Zuleyha se va termina mai repede!

Zuleyha se va termina mai repede! Din pacate, vom avea parte de niste schimbari nedorite in ceea ce priveste serialul nostru turcesc preferat. Nimeni nu se astepta la asa ceva, mai ales ca audientele sunt foarte, foarte bune. Va vom explica despre ce este vorba in randurile ce urmeaza. Acestea fiind zise, haideti sa incepem.

Zuleyha se va termina mai repede!

Zuleyha se va termina mai repede

Zuleyha se va termina mai repede

Sezonul 3 din Ma Numesc Zuleyha a inceput in forta in Romania. Debutul a fost unul urmarit de foarte multi dintre noi, telespectatorii care o stiam deja pe Zuleyha si stiam cat de palpitanta este povestea din Cukurova. Iar audientele foarte bune au continuat si in episoadele urmatoare. In prezent, ne apropiem cu pasi repezi de episodul cu numarul 100. Tensiunile, intrigile si rasturnarile de situatie par a fi la nivel inalt. Zuleyha, jucata de Hilal Altinbilek, se va vedea in continuare pusa in fata unor situatii tare dificile. Nici lui Demir nu o sa ii fie prea bine. Multi le vor raul si nu se vor lasa pana cand nu ii vor vedea la pamant.

Dupa cum probabil stiti deja, serialul turcesc Ma Numesc Zuleyha se difuzeaza in prezent 3 zile pe saptamana. Luni si marti avem Fiica Ambasadorului. Iar apoi, miercuri, joi si vineri o avem pe Zuleyha, de la ora 20 si pana la ora 23. Acesta a fost programul de niste timp si cu totii ne-am obisnuit cu el. Am crezut ca asa o sa fie si in continuare. Insa, o schimbare de ultim moment va da peste cap totul, din pacate. Despre ce este vorba? Ei bine, are legatura cu o aparitie surprinzatoare.

Episoade mai scurte

Schimbarea despre care va vorbim si pe care sigur nu ne-o dorim e ca vor fi mai scurte episoadele cu draga noastra. De ce? Ei bine, vine in grila o emisiune noua, cu Dan Negru. Da, el era la Antena 1. Dar de putin timp, a intrat in familia Kanal D. Si in curand, de pe 20 aprilie, va avea si o emisiune intitulata „Jocul Cuvintelor”, care va incepe de la ora 22:30. Ea se va difuza fix in aceleasi zile in care va fi zi Zuleyha, adica de miercuri si pana vineri.

Asadar, din cauza noii emisiuni, ni se va taia portia…In loc sa avem episoade pana la ora 23, cum se intampla in prezent, ele vor fi mult mai scurte si se vor termina la 22:30. Poate ca pentru multi, jumatatea de ora in minus nu o sa conteze, dar va spunem sincer ca o sa se dea totul peste cap. E o miscare la care nu ne-am fi asteptat, trebuie sa recunoastem. Si totusi, sa nu disperam. Poate, dupa cateva editii, emisiunea va fi mutata si se va reveni la vechiul program. Si la episoadele lungi, desigur. Pana atunci insa, haideti si pe pagina de Facebook, sa discutam despre aceasta schimbare pe care noi, fanii serialului nu ne-o doream.