fara alte adaugiri, va rugam sa ne permiteti sa incepem treaba.

Ma Numesc Zuleyha a inceput in ianuarie

O vom lua cu inceputul. Pe 8 ianuarie 2020, incepea ceea ce avea sa se transforme in obsesia noastra, in materie de seriale turcesti: Ma Numesc Zuleyha. Povestea parea a fi una cum nu s-a mai vazut, fapt ce ne-a atras din prima. Am ramas sa ne uitam la primul episod, ne-a placut si de atunci am ramas fani fideli.

Aventurile prin care trec Yilmaz si Zuleyha ca aliati, al inceput si ca dusmani mai apoi au fost si sunt ceva ce nu prea vedem in astfel de productii. Totul, de la personaje la actiune isi are locul bine stabilit, iar dragostea joaca un rol principal.

Cate episoade are Ma Numesc Zuleyha?

cate episoade are Ma Numesc Zuleyha

cate episoade are Ma Numesc Zuleyha

La noi stim deja ca suntem in jurul episodului 30 si ceva. Atatea s-au difuzat pana in prezent la TV. Insa, cate episoade are Ma Numesc Zuleyha in total? Pentru a raspunde la aceasta intrebare, a trebuit sa ne interesam direct la sursa: adica pe site-urile din Turcia. Astfel, am aflat urmatoarele:

Serialul turcesc are pana in prezent nici mai mult, nici mai putin de 2 sezoane. Primul s-a terminat din toamna trecuta, iar acum se difuzeaza in Turcia ultimele episoade din sezonul al 2-lea. Inca nu se stie daca va urma si sezonul 3. Avand in vedere cat de populara este productia, se prea poate sa existe si Ma Numesc Zuleyha sezonul 3. Insa, haideti sa nu ne facem totusi prea mari asteptari.

Primul sezon a avut 35 de episoade. Apoi, de la episodul 36 a inceput al 2-lea. La momentul scrierii acestui articol, s-au difuzat in Turcia 61 de episoade. Daca ar fi sa ne luam dupa o logica simpla, ar insemna ca si al 2-lea sezon va avea cel putin 35 de episoade, la fel ca primul. Si daca le adunam, 35 din primul sezon cu cele 35 de episoade din cel de-al 2-lea sezon, iesim cu 70 de episoade din Ma Numesc Zuleyha. Acesta ar fi numarul total in cele 2 sezoane. Sigur, in functie de ce decid producatorii, pot sa existe putin mai multe episoade din al 2-lea sezon. Insa 70 e un numar sigur, am putea spune noi.

In Romania vor fi mai multe episoade

Fiecare episod tinea 3 ore, timp destul pentru a ne putea lua portia de Zuleyha. Insa, de cateva saptamani, situatia s-a schimbat. Din cauza aparitiei altor emisiuni TV in grila postului ce difuzeaza serialul, Zuleyha nu a mai primit decat 2 ore de difuzare. Astfel, din 2 episoade de 3 ore fiecare, se fac 3 episoade, de cate 2 ore fiecare.

Si uite asa, noi vom avea mai multe episoade la numar. Atentie, asta nu inseamna ca vom avea ceva in plus fata de episoadele din Turcia. Insa, va repetam ca, dat fiind faptul ca la noi sunt mai scurte episoadele, e normal sa fie si mai multe. Probabil ca in total, la noi vor fi in jur de 100 de episoade.

Fanilor nu le place schimbarea, dar poate le va placea cate episoade are Ma Numesc Zuleyha in plus pentru noi

Inca de cand au aflat, fanii s-au revoltat pe retelele de socializare. De ce sa le scurteze lor serialul preferat, ca sa aiba loc in grila de programe niste emisiuni de care pe ei nu ii intereseaza? Am scris si noi un articol pe acest subiect, care a fost bine primit de cititorii nostri.

Cert este ca situatia se poate schimba. Bravo ai stil! Celebrities a ajuns in prezent sa mai aiba o singura editie pe saptamana, in loc de 3. Astfel, in celelalte 2 zile, e posibil sa vedem Zuleyha din nou, pana la ora 23. Nu stim sigur, e doar o presupunere. Insa, noi suntem de parere ca ar aduce un plus de audienta daca s-ar relua difuzarea de 3 ore, macar in restul zilelor in care nu e Bravo ai stil! Celebrities. Nu stim daca se va intampla sau nu. Daca aflam ceva, stiti doar ca o sa va anuntam rapid aici, pe site. Tocmai de aceea, poate ca ar fi o idee buna sa utilizati formularul de abonare de pe site si sa deveniti abonati. Nu costa nimic si e facil, caci veti primi pe email instiintare de cum postam un nou articol.

Hunkar e posibil sa nu mai fie in serial

Noi suntem cu ochii pe ce se intampla in Turcia, in materie de seriale. Se zvoneste ca Hunkar va parasi serialul Ma Numesc Zuleyha in urmatoarele episoade, adica intre episodul 63 si episodul 70 din Ma Numesc Zuleyha. Ramane de vazut daca si cum va alege actrita sa iasa din scena.

Intre timp, Yilmaz parca ajunge de unde a plecat: la Zuleyha. Mujgan se supara pe el, insa poti sa ii poruncesti inimii? Situatiile devin din ce in ce mai palpitante, dupa cum vom vedea si noi. Tineti aproape, caci Ma Numesc Zuleyha continua. Iar noi vom continua sa va aducem cele mai proaspete rezumate, stiri si biografii.

Daca vi s-a parut interesat si util acest articol in care v-am spus cate episoade are Ma Numesc Zuleyha, puteti sa il distribuiti pe retelele de socializare, sa il vada si prietenii dumneavoastra. Nu uitati ca ne putem vedea si pe pagina de Facebook Zuleyha.