Ma Numesc Zuleyha Episodul 106 Rezumat: Zuleyha e suparata

Ma Numesc Zuleyha Episodul 106 Rezumat: Zuleyha e suparata, ba chiar furioasa pe comportamentul lui Umit. Asa ca lasa la o parte orice urma de de bunatate si actioneaza. Insa, pana atunci, avem de parcurs un episod greu. Disparitia lui Demir, aparitia lui Hakan si tot ce se intampla in Cukurova reprezinta surse de stres pentru dragii nostri, ramasi in urma. Ce se va face Zuleyha fara Demir? Iar Hakan este atat de rau pe cat se spune sau se va putea discuta cu el?

Ma Numesc Zuleyha Episodul 106 Rezumat: Panica generala

Ma Numesc Zuleyha Episodul 106 Rezumat

Ma Numesc Zuleyha Episodul 106 Rezumat

Ceea ce s-a intamplat la conacul Yaman a fost total neasteptat. Un gest brutal, atipic si care ar fi putut sa aiba consecinte super grave. Toti sunt debusolati si nu stiu unde sa se duca. Singura care se pare ca stie ce ae de facut este nimeni alta decat Umit. Ea se gandeste ca acum, cand nimeni nu mai e atent, poate sa faca rau. Asa ca se duce sa le spuna autoritatilor ca Demir Yaman i-a luat-o pentru totdeauna pe mama ei de langa ea.

Al nostru fiind dat disparut, ipoteza lui Umit ca de fapt el ar fi fugit de frica sa nu fie prins pentru fapta lui, pica perfect. Autoritatile incep sa il caute, iar pe lista scurta de suspecti apar si Fikret, dar si Zuleyha. Pentru ca lucrurile par a fi mai complicate decat par, Fekeli e lasat liber temporar, pentru a putea ajuta si el la gasirea fiului lui Hunkar.

Hakan Gumusoglu, un nou personaj

In caz ca nu stiati, odata cu episodul 106 din Ma Numesc Zuleyha, a inceput si la noi in Romania sezonul 4. Facem o scurta paranteza, sa va spunem ca, de cand episoadele s-au scurtat cu jumatate de ora, asa cum v-am mai spus in alt articol, s-au schimbat putin lucrurile. Adica noi o sa avem mai multe episoade. Si ca sa va faceti o idee ce inseamna aceasta jumatate de ora in minus, de cand a aparut Jocul Cuvintelor cu Dan Negru, sa va spunem un lucru. In Turcia, sezonul 3 s-a terminat la episodul 102. Evident, sezonul 4 a inceput cu episodul 103. La noi in Romania, abia acum, la episodul 106 incepe sezonul 4.

Gata cu paranteza. Revenim la dragii nostri si va spunem ca, in acest episod, se risipeste ceata. Aflam faptul ca accidentul pe care l-a provocat Fekeli va fi unul ce va avea repercursiuni destul de grave si de indelungate. Cel peste care a dat este unul din cei mai vechi dusmani de-ai lui Demir. Fratii Gumusoglu aveau de mult timp lucruri de impartit cu Demir. Si asteptau sa se razbune. Hakan, unul din ei, a fost plecat pentru cateva zile, timp in care s-a produs nefericitul incident cu Fekeli. Iar acum, cand a revenit in tara, are parte de o surpriza.

Razbunare pentru fratele lui

De cum afla ca fratele lui nu mai e din cauza acelui individ numit Fekeli, Hakan pune cap la cap totul. Abdulkadir, unul din partenerii sai, vrea sa-l faca sa creada ca totul a fost planuit. Fiind apropiati Fekeli si Demir Yaman, sigur or fi facut acest plan de a scapa de Erkan, fratelel lui Hakan. Adevarul este ca acest Erkan nu prea a respectat ideile pe care le aveau el si fratele sau. Pe scurt, Erkan si Hakan voiau sa se razbune pe Demir, dar nu asa, intr-un stil brutal, ci subtil. Dar cat timp Hakan a fost pleccat, Erkan a vrut sa faca multe rele si sa scape definitiv de Demir. De aceea se si afla prin zona cand a dat Fekeli peste el…

Pana la urma, Hakan ajunge la concluzia ca fratele sau nu mai e din cauza dorintei lui Demir Yaman de a le arata cine este seful. Toti nervii se aduna in Hakan, care isi promite sa nu lase lucrurile asa. Daca isi doreste o lupta, el i-o va da. Si chiar daca nu stie unde este, va afla cu siguranta. Si atunci va vedea cine este Hakan Gumusoglu cu adevarat. Din pacate, si alte personaje vor fi prinse in aceasta lupta…

Ma Numesc Zuleyha Episodul 106 Rezumat: Umit il ia pe Adnan

Faptul ca nimeni nu il poate gasi pe Demir este dubios. Unde sa se fi dus? Toti il cauta, insa nimeni nu il gaseste. Umit vrea neaparat sa il vada si pur si simplu nu mai poate sa astepte. Asa ca se gandeste sa traga niste sfori. Dintre toti cein din Cukurova, cine poate sa fie singura persoana care sa aiba totusi habar despre unde se afla Demir? Dupa Umit, Zuleyha este singura care ar putea sa stie. Asa ca, pentru a o face sa voreasca il ia pe Adnan. Si ii spune ca nu i-l va da inapoi, pana cand nu ii va spune exact unde sa il gaseasca pe Demir.

Zuleyha se prezinta la locul de intalnire, insa este tare furioasa. Poarta cu ea o arma, pe care spera sa nu fie nevoita sa o foloseasca. Dar Umit arunca vorbe pline e venin si nu mai poate. O scoate si o indreapta spre rivala ei. Nu are intentia de a apasa si de a o folosi, doar ca, de nervi, nu tine bine arma, iar aceasta se declanseaza. Umit priveste infricoasata, parca nedandu-si seama de ceea ce se intampla. De la departare, Hakan Gumusoglu priveste surprins aceasta intorsatura a lucrurilor. El este pe urmele Zuleyhei, sperand, la fel ca si Umit, sa il duca la locul unde se afla dusmanul sau. Ce va urma? Vom afla din urmatoarele episoade. Pana atunci, va invitam si pe pagina de Facebook.