Serialul turcesc Aripi Frante – Rezumat si Prezentare Generala

Serialul turcesc Aripi Frante se pregateste sa ne infierbante serile de vara, doamnelor, domnisoarelor si domnilor. In curand, vom fi martorii unei noi povesti plina nde neprevazut si de situatii care ne vor tine lipiti de micile ecrane. In articolul nostru de astazi vom vorbi despre tot ceea ce trebuie sa stim despre noua productie. Aici ne referim la povestea generala, care sunt personajele si cam la ce ne putem astepta de la ele. Desigur, vom trece si la detaliile punctuale, spunandu-va cand e data premierei, de la ce ora, dar si in ce zile vom putea viziona episoadele. Acestea fiind spuse, permiteti-ne sa incepem.

Serialul turcesc Aripi Frante – Rezumat si Prezentare Generala

Serialul turcesc Aripi Frante

Serialul turcesc Aripi Frante

Se spune ca o familie trebuie sa fie echilibrata, daca se vrea ca fiecare dintre copii sa poate fi, la randu-i un adult echilibrat si un om de omenie in societatea actuala. Insa, ce se intampla atunci cand traseul obisnuit al oricarei familii se schimba? Cand in loc sa aiba o copilarie si o adolescenta linistite alaturi de mama si tatal, eroii lor, copiii trebuie sa invete sa se descurce cu mai putin decat au altii? La aceste intrebari trebuie sa raspunda niste frati, pe numele lor: Aysun, Zeynep, Emre si Cemre.

Ei ar fi trebuit sa fie ca toti ceilalti, dar se pare ca nu s-a putut. Unul din stalpii lor, tatal, s-a dus prea devreme din aceasta lume, lasandu-i indurerati, plini de intrebari si de frustrari frapante. Singura lor lumina in viata mai este mama lor, pe nume Nefise. Insa, uneori, dragostea nu este de ajuns. In serialul turcesc Aripi Frante (sau Kanatsiz Kuslar in difuzarea din Turcia), vom vedea prin ce drame poate sa treaca o familie greu incercata.

Incercari grele, prin care vor trece impreuna

Nefise poate ca de multe ori nu a fost pregatita din toate punctele de vedere sa fie mama. Si-acapatat acest titlu la o varsta destul de frageda, cand poate ca alte fete aveau alte planuri, nu sa stea dupa biberoane, asa cum a facut ea. Insa, si-a crescut asa cum a putut copiii…Totul parea sa fie cat de cat bine, pana la disparitia sotului ei. Acum, ea va trebui sa se strofoace si mai mult sa le asigure strictul necesar.

Pe langa problemele personale, recuperarea lor dupa pierderea tatalui, toti vor trebui sa treaca si prin niste probleme cauzate de lipsurile financiare. Ce vor face, cum se vor descurca? Vom afla, desigur, urmarind noul serial turcesc ce se va difuza pe Kanal D. Ca o scurta paranteza, povestea seamana putin cu serialul turcesc Nemilosul Istanbul, daca vi-l mai amintiti. Insa ramane de vazut daca va fi super asemanator sau doar ni se pare, pana la urma.

Cand incepe serialul turcesc Aripi Frante? Si de cate ori pe saptamana se va difuza?

Bun, v-am spus in mare despre ce va fi vorba in noul serial. Si acum, desigur, vine intrebarea: cand incepe serialul? Ei bine, va putem spune ca in scurt timp. Mai exact, pe data de 4 iulie, de la ora 20, vom putea pasi si noi in noua poveste. Personajele ne vorf astepta, gata sa ne spuna ce au de spus. Serialul se va vedea de 3 ori pe saptamana. Este vorba despre zilele de miercuri, joi si vineri.

In prezent, serialul turcesc Ma Numesc Zuleyha se difuzeaza de luni si pana vineri. Astfel, dupa ce incepe serialul Aripi Frante, Zuleyha va fi la TV doar 2 zile, dupa cum v-am spus deja intr-un alt articol. Daca nu l-ati citit, va putem spune ca e vorba de luni si marti. E o schimbare surprinzatoare, trebuie sa recunoastem. Zuleyha inca face super audienta, asa ca pare putin aiurea sa se dea mai putin. Sau poate tocmai ca e super urmarit, se doreste pastrarea serialului in grila cat mai mult timp posibil? Indiferent de adevaratele motive, nu trebuie sa ne suparam pe noul serial. Trebuie sa ii acordam o sansa pentru ca poate o sa ne placa. Si putem sa intram si pe pagina de Facebook despre Aripi Frante, desigur.