Cate episoade au mai ramas din sezonul 4 Ma Numesc Zuleyha?

Cate episoade au mai ramas din sezonul 4 Ma Numesc Zuleyha? Ne-a intrebat o doamna ce ne urmareste site-ul, asa ca ne-am gandit sa scriem un articol. Probabil sunt multi in situatia dansei, care probabil ar vrea sa stie cat timp ne-a mai ramas alaturi de Zuleyha, Fikret si cei din jurul lor. Din pacate, raspunsul e ca mai sunt putine episoade. Detalii despre tot ce va urma pentru Cukurova in randurile ce urmeaza.

Cate episoade au mai ramas din sezonul 4 Ma Numesc Zuleyha?

Cate episoade au mai ramas din sezonul 4 Ma Numesc Zuleyha

Cate episoade au mai ramas din sezonul 4 Ma Numesc Zuleyha

In prezent, Kanal D difuzeaza sezonul 4 din Ma Numesc Zuleyha. In acesta, a disparut Demir si nu se va mai intoarce niciodata, dupa cum bine stim. In locul lui, pe post de protagonist si barbat iubit de Zuleyha a venit Mehmet sau Hakan Gumusoglu. Lucrurile s-au schimbat la 180 de grade. Un singur lucru a ramas cat de cat neschimbat: farmecul serialului, care inca face niste audiente uriase pentru prime time-ul din Romania. Bine, bine, dar cate episoade mai sunt din Ma Numesc Zuleyha? Cand va fi marele final?

A, da, in caz ca nu stiati, sezonul 4 din serialul turcesc Ma Numesc Zuleyha este si ultimul, de altfel. Adica da, dupa ce se termina el, se termina si serialul propriu-zis. Nu va mai fi un sezon 5, din pacate, desi ar fi trebuit. In fine, vom discuta mai multe intr-un articol separat. Cert este ca finalul se apropie cu pasi repezi. In Turcia, serialul a avut 141 de episoade. La noi insa, lucrurile sunt mai complicate, ca de obicei.

Episoade mai scurte

Stim deja vechea problema a serialelor turcesti difuzate in Romania. Se intampla adesea ca totul sa fie bine si dupa parca se strica tot. Un episod integral din ZUleyha are in jur de 3 ore. Cu alte cuvinte, daca incepe la ora 20:00, pana pe la 23:00 n-ar trebui sa se termine. Asa le-au gandit producatorii din Turcia. Doar ca la noi, e putin diferit. Dupa o vreme in care episoadele se difuzeaza intregi, se taie, din diverse considerente. De exemplu noi avem acum episoade cu jumatate de ora mai scurte din cauza ca a aparut in grila Jocul Cuvintelor cu Dan Negru, care incepe la ora 22:30.

Si jumate de ora azi, jumatate de ora maine si uitati asa se mai fac niste episoade. Degeaba au fost 141 in Turcia, ca noi vom avea mai multe, evident. Mai multe si mai scurte, in caz ca nu v-ati prins. E o intreaga harababura, din pacate. De aceea probabil ati observat ca uneori mai scriem si noi ca intr-un rezumat se intampla ceva ce, de fapt, se intampla in urmatorul si tot asa. De cand cu aceasta numerotare aiurea, ne e greu si noua sa mai tinem pasul si sa putem sa fim exacti cu ce se intampla.

E greu cu episoadele…

De exemplu, sa spunem ca Hakan se insoara cu Zuleyha in episodul…100 din difuzarea originala din Turcia. Va dam doar un exemplu, da? Ei bine, cand episodul respectiv ajunge in Romania, nu doar ca nu mai ajunge ca episodul 100, dar nici nu mai stim exact ce se intampla in el. La un calcul simplu, la noi in Romania ajunge probabil ca episodul 106, de la decalaj. SI uitati asa, noi va spunem ca se insoara ei in episodul 100, dar la TV apare insuratoarea in episodul 106. Si tot asa…

Este foarte greu sa tinem pasul si de aceea uneori in ultima vreme, ni se mai intampla sa nu mai putem cuprinde chiar tot ce se intampla intr-un episod. Dar incercam totusi sa fim cat de cat exacti. Cert este ca la noi vor fi probabil in jur de 150-160 de episoade pana la final. Si odata cu anuntul de ultima ora despre serial, stim ca nici macar nu vom mai avea 5 episoade pe saptamana. Vor fi doar 2, joi si vineri. Asa ca pana in toamna probabil o sa mai avem Zuleyha la TV. Dupa, va incepe un alt serial. Ce parere aveti? Ne puteti spune si pe pagina de Facebook si va si puteti abona la site-ul nostru gratuit, prin formularul de abonare. Si aici se termina si articolul nostru in care v-am spus cate episoade au mai ramas din sezonul 4 din Ma Numesc Zuleyha, cu aproximatie.