Ma Numesc Zuleyha Episodul 107 Rezumat: A murit Umit!

Ma Numesc Zuleyha Episodul 107 Rezumat: A murit Umit! Tanara se pare ca a avut cam aceeasi soarta cu mama ei, din pacate. Tensiunile cresc in Cukurova, iar disparitiile sunt din ce in ce mai dese. Deja in ultimele episoade i-am pierdut pe Yilmaz, pe Mujgan, pe Sevda si acum, pe Umit. Demir insa e si el de negasit si ne asteptam la ce e mai rau. Cine va mai urma din Cukurova? Haideti sa aflam ce se mai intampla.

Ma Numesc Zuleyha Episodul 107 Rezumat: A fugit

Ma Numesc Zuleyha Episodul 107 Rezumat

Ma Numesc Zuleyha Episodul 107 Rezumat

Arma pe care Zuleyha o avea la ea s-a descarcat total din greseala, in timp ce ea era fata in fata cu Umit, asa cum am aflat si noi deja din episodul precedent. A noastra va dati seama ca s-a panicat. Nu mai stia ce sa faca si in ce directie sa o ia. Insa, mai presus de toate, nu stia nici unde ii este baietelul. Iar cu Umit scoasa din joc, va dati seama ca nici nu mai avea de unde sa afle…

Si totusi, are noroc, caci Adnan este mult mai aproape decat si-ar putea imagina. Baietelul face cum face si apasa pe claxonul masinii lui Umit, in care si este, de altfel. A noastra il aude si se duce spre autovehicul. Il ia pe Adnan si pleaca de acolo ingrozita de faptul ca tocmai a luat o viata. Hakan, care a vazut toate acestea, se gandeste ca ar putea sa profite. Zuleyha, din graba, si-a lasat pe jos arma. Evident, are amprentele pe ea. Asa ca ar putea sa o foloseasca foarte usor individul pentru a capata niste foloase de la Demir sau de la ea.

Cand se intoarce…

El o ia si pe Umit si practic, face in asa fel incat nimic nu s-a intamplat. Intre timp, Zuleyha a ajuns la Fekeli si la Fikret. Le-a spus rapid ce s-a intamplat, iar acestia au venit cu ea sa vada ce pot rezolva. Insa, Zuleyha are parte de o surpriza: Umit nu e pe nicaieri. Va dati seama ca primul ei gand este ca, pana la urma, ea s-a trezit si a plecat din acel loc. Habar nu are care este, de fapt, adevarul…Hakan vrea sa se spele si el pe maini, asa ca masina lui Umit ajunge rapid intr-o prapastie. Ideea individului este ca totul sa para ca nu a fost nimic altceva decat un simplu accident.

Dureaza un timp pana cand e gasita, iar Fikret se ocupa de tot ceea ce tine de inmormantarea lui Umit. Intre timp, Hakan si-a dat seama de doua lucruri. In primul rand, acea femeie pe nume Zuleyha nu stie din pacate unde este Demir Yaman. In al doilea rand, e posibil sa ii fie de folos pe viitor, asa ca ar fi bine sa nu se afle ce a facut. Vrea sa intre in viata ei si sa se apropie din ce in ce mai mult de ea.

Ma Numesc Zuleyha Episodul 107 Rezumat: Intalniri intamplatoare

Hakan nu pierde timpul si incepe sa apara asa, intamplator, in viata Zuleyhei. Prima lor intalnire e cand un rauvoitor vrea sa ii fure geanta Zuleyhei. Domnul Gumusoglu, care se afla prin apropiere, a fost pe faza si i-a dat-o inapoi. Au mai urmat si altele, iar in fiecare, Hakan a reusit sa ii capteze atentia Zuleyhei. Intre timp, a noastra l-a pus pe Sadi sa se intereseze de mai multe lucruri. In privinta lui Demir, parca deja incepe sa isi piarda speranta…Dar vrea macar sa stie ca actiunile ei nu au ajuns la dusman. Si aparent, n-au ajuns la el, ci la un anume Mehmet Kara.

Intre timp, Abdulkadir si Betul incep sa se cunosca din intamplare. Acesta i se plange ca ar vrea si el sa devina mai cunoscut in Cukurova si sa acumuleze niste terenuri. Insa, nu are de unde sa le ia, ca toti cei ce le detin, boierii, nu vor sa vanda. Atunci, Betul ii spune ca e posibil sa il ajute ea. Cunoaste pe cineva care sigur va vinde un teren.

Cine e Mehmet Kara

Betul incepe sa devina usor, usor un ghimpe in coaste pentru toata lumea. Scopul ei e sa puna mana pe tot ceea ce tine de avutiile familiei Yaman. Si isi doreste sa faca toated acestea seducandu-l in primul rand pe Fikret. Dupa, va putea mai usor sa puna mana pe actiunile necesare pentru a deveni o sefa adevarata la companie. Ercan insa e atent si nu are de gand sa o lase.

Insa faptul ca Betul vrea sa puna mana pe avere nu e o surpriza, neaparat. Surpriza surprizelor este identitatea lui Mehmet Kara, despre care Sadi a aflat ca e cel care a intrat in posesia actiunilor Zuleyhei. Probabil ca numele nu va spune nimic. Nici lor, nu le spune. Insa, in episodul 107 din Ma Numesc Zuleyha, Mehmet Kara isi face aparitia. Si asa aflam ca el e, de fapt, Hakan Gumusoglu. Asta da dezvaluire. Ce va urma? Pana sa aflam, haideti si pe pagina de Facebook.