Cand se termina definitiv serialul turcesc Ma Numesc Zuleyha?

Cand se termina definitiv serialul turcesc Ma Numesc Zuleyha? Din pacate pentru noi, cei ce am fost prezenti inca de la primul episod si ne-am atasat de personaje, nu mai e mult. Ne apropiem cu pasi repezi de ultimele peripetii din Cukurova. Marele final este cu mult mai aproape decat ne-ar placea noua sa credem…Stim deja daca exacta, insa nu si toate detaliile. Unele lucruri sunt pastrate in asa fel incat sa ne uitam, ca sa le putem afla. Despre toate acestea vom discuta in articolul de astazi. Daca il considerati util, puteti sa il dati si mai departe, sa il distribuiti prietenilor dumneavoastra. Asa ne ajutati si pe noi sa ne simtim bine ca munca noastra ajunge la cat mai multi pasionati de seriale turcesti.

Ma Numesc Zuleyha, un serial fenomen

Cand se termina definitiv serialul turcesc ma Numesc Zuleyha

Cand se termina definitiv serialul turcesc ma Numesc Zuleyha

In fiecare an, apar o gramada de seriale turcesti. Multe dintre ele insa, nu rezista mai mult de un sezon. Pur si simplu personajele nu sunt pe placul telespectatorilor, iar actiunea in sine nu ii face sa fie interesati de ce va urma. In acelasi timp, exista si unele productii care farmeca inca de la primele scene. Probabil ati ghicit deja ca Ma Numesc Zuleyha se incadreaza in cea de-a doua categorie. Povestea emotionanta a doi tineri, pe numele lor Zuleyha si Yilmaz, pornind in necunoscut pentru a-si face o viata noua, a fascinat intreaga lume.

Serialul a devenit rapid un fenomen si a fost vandut in o multime de tari. Si peste tot a rupt audientele. In Romania, a fost un hit total, lumea incepand sa vorbeasca despre Zuleyha, personajul jucat de Hilal Altinbilek si despre ce urmeaza sa i se mai intample. S-au difuzat sezoanele 1 si 2. Apoi, pentru ca se ajunsese la zi, serialul nu s-a mai dat la noi. Faptul ca in Turcia se difuzeaza un singur episod saptamanal poate uneori sa rezulte in pauze lungi in difuzari. Pentru ca, stim cu totii ca la noi mai putin de 2 episoade pe saptamana nu prea au fost la niciun serial. Si se termina rapid. Pana la urma, dupa o pauza lunga, a inceput si sezonul 3, care le-a reamintit rapid romanilor de ce le place atat de mult serialul.

Cand se termina definitiv serialul turcesc Ma Numesc Zuleyha?

In Turcia, se difuzeaza in prezent sezonul 4 din Ma Numesc Zuleyha. Din pacate pentru toti, acest sezon 4 din Zuleyha va fi ultimul. Povestea se apropie de marele final. De unde pana unde? Ei bine, producatorii ar mai fi putut continua. Posibilitatile erau nelimitate, mai ales ca noile personaje puteau avea lucruri din trecut ce puteau fi explorate usor. Si sigur se putea face si sezonul 5 din Ma Numesc Zuleyha si altele. Doar ca a intervenit oboseala.

Actorii se simt foarte obositi si nu mai pot continua. Ritmul de filmari este unul tare solicitant, iar pe foarte multi i-a ajuns din urma oboseala…Asa ca, de comun acord, si-au spus ca gata, trebuie sa puna stop. Mai bine asa, decat sa o lungeasca si sa nu mai poata juca la fel de bine, iar telespectatorii sa fie suparati. Este totusi o decizie destul de grea. Chiar si acum, dupa 4 sezoane, serialul Ma Numesc ZUleyha atrage super audente in Turcia. Asa ca va dati seama ca totusi nu e asa usor sa te desparti de un produs cared inca functioneaza si care inca produce bani buni…

Cand se difuzeaza ultimul episod din Ma Numesc Zuleyha?

Dar, se pare ca decizia este definitiva. Iar ultimul episod din serialul turcesc Ma Numesc Zuleyha se va difuza undeva pe la inceputul verii. Este vorba de episodul cu numarul 140. Acesta se va difuza in Turcia pe data de 9 iunie. Atunci, telespectatorii turci vor trebui sa isi ia adio de la Zuleyha…Nu stim inca in ce fel se va termina. De-a lungul episoadelor, au fost multe drame pentru draga noastra. Dar poate ca in ultimul episod isi va gasi si ea linistea…

La noi va mai dura un timp pana va ajunge si ultimul episod din sezonul 4 Ma Numesc Zuleyha. Nici nu stim sigur daca dupa ce se va termina al 3-lea, va urma al 4-lea sau se va astepta un timp, pana cand vor fi aparut toate episoadele din sezonul 4…Ideea insa, care e dureroasa pentru noi fanii, e ca am aflat cand se termina definitiv serialul turcesc Ma Numesc Zuleyha. Si e o treaba sigura. Sau, haideti sa ii spunem ca e la 99%. Inca exista un 1% sanse sa existe si un sezon 5 din Ma Numesc Zuleyha, desi ne vine greu sa credem. Poate daca le vor da actorilor niste mariri de salariu sau ceva. Sau daca vor face fanii o petitie. Dar decizia pare a fi definitiva…Va asteptam sa discutam pe baza acestui subiect si pe pagina noastra de Facebook.