Anunt de ultima ora despre serialul Ma Numesc Zuleyha

Anunt de ultima ora despre serialul Ma Numesc Zuleyha. E vorba despre unul pe care fanii Zuleyhei cu siguranta ca nu il vor primi prea bine. Are legatura cu difuzarea serialului in Romania. Stiti cum se spune ca, uneori, ce e frumos dureaza al naibii de putin? Ei bine, vom vedea in cele ce urmeaza ca asa se va intampla si cu peripetiile din Cukurova.

Anunt de ultima ora despre serialul Ma Numesc Zuleyha

Anunt de ultima ora despre serialul Ma Numesc Zuleyha

Anunt de ultima ora despre serialul Ma Numesc Zuleyha

Dupa ce s-a difuzat ultimul episod din serialul turcesc Fiica Ambasadorului, slot-ul din grila TV de luni si marti a ramas liber, daca va aduceti aminte. Cu alte cuvinte, de la ora 20 si pana pe la 22:30-23:00 nu mai era de difuzat nimic. Cei de la Kanal D s-au gandit sa ne faca o bucurie si sa ne mareasca portia de Zuleyha. Astfel, de la 3 episoade pe saptamana am ajuns la 5, de luni si pana vineri. Iar acest numar de episoade saptamanale, respectiv 5, a ramas neschimbat pana in prezent. Desigur, dupa ce a inceput emisiunea Jocul cuvintelor cu Dan Negru, episoadele s-au scurtat cu jumatate de ora, dupa cum bine stim.

Din pacate insa, trebuie sa va dam un anunt care cu siguranta ca nu va fi pe placul nimanui. Cei de la Kanal D s-au razgandit. Au alte planuri pentru vara anului 2022, iar pe lista nu e si lasatul acestui serial de 5 ori in fiecare saptamana. Incepand cu data de 4 iulie, serialul turcesc Ma Numesc Zuleyha se va vedea doar de 2 ori pe saptamana. E vorba de zilele de joi si de vineri. Atat. E diferenta destul de mare de la 5 episoade la 2 episoade. Practic, putem spune ca ni s-a taiat portia cu ai mult de jumatate. Insa, asta este, nu avem ce sa facem. Nu noi decidem, ci putem fi doar martori la aceste schimbari care probabil ca pe multi dintre telespectatori ii va supara, pana la urma.

De ce aceasta schimbare?

Probabil ca acum va intrebati si de unde pana unde aceasta schimbare. Nu mai face audienta? Ba da, si inca una uriasa. E printre cele mai de succes seriale turcesti din ultimul timp. Si probabil si de aceea, se doreste pastrarea lui in grila cat mai mult timp posibil. In Turcia, serialul s-a terminat deja definitiv. Asadar, toata lumea stie ca mai e un numar destul de mic de episoade pana la final. Si, din ce intelegem, aceasta schimbare vine tocmai ca sa poata sa ramana serialul si in grila la noi pentru toata vara.

Si vine si o a 2-a intrebare, in acelasi timp, desigur: ce se va da in locul serialului cu peripetii din Cukurova? Ei bine, serialul turcesc Aripi Frante, o noua productie. Aceasta se va vedea luni, marti si miercuri, tot de la ora 20. Povestea e buna, intr-adevar. Va vom scrie un articol si noi despre noul serial. Dar chiar si asa…Zuleyha e Zuleyha. Parca mai bine ar fi fost sa ramana 3 zile pe saptamana Zuleyha si doar 2 noul serial. Va asteptam parerile despre acest subiect si pe pagina de Facebook.