Ma Numesc Zuleyha Episodul 75 Rezumat: Ghinionul

Ma Numesc Zuleyha Episodul 75 Rezumat: Lucrurile par sa fi scapat de sub control in Adana. Vestea ca Mujgan ar fi insarcinata a incins spiritele. Fiecare a primit aceasta noutate in alt fel. Pentru Zuleyha, a fost declansatorul unui val de lacrimi, iar pentru Yilmaz, ceea ce a pornit o ura in el cum nu a mai avut de mult timp. Putin mai lipsea sa il scoata din joc pe Fikret. Noroc ca a ajuns Mujgan la timp si i-a spus ca este doar o minciuna, dupa cum am vazut si noi din episodul precedent. Insa, o va crede Yilmaz? Haideti sa aflam ce se mai intampla.

Ma Numesc Zuleyha Episodul 75 Rezumat: Sevda sfatuieste

Ma Numesc Zuleyha Episodul 75 Rezumat

Ma Numesc Zuleyha Episodul 75 Rezumat

Yilmaz reuseste sa se calmeze la timp, inainte de a face ceva ce sigur ar fi regretat toata viata. Mujgan rasufla usurata, insa nu are timp de mai mult, caci sotul ei o ia si o duce la Zuleyha. De ce? Yilmaz stied cat rau a putut sa ii faca vestea. Cated lacrimi amare a varsat femeia, lagandul ca nu va mai putea parasi niciodata Adana…Iar acum, trebuie sa afle adevarul. A noastra afla ca totul a fost o minciuna. Si probabil cu adrenalina pulsandu-i, Yilmaz se duce si la Demir si ii spune verde in fata ca Zuleyha si cu el vor pleca.

Fiul lui Hunkar nu primeste deloc bine aceasta veste. Din secunda doi isi spune ca nu se va lasa si nici pe sotia lui nu o va lasa sa plecd cu individul acela. Sevda vine langa el si ii spune ca fix aceasta indaratnicie a lui o face pe Zuleyha sa se indeparteze. Se pune in fata unei decizii pe care ea singura vrea sa o faca. Da, este greu sa stai cu sufletul la gura, in asteptarea unui raspuns care poate fi sau nu in favoarea lui Demir. Dar acesta trebuie sa inteleaga ca daca va continua sa o oblige, o va pierde. Asa, exista inca o sansa sa se intoarca, dupa ce va realiza singura greseala.

Ele trebuie sa plece

Dupa ce vorbeste cu Demir, Yilmaz se duce sa rezolve si cu Fikret. Isi cere scuze, insa barbatul nici nu vrea sa auda. L-a facut tradator si era sa ii ia si viata, iar acum el vrea sa il ierte? Nu se poate atat de usor, din pacate. Lucrrile insa se indreapta, datorita lui Fekeli. Acesta e si el de acord ca Mujgan ar trebui sa plece o perioada din Adana. Si nu singura, ci impreuna cu Behice. Asa ca, in teorie, le trimite la Istanbul. Si spunem ca doar in teorie, deoarece, in realitate, ele raman undeva mult mai aproape.

Fekeli a decis ca micutul Kerem Ali sa nu fie privat de dragostea mamei lui. Da, lucrurile sunt tulburi in prezent. Si totusi, Mujgan, orice ar fi facut, este mama lui Kerem Ali. Asa ca trebuie sa ramana alaturi. Chiar daca poate nu se vor impaca, amandoi, si Yilmaz si Mujgan trebuie sa ramana langa Kerem Ali, pentru ca acesta sa creasca bine.

Demir asculta

Pana la urma, Demir se hotaraste sa ii asculte sfatul Sevdei. Astfel, urmatoarea data cand Zuleyha se intalneste cu Yilmaz si intarzie prea mult. se panicheaza. Si o intreaba unde a fost. A noastra ii raspunde ca a fost sa se vada cu iubitul ei. Atunci intelege Demir ca, daca va continua asa, sigur o va pierde. Insa, daca totusi o va asculta pe Sevda, poate se schimba lucrurile. Asa ca el incearca sa nu mai actioneze la fel in episodul 75 din Ma Numesc Zuleyha.

Ajunge sa ii spuna ca poate sa plece unde vrea. Si poate sa faca ce vrea. Zuleyha ramane surprinsa de aceasta schimbare brusca. Nu ezita sa ii spuna si lui Yilmaz, care intelege totusi unde bate Demir. Asa ca ii spune simplu: intr-o saptamana si putin, vor trebui sa plece, sa isi inceapa noua lor viata.

Ma Numesc Zuleyha Episodul 75 Rezumat: Ajutorul

Mujgan a ajuns la capatul puterilor. Pentru o mama, sa-i fie luat de langa ea pruncul, este poate cea mai mare durere. Si stiind ca nu poate sa il vada pe Kerem Ali o face pe Mujgan sa nu isi mai gaseasca locul. Chiar daca trebuie sa isi calce pe orgoliu, se duce la Zuleyha si o roaga sa o ajute. Zuleyha isi aduce aminte ca a avut si ea parte de astfel de perioade, in care nu a putut sa isi vada copiii. Si, stiind cat de greu este, decide sa o ajute pe Mujgan.

Planul ei e simplu. Ii spune lui Nazire ca vrea sa il ia pe Kerem Ali sa se joace cu Adnan, in parc. La scurt timp dupa ce pleaca cu el, apare si Yilmaz. Nazire ii spune unde e baietelul, iar barbatul isi da seama ca sigur Mujgan e in spatele acestei dorinte a Zuleyhei sa il ia pe Kerem Ali. Intre timp, ea i l-a dus pe baietel mamei lui. Iar aceasta e tare bucuroasa. Doar ca face o miscare gresita. Vrea sa il ia pe baietel si sa fuga cu el. Desigur, nu ar mai putea sa stea fara sa-l vada zi de zi. Si din graba, il scapa pe acesta intr-un rap. Se vede si o cascada. Daca nu vor actiona la timp, micutul…nu va mai fi. Aflam din episoadele urmatoare ce se intampla. Pana atunci, haideti si pe pagina de Facebook.