Ma Numesc Zuleyha Episodul 148 Rezumat: I-a prins!

Ma Numesc Zuleyha Episodul 148 Rezumat: Bucuria nu sta prea mult pe taramurile Cukurovei, din pacate. Nici macar Zuleyha si Hakan nu reusesc sa se bucure prea mult de noua lor legatura oficializata. Pe de alta parte, Sermin si Betul nu mai pot nici macar sa doarma. De ce? Pai, de nervi…Asa rau sa le umileasca Zuleyha si ele sa nu poata sa faca nimic, nimic, pentru a-si putea lua portia de razbunare? Si cate si mai cate. Haideti sa vedem despre ce este vorba.

Fikret si Zeynep

Incepem totusi cu o veste buna: Fikret s-a indragostit de Zeynep. S-ar parea ca profesoara i-a picat pana la urma cu tronc, desi initial, nu credea ca va iesi ceva. Noi ne bucuram nespus de mult pentru el. Asa cum va spuneam si in articolul acela cu care ar fi barbatul ideal pentru Zuleyha, el a fost singurul care a ramas pe dinafara. In timp ce Yilmaz, Demir si Hakan s-au bucurat totusi de dragostea femii iubite, respectiv Zuleyha, el nu…n-a primit nimic. Si acum ca il vedem si pe el indragostit de o femeie de il merita, nu putem decat sa ne bucuram.

Ei incep deja sa isi faca planuri impreuna. Si e tare bine. Speram ca macar Zeynep si Fikret sa poata fi fericiti, caci despre ceilalti, nu stim ce sa spunem. Hakan si Zuleyha, desi sunt proaspat insuratei, nu se pot bucura de linistea aceea ce survine unui astfel de eveniment din viata a 2 persoane. Pe langa ei mai sunt alde Colak, alte Vahap si altii care nu vor sa se potoleasca, indiferent de consecinte.

Zuleyha vrea egalitate

Zuleyha pune piciorul in prag si isi doreste egalitate in Cukurova. Nu mai vrea ca barbatii sa fei mai presus de femei si tine sa anunte ca va lupta, astfel incat toti sa fie platiti in acelasi fel. Hakan si Fikret sunt langa ea si o sustin in acest demers. Betul si Sermin nu stiu ce ar mai putea sa faca pentru a reusi sa o dea jos, sa o faca urata de toata lumea. Pentru ca le-a dat afara, iar pentru ele acest lucru a fost o rusine.

Dupa ce s-a aflat ca ele au luat amuleta lui Leyla, nu a mai fost cale de intoarcere. Insa chiar si asa, Zuleyha, dupa cum v-am spus, nu mai vrea sa existe diferente. Colak insa nu e de acord. Lui putin ii pasa de noile idei ale dragii noastre. Ii spune verde in fata ca, daca mai continua asa, nu va mai avea mult timp de trait. Va avea el insusi grija de acest lucru. A noastra insa se uita la el de sus, stiind ca nu o poate atinge. Doar nu degeaba i se spune Doamna de Fier a Cukurovei, nu-i asa? Insa atat Abdulkadir, cat si Colak, nu se vor lasa pana cand se vor razbuna pe Betul, pentru felul in care i-a tratat.

Ma Numesc Zuleyha Episodul 148 Rezumat: Apelul

Daca in viata publica, Zuleyha pare a fi pur si simplu de neclintit, nu acelasi lucru il putem spune si despre viata ei privata, cu Hakan. Si-a dorit atat de mult sa aiba si ea in sfarsit parte de viata aceea linistita. A incercat cu Yilmaz si nu a reusit. A incercat si cu Demir, insa nu a avut sorti de izbanda. Acum, cu Hakan, chiar spera ca va putea fi sotia linistita ce isi doreste sa fie. Doar ca…linistea este tulburata de un apel. Pe Hakan il suna cineva si de aici lucrurile devin din ce in ce mai grele…

Pe scurt, Hakan si Abdulkadir inca mai trebuie sa discute si eventual sa si lucreze impreuna. Da, chiar in ultimul timp s-au intamplat atatea. Zuleyha parca presimte ea ceva si isi spune ca nu trebuie sa il lase pe Hakan sa se duca unde trebuie de unul singur. S-a saturat de atatea secrete. Dar poate n-o fi nimic si se sperie ea degeaba. Insa, nu, se pare ca intr-adevar, se intampla ceva dubios. Hakan discuta cu Abdulkadir. Ciudat…stia ca ei 2 nu se inteleg si sunt dusmani. Iar acum vorbesc? Asadar, totul a fost o minciuna? Ramane se aflam ce va face draga noastra, din urmatoarele rezumate. Haideti si pe pagina de Facebook, unde mai discutam despre serial. Va lasam si un trailer al episodului mai jos: