Ma Numesc Zuleyha Episodul 134 Rezumat: Masina lui Hakan a explodat!

Ma Numesc Zuleyha Episodul 134 Rezumat: Masina lui Hakan a explodat! Dusmanii se pare ca nu prea mai au rabdare cu el. Daca pana acum existau doar mici tatonari, atentionari, acum s-a trecut la un cu totul si cu totul alt nivel, dragilor. S-ar parea ca Hakan a devenit o tinta in miscare. Si toti incearca sa il doboare. Ce se va intampla, pana la urma? Haideti sa aflam din rezumatul episodului de astazi.

Ma Numesc Zuleyha Episodul 134 Rezumat: A sarit in aer!

Ma Numesc Zuleyha Episodul 134 Rezumat

Ma Numesc Zuleyha Episodul 134 Rezumat

Stim deja din episodul 133 faptul ca lucrurile s-au infierbantat. Cineva i-a pus ceva sub masina barbatului pe cared il iubeste a noastra si a asteptat. Nu a trecut mult timp, ca masina lui Hakan pur si simplu a explodat. Pret de cateva secunde, ne-am gandit ca gata, pana acolo i-a fost. Am zis ca s-a dus si Hakan, asa cum a disparut si Demir si tot asa. Insa nu, se pare ca individul a avut un noroc chior. Si-a uitat cheile si s-a intors sa le ia. Iar acest lucru l-a salvat. Daca ar fi avut la el cheile si le-ar fi bagat in contact, acelea ar fi fost ultimele lui secunde in viata.

Insa asa, se pared ca a scapat basma curata. Zuleyha se afla prin apropiere. A vazut si a auzit explozia, fapt pentru care s-a ingrozit teribil, la gandul ca l-a pierdut si pe Hakan. In clipa in care l-a vazut totusi pe picioarele lui, nu si-a mai putut tine sentimentele in rau. A inceput sa planga, pentru ca tocmai a avut parte de un soc. A crezut ca l-a pierdut pentru totdeauna…

Sa ii spuna sau sa taca?

Pentru Hakan, pastrarea secretului sau devine din ce in ce mai grea. Daca la inceput putin ii pasa, acum simted ca nu mai poate sa o minta pe Zuleyha. Nu se mai poate uita adanc in ochii ei si nu ii mai poate spune ca el e Mehmet. Dar partenera lui ii spune ca cel mai intelept lucru ped care il poate in momentul de fata e sa sed abtina. Zuleyha nu trebuie sa afle cine este. Legat de bomba…evident ca in spatele ei se afla Colak. Acesta isi doreste sa se razbune neaparat.

E nervos nevoie mare Colak, caci nimic nu pare sa ii mai mearga. Cu Betul nu ii merge, pe Hakan nu reuseste sa il elimine…Insa, norocul lui are sa se schimbe, cel putin in ceea ce o priveste pe Betul. Stati linistiti, tanara nu a inceput dintr-odata sa il placa. Ea a aflat doar ca Zuleyha i-a deschis proces si stie ca trebuie sa se apere bine, ca doar Zuleyha are relatii si tot ce trebuie. Tocmai din acest motiv, fie ca ii place, fie ca nu, va trebui sa ii mai raspunda lui Colak la avansuri, in speranta ca o va ajuta…

Fikret nu are probe

Desi in adancul sufletului sau, Fikret e mai mult decat sigur ca Abdulkadir i l-a luat pentru totdeauna pe Fekeli de langa el, nu prea are dovezi…Si, deci, individul va putea sa stea in libertate mult si bine. Chiar si asa, nu poate sa nu spuna prin jur ca Abdulkadir e vinovatul. Iar lumea il crede si incepe sa se teama sa stea in jurul lui. Intre timp, FIkret vrea sa afle si adevarul despre Mehmet. Si asa nu prea il suporta el, dar de cand i-a zis Zuleyha ca simte ca ii ascunde ceva, vrea si mai mult sa vada despre ce ar putea sa fie vorba.

Fikret mai incearca sa vada si daca reuseste sa il faca pe Vahap sa ciripeasca. Insa acesta se pare ca are fermoarul bine pus la gura. Nu vrea sa scoata niciun cuvant. Nu vrea sa il dea de gol, desi Fikret stie prea bine ca Mehmet este Hakan. Doar ca, la fel ca si in cazul lui Abdulkadir, nu poate sa faca nimic din niste simple supozitii. Trebuie dovezi, altfel nu prea il va crede cine trebuie si totul va fi in zadar.

Ma Numesc Zuleyha Episodul 134 Rezumat: Plecarea in Liban

Nu trece mult timp si Fikret si Cetin au o noua pista in ceea ce il priveste pe Mehmet. Ei afla ca in Liban ar putea sa fie ceea ce cauta. E vorba de ceva vechi, in care exista o poza ce i-ar putea ajuta. Pentru ca nu au vreo alternativa, cei doi se duc pana in Liban. Si bine fac, caci descopera o poza cu Hakan Gumusoglu si cu Abdulkadir. Ati putea spune ca gata, s-a zis cu Hakan, in acested conditii. Nu trebuie decat sa vada Zuleyha poza si va intelege cine i-a fost, de fapt, alaturi, in tot acest timp.

Doar ca…exista o problema, Fikret si Cetin sunt prinsi la mijloc, in niste evenimente neprevazute si nu se pot intoarce in Cukurova. Asadar, Hakan a mai castigat niste timp…Insa, pana cand? Vom afla din urmatoarele rezumate. Daca va plac si vi se pare utile, nu uitati ca puteti deveni abonati ai site-ului nostru si le puteti fi anuntati cand le postam, daca folositi formularul de abonare pe care il gasiti deja pe site. Nu uitati si de pagina de Facebook.