Serialul Ma Numesc Zuleyha a fost anulat?

Serialul Ma Numesc Zuleyha a fost anulat? S-a iscat putina panica printre fanii productiei zilele acestea. Stim deja prea bine prin ce clipe grele trece intreaga planeta. Tocmai de aceea, e usor de inteles si faptul ca, din cauza acestei masive incercari prin care trecem cu totii, nu vom avea de suferit doar noi, ci si actorii nostri preferati. Mai multe detalii, in cele ce urmeaza.

Serialul Ma Numesc Zuleyha a fost anulat?

Serialul Ma Numesc Zuleyha a fost anulat

Serialul Ma Numesc Zuleyha a fost anulat

Bun, nu vrem sa va tinem pe jar. Trecem direct la subiect, pentru ca dumneavoastra sa puteti intelege care e treaba. In ultimele saptamani, am fost instiintati ca e nevoie de distantare sociala din partea noastra. Trebuie minimizate interactiunile umane, pentru a putea reveni cat mai repede la o viata normala.

Ei bine, nu numai noi, in Romania, am primit aceste informatii. Toata planeta, inclusiv Turcia, locul unde se filmeaza Ma Numesc Zuleyha. Tocmai de aceea, intelegeti unde batem: nemaifiind voie sa existe interactiune umana, filmarile au trebuit sa fie sistate.

Asta inseamna ca pentru o perioada, sa speram noi, fanii serialului, ca nu foarte mare, noile epiaoade nu mai pot fi filmate. Acum depinde si cate episoade au filmate in avans producatorii. Depinde si cat pot sa duca mai departe povestea, pana sa eamana in pana de footage/material de difuzat la televizor.

Vestea buna pentru romani

Tinem sa va reamintim ca toata povestea cu sistatul filmarilor are loc in Turcia, unde serialul Ma Numesc Zuleyha a trecut deja de episodul 60. Intre timp, noi, in Romania, abia suntem in jurul episodului 30, plus, minus. Acest lucru inseamna ca pentru noi, la TV, nu se schimba nimic. Pana o sa se ajunga si la noi la episodul 64 din Ma Numesc Zuleyha, acolo unde e in Turcia, sa speram ca se vor rezolva problemele si vor incepe actorii sa filmeze din nou.

Asadar, daca mai vedeti pe undeva treaba asta cu faptul ca serialul a fost anulat, nu va speriati atat de tare. Zuleyha, interpretata de Hilal Altinbilek va fi, in continuare, la noi la TV. A, si daca aveti si alti prieteni care urmaresc serialul, poate ar fi o idee buna sa le trimiteti articolul acesta. Nu de alta, dar sa inteleaga si ei din timp si sa nu se panicheze atat de tare. Ne gasim pe pagina de Facebook Zuleyha.