Biografia lui Aras Senol, interpretul lui Cetin din Ma Numesc Zuleyha

Biografia lui Aras Senol, interpretul lui Cetin din Ma Numesc Zuleyha reprezinta subiectul articolului nostru de astazi. Foarte multi dintre dumneavoastra ne-ati cerut sa ii facem biografia celui care il joaca pe acest personaj, fara de care nici Fekeli si nici Yilmaz nu ar fi putut sa faca diverse lucruri. Fara alte adaugiri, permiteti-ne sa incepem.

Biografia lui Aras Senol, interpretul lui Cetin din Ma Numesc Zuleyha

Biografia lui Aras Senol

Biografia lui Aras Senol

Ca de fiecare data, incepem cu detaliile de baza. Aras Senol este actorul turc ce ii da viata personajului Cetin in productia turceasca ce ne fascineaza episod de episod. El s-a nascut in Istanbul, in vara anului 1993. Mai exact, de Ziua Americii, pe data de 4 iulie. Astfel, daca e sa facem un scurt calcul, ne dam seama ca are nici mai mult, nici mai putin de 27 de ani. Sa fii atat de tanar si sa misune domnisoarele pe langa tine trebuie sa fie tare greu…

Stie si el ca trebuie sa arate bine, atat pentru admiratoare, cat si pentru micul ecran, ca altfel nu mai primeste roluri. Tocmai de aceea, el are grija de silueta si reueseste sa si-o mentina la valoarea de 74 de kilograme. La inaltimea de peste 1.80 pe care o are, e ideala.

Totul despre Aras Senol: Actor in piese de teatru si in televiziune

Tanarul a urmat cursurile Universitatii Yeditepe, din cadrul Departamentului de Teatru. Dupa niste ani in care a invatat si mai multe despre tainele actoriei, el a absolit-o cu usurinta. Dupa absolvire, el nu sia- gasit din prima curajul pentru a juca intr-o productie televizata. A ales sa isi exerseze jocul actoricesc in diverse piese de teatru, jucate atat in tara natala, cat si in alte locuri din lume.

Primul sau rol la TV a fost chiar in serialul in car l-am descoperit si noi, respectiv Ma Numesc Zuleyha. Aici, Aras Senol il joaca pe Cetin, un baiat care il ajuta pe Fekeli in diverse treburi si, care, de-a lungul timpului si-a aratat loialitatea atat fata de acesta, cat si fata de fiul sau, Yilmaz, interpretat de indragitul Ugur Gunes. Putem spune ca e mana dreapta a acestora.

Vrea sa evolueze

La scurt timp dupa aparitia in aceasta productie turceasca, tanarul actor a inteles ca acum e timpul sa se imbunatateasca. Pentru a se asigura ca are o cariera infloritoare si dupa ce se termina Ma Numesc Zuleyha, domnul Sehol s-a pus pe treaba. Vrea sa urmeze noi cursuri de actorie in strainatate, pentru a-si imbogati arsenalul de tehnici actoricesti.

Gata si articolul cu biografia lui Aras Senol. Speram ca v-a placut si ca ati aflat 1-2 detalii interesante despre actor. Nu uitati ca puteti discuta atat despre personajul lui, Cetin, cat si despre celelalte din serial in grupul Zuleyhei de pe Facebook.