Ma Numesc Zuleyha Episodul 116 Rezumat: A murit Demir Yaman!

Ma Numesc Zuleyha Episodul 116 Rezumat: A murit Demir Yaman! Din pacate, este adevarat. Fiul lui Hunkar nu mai este. Ce destin tragic pentru o familie atat de puternica precum a fost Yaman. Insa, ce s-a intamplat de fapt? Se stie vinovatul? Haideti sa aflam impreuna din rezumatul de astazi.

Ma Numesc Zuleyha Episodul 116 Rezumat: Vestea care ii zguduie pe toti

Ma Numesc Zuleyha Episodul 116 Rezumat

Ma Numesc Zuleyha Episodul 116 Rezumat

Asadar, Demir al nostru nu mai e. L-au gasit in episodul precedent, dar degeaba… Stalpul conacului Yaman, mostenitorul intregului imperiu al lui Adnan si Hunkar s-a dus. Cand aude aceasta veste de-a dreptul zguduitoare, Zuleyha simte ca se topeste pe picioare. Simte ca nu mai poate. Hakan incearca sa o ajute sa reziste, dar si el e tare ingandurat. Da, voia sa se razbune pe Demir, dar parca acum ii pare rau. Sa fie vorba de o parere de rau sincera sau doar de simpla dezamagire ca nu a fost el cel din cauza nu mai exista Demir in prezent?

Si totusi, Hakan crede ca nu poate sa fie decat vorba de Abdulkadir. Nimeni altcineva nu ar fi putut avea tupeul necesar sa-l scoata din joc pe Demir. Si totusi acesta nu recunoaste nimic. Mai tarziu, Abdulkadir discuta cu Bedo pe baza acestui subiect. Vrea sa stie daca acesta din urma a folosit arma asa cum nu ar fi trebuit si a tintit vreun punct sensibil al corpului dusmanului lor. Bedo ii spune ca nu ar fi vrut sa ii faca rau lui Demir. Ideea de baza era sa il sperie doar. Insa, el a vrut sa faca pe smecherul si din cauza tupeului, a trebuit sa isi foloseasca arma pe el…

Betul e abatuta…

Pentru Betul, episodul 116 din Ma Numesc Zuleyha nu este unul bun deloc. In ultimul timp, i-ar mers bine lucrurile. Deja se vedea un soi de sefa in companie. Doar ca totul s-a dus de rapa…De ce? Ei bine, dupa disparitia lui Demir, toate actiunile pe care acesta le avea au trecut intra in posesia sotiei sale. Asadar, Zuleyha devine cea mai puternica femeie din companie, iar Betul nu prea mai are ce sa faca. De data aceasta, pe plan profesional, Zuleyha a castigat. Insa, ea mai are o sansa, pe plan personal. Poate sa il seduca pe Fikret si i-l poate sufla rivalei sale.

Zuleyha si Fikret au parte de o discutie destul de serioasa. Acum, ca stiu faptul ca au ramas singuri, trebuie sa se aiba unul pe altul. Da, Zuleyha intelege ca Fikret nu prea mai are incredere in ea, pentru ca a petrecut foarte mult timp cu Mehmet in ultima vreme. Insa, in realitate, Fikret a fost si va ramane primul barbat la care apeleaza cand da de probleme.

Ma Numesc Zuleyha Episodul 116 Rezumat: Hakan nu pierde timpul

Betul il urmareste pe Fikret, caci vrea sa fie cu el. In acelasi timp, Hakan o urmareste pe Zuleyha noastra fix din acelasi motiv. Si, ce sa vezi, cei doi urmariti, Fikret si Zuleyha, petrec mult timp impreuna. Si-au spus ca trebuie sa ramana impreuna si sa duca mai departe tot ceea ce a inceput Demir. E nevoie de ei ca o echipa, nu ca si dusmani, cum aproape ca devenisera in ultimul timp. Betul vrea neaparat sa faca ceva ca sa il castige pe Fikret. Hakan e mai tupeist si isi spune ca nu trebuie sa piarda timpul.

Asa ca o invita pe a noastra sa manance ceva. Aici, ii spune fara prea multe ocolisuri faptul ca are sentimente pentru ea. Si nu doar atat. Pentru a ii arata ca vorbeste serios si nu sunt vorbe-n vant, o si saruta. Da, atat de tupeist este. Ne intrebam ce va urma si ce va avea de spus Fikret. Ramane sa aflam din urmatoarele rezumate. Daca vreti sa le citit printre primii, va puteti abona la ele, utilizand formularul. Va asteptam si pe pagina de Facebook.