Ma Numesc Zuleyha Sezonul 2 a fost anulat

Ma Numesc Zuleyha Sezonul 2 a fost anulat! Da, doamnelor, domnisoarelor si domnilor…din pacate, trebuie sa va dam o veste trista. Serialul nostru preferat nu va avea un sfarsit de sezon 2 normal. Totul s-a schimbat, de cand cu problema aceasta care a lovit planeta. S-au dat peste cap multe productii, planurile au fost date la o parte si tot asa…In cele ce urmeaza, va vom explica ce s-a intamplat. Asadar, va rugam sa cititi cu atentie, de la cap la coada.

Ma Numesc Zuleyha Sezonul 2 a fost anulat

Ma Numesc Zuleyha Sezonul 2 a fost anulat

Ma Numesc Zuleyha Sezonul 2 a fost anulat

Pe data de 10 aprilie, in Turcia se difuza episodul 63 din Ma Numesc Zuleyha. Tinem sa va reamintim ca acolo episoadele au ramas la lungimea normala de 3 ore per episod. La noi, avem in continuare doar 2 ore, ceea ce inseamna ca, in total, vom avea o actiune dilatata in mai multe episoade. Cu alte cuvinte, noi vom trece bine de episodul 63, deoarece dintr-un episod normal, la TV s-au facut aproape 2.

Revenind, insa la difuzarea din Turcia, putem sa va spunem ca nimeni nu se astepta sa nu se continue. Fanii asteptau cu nerabdare episodul 64 din Ma Numesc Zuleyha sa vada ce se intampla mai departe. Actiunea, v-o spunem de pe acum ca va atinge cote inimaginabile in ceea ce priveste tensiunile dintre personaje. Insa, nu va dam prea multe detalii, sa nu stricam surpriza. Vom afla pas cu pas, din rezumatele episoadelor, pe care le vom posta in continuare. De cand problema aceasta a atins planeta si a oprit totul, si filmarile serialului s-au oprit.

S-a dat totul peste cap

Sigur, probabil multi dintre voi spun acum: ”Pai si ce daca s-au oprit? Indata se termina perioada aceasta si pot reveni linistiti la filmari”. Pe de o parte, ati avea dreptate. Insa, pe de alta, nu. Indiferent de situatia planetara, televiziunile au o anumita rutina pe care trebuie sa o duca mai departe. De multe ori, daca un eveniment nu are loc intr-o anumita perioada, trebuie sa se astepte pana la un nou moment propice. Nu se poate difuza in alt interval, pentru ca nu ar mai face aceeasi audienta.

Sa luam de exemplu Eurovision-ul de anul acesta, care nu se mai face. Perioada urata se va termina in curand. Fanii se asteptau sa se faca Eurovision-ul mai tarziu anul acesta, insa nu e posibil. Daca nu se poate face in mai, cum e de obicei, nu se face deloc. Bugetul nu mai poate fi alocat. Asa si cu filmarile de la Zuleyha. Desi s-ar putea relua in cateva saptamani, sezonul 2 nu ar mai putea continua. De ce? Pentru ca s-ar intinde pe timpul verii, cand audientele sunt mai mici si incasarile la fel. Acesta este motivul.

Zuleyha si Fekeli se intretin in izolare

Toti actorii asteapta cu sufletul la gura noile decizii. Nu de alta, dar daca nu se va relua peste niste luni, pana la urma, trebuie sa isi castige painea in vreun fel. Trebuie sa rupa contractul prezent si sa isi caute noi roluri, daca vor fi. Intre timp, interpreta Zuleyhei si interpretul lui Fekeli s-ar parea ca petrec impreuna izolarea, dupa cum v-am spus.

In concluzie, sezonul 2 din Ma Numesc Zuleyha si povestea lui nu va mai continua. Insa, ramane o intrebare: ne vom mai intoarce in Adana pentru un potential sezon 3, in care intrigile sa fie diferite si personajele sa fie puse in situatii noi, diferite de cele din sezonul 2? Posibilitatile sunt 50-50, din pacate. Noi va vom anunta de indata ce se anunta vreo noutate. Cert este ca pana atunci, ultimul episod din Ma Numesc Zuleyha ramane cel cu numarul 63…Va asteptam si in grupul de prieteni ai Zuleyhei de pe Facebook.