Ma Numesc Zuleyha Episodul 108 Rezumat: Prima veste despre Demir

Ma Numesc Zuleyha Episodul 108 Rezumat: Prima veste despre Demir apare, in sfarsit. Insa nu este chiar cea la care ne-am fi asteptat, din pacate. Zuleyha va fi surprinsa, atat va putem spune. Pana la acele scene, avem de parcurs un episod plin de tensiuni. Haideti sa aflam despre ce este vorba.

Ma Numesc Zuleyha Episodul 108 Rezumat: Hakan Gumusoglu sau Mehmet Kara?

Zuleyha a ramas cu gura cascata cand a aflat in episodul precedent cui i-a vandut, de fapt, actiunile. Sadi i-a zis ca un individ pe nume Mehmet Kara le-ar fi luat. Pana aici, totul suna bine. Doar ca, pana la urma, a noastra a aflat ca acest Kara era, de fapt, fix cine nu voia ea sa fie. Ne referim aici, desigur, la Hakan Gumusoglu, unul dintre cei mai vechi dusmani de-ai lui Demir. Cand isi da seama ce a putut face, pe Zuleyha o apuca panica…Incercand sa dreaga lucrurile, ii spune ca vrea sa ii cumpere inapoi toate actiunile, pana la ultima.

Hakan se uita asa la tacticos la ea, stiind ca se afla intr-o pozitie de putere. Apoi, ii raspunde simplu: nu. Nu are de gand sa ii dea inapoi nicio actiune pe care a cumparat-o. Scopul sau e sa investeasca, nu sa inapoieze. Gestul acesta o face pe Zuleyha sa se gandeasca putin la el. Putin mai mult, am putea spune. Caci, pana la urma, cine sa fie individul acesta sa o refuze pe ea si sa nu ii faca pe plac? Tocmai ei, doamnei din Cukurova?

Stie ca trebuie s-o tina aproape

Ma Numesc Zuleyha Episodul 108 Rezumat

Ma Numesc Zuleyha Episodul 108 Rezumat

Si totusi, Hakan are un plan bine pus la punct. Vrea sa si-o apropie pe Zuleyha, asa ca, desi nu are de gand sa-i dea nimic, se gandeste sa actioneze altfel. Se duce personal la ea mai tarziu si ii da un document prin care o imputerniceste. Cu alte cuvinte, cand Hakan nu va fi prezent la firma, ea, Zuleyha, se va putea ocupa de tot.

Fekeli cand afla de nou venit, isi spune ca trebuie sa il cunoasca si fata in fata. De aceea, se gandeste sa organizeze o petrecere de bun venit, asa cum se face. Faza este ca nu stie cine este Hakan, de fapt. Asa ca nu are nicio problema in a vorbi cu el deschis despre tot si despre toate. Si cand spunem ca despre tot…chiar despre tot. Sermin face ea cum face si aduce in discutie si accidentul acestuia cu masina. E vorba despre cel din care Erkan, fratele lui Hakan, nu a mai scapat.

Ma Numesc Zuleyha Episodul 108 Rezumat: Schimbare de planuri

Si va dati seama cum i s-au urcat nervii la cap lui Hakan. Se astepta ca Fekeli sa se laude cu acest lucru. Ca o paranteza, Demir fiind dusman vechi de-al fratilor Gumusoglu si prieten cu Fekeli, Hakan a crezut ca totul a fost o razbunare, nu un accident. Insa, cand il aude pe Fekeli cu cat patos vorbeste despre cat ii pare de rau, se schimba la fata. Ba, mai mult, decide sa schimbe intregul plan.

In acea seara, Fekeli trebuia sa plece cu masina si sa nu se mai intaorca niciodata. Abdulkadir i-a umblat la frane, iar Fekeli nu ar mai fi avut niciun fel de sansa. Insa, dupa discutia avuta la petrecere, Hakan isi da seama ca intr-adevar, totul a fost un accident. Asa ca Fekeli nu mai trebuie sa plateasca cu propria lui viata, dupa el. Sperand ca Abdulkadir nu a avut inca timpul necesar sa ii umble la frane, il suna insistent. Insa, ia-l de unde nu-i. Dandu-si seama ca doar el il poate salva, Hakan se tine dupa Fekeli si face in asa fel incat accidentul sa nu mai aiba loc.

Prima veste despre Demir

Inca de cand a inceput sezonul 4 si la noi in Romania, Demir nu a mai aparut. Si toti ne-am intrebat: unde sa fie el oare? In episodul 108 din Ma Numesc Zuleyha aflam si noi prima veste despre el. Din pacate nu, nu apare din nou. Zuleyha primeste un pachet in care este inelul sau. Pe langa bijuterie, este si un biletel.

Pe biletel scrie ca ea nu trebuie sa fie ingrijorata sub nicio forma. De ce? El se va intoarce in scurt timp. Desigur, acum nu stim ce sa spunem…Poate sa fie intr-adevar un mesaj de la Demir Yaman. Insa, in acelasi timp, poate sa fie scris de dusmanul sau, care l-o tine prins pe undeva…Ramane de vazut. Pana ne dumirim noi, haideti si pe pagina de Facebook.