Ma Numesc Zuleyha Episodul 133 Rezumat: Hakan e in pericol!

Ma Numesc Zuleyha Episodul 133 Rezumat: Hakan e in pericol! Dusmanii nu se lasa asa, cu una, cu doua. Iar daca nu ii lasa in pace sa isi fdaca planurile murdare, pana la urma se hotarasc sa il scoata definitiv din joc. Pana acum, l-au tot lasat, l-au tot lasat, dar prea nu le permite sa isi vada si ei de prostiile lor. Pai pana cand? A sosit timpul sa aflam ce se mai intampla prin Cukurova.

Ma Numesc Zuleyha Episodul 133 Rezumat: Aproape sa vada

Ma Numesc Zuleyha Episodul 133 Rezumat

Ma Numesc Zuleyha Episodul 133 Rezumat

Stim deja din episodul precedent ce teama a apucat-o pe Betul. S-a gandit ca daca lumea va afla deja cine e Hakan Gumusoglu cu adevarat, poza aceea pe care o are cu el si cu Demir va deveni inutila. Si daca de santajat probabil nu prea va mai putea, macar sa mai obtina niste banuti. Cu acest gand, ea ii trimite lui Hakan poza, ca sa ii demonstreze ca trebuie sa aiba grija si sa ii trimita bani buni, daca vrea sa nu se afle. Intamplarea insa a facut ca nu Hakan sa fie primul care vede plicul ci Zuleyha. A noastra l-a gasit. Nefiind ceva neobisnuit, era aproape sa il lase alaturi de celelalte si sa isi vada de treaba.

Doar ca plicul mirosea…interesant. Avea asa un parfum aparte, unul de femeie, lucru care a intrigat-o pe a noastra. Si pe buna dreptate. Credem ca multe sotii ar face la fel daca ar simti un parfum de femeie. Ea e pregatita sa vada ce e in plic. Si o secunda a mai lipsit sa vada. Hakan a intrat in birou si i-a luat plicul inainte ca ea sa ii poata vedea si continutul. Iar cand Hakan si-a atintit privirea asupra fotografiei, s-a schimbat la fata. Vrand sa stie sigur daca se afla sau nu in pericol, a intrebat-o daca a vazut ce e in el sau nu. Apoi, i-a spus ca ar face bine sa nu mai faca asa ceva…Stiind ca nu e de ajuns pentru a-i potoli gelozia Zuleyhei, el ii adauga faptul ca e de la o femeie cu care a fost in trecut si care pur si simplu nu vrea sa inteleaga ca intre ei nu mai poate sa fie nimic.

Un triunghi amoros neobisnuit

Avem parte de un asa-zis triunghi amoros pe care nu prea il vedem des. Il avem pe Colak, care o vrea pe Betul. Colak e refuzat de ea, tanara nedorindu-si sa isi petreaca timpul alaturi de el. Dar pe Colak l-ar vrea Sermin, care tot incearca sa se dea pe langa el, sa il faca sa o vada si in alt fel, dar se pare ca nu prea reuseste.

Si nu prea se pare ca ii reuseste. Colak ed ocupat cu alte lucruri. Pe plan sentimental, v-am spus, vrea sa o aiba pe Betul. Pe plan profesional, isi doreste sa o faca pe Zuleyha sa fie de partea lui. Insa stim si noi ca ii va fi tare, tare greu, dupa toate cele intamplate…

Vahap mai are o sansa

Vahap a cam comis-o, trebuie sa recunoastem. Spunandu-le tuturor ca Mehmet e, de fapt, Hakan Gumusoglu, a exagerat. Dar asa e la nervi. Abia tarziu, a putut sa isi dea seama ca aceasta actiune a lui la nervi poate sa aiva repercursiuni grave. Si nu neaparat pentru ca l-ar afecta pe Hakan, ci pentru ca si Badulkadir ar putea avea de suferit. Insa, el se bazeaza pe faptul ca lumea nu il crede. Si totusi, dupa cum v-am spus si la rezumatul episodului trecut, Fikret il crede. Si chiar incepe sa banuiasca faptul ca e ceva putred in privinta lui Hakan.

Dar cand il intreaba pe Vahap, acesta neaga. Ii spune ca nu a fost decat o minciuna spusa la nervi. Si nici macar atunci, Fikret nu poated sa il creada. Doar ca, neavand nicio dovada, trebuie sa mai astepte. Hakan se gandeste sa ii mai dea o sansa lui Vahap. Are nevoie de un acolit ca el pentru o treaba murdara. Si-a dat seama ca Betul i-a trimis acea copie a fotografiei cu el si Demir. De aceea, vrea sa il puna pe Vahap sa o sperie atat de rau, incat sa ii scoata din cap toate ideile ca ar putea sa profite de pe urma lui. Dar pentru Hakan vor urma alte pericole, la care nici nu se asteapta…Vom afla si noi despre ce este vorba din urmatoarele rezumate. Haideti si pe pagina de pe Facebook. Aici mai vorbim despre ce se intampla in serialul nostru.