Ma Numesc Zuleyha Episodul 145 Rezumat: In fata pericolului

Ma Numesc Zuleyha Episodul 145 Rezumat: In fata pericolului, Zuleyha sta tare si dreapta. Insa pentru cat timp? Colak nu este chiar cel mai intelept individ…Lucrurile incep sa devina din ce in ce mai complicate. In acelasi timp, ne apropiem de finalul povestii…Ce va urma? Haideti sa aflam, pas cu pas, din articolul de astazi.

Ma Numesc Zuleyha Episodul 145: S-au pus toti sa o ajute

Stim deja din episodul anterior faptul ca Zuleyha si-a gasit un curaj nebanuit. Si neasteptat, am putea spune. Pentru ca ea se pune sa o apere pe Sermin, chiar daca ar putea sa se dea la o parte, ca doar nu este implicata direct. Dar cand intelege situatia, dar mai ales cand vede ura din ochii lui Colak si isi da seama ce i-ar putea face, isi spune ca nu il poate lasa sa ajunga la ea. Asa ca a noastra se pune in fata lui Colak, spunandu-i ca nu are ce sa cauted in conac si nici nu o va vedea pe Sermin.

Colak si acolitii lui vor sa se dea cocos. Pai cum, o femeie sa le spuna lor ce sa faca? Doar ca…au uitat un amanunt: Zuleyha nu este orice femeie, ci Doamna de Fier Cukurovei, pe care (aproape) toti o respecta. Am spus aproape, pentru ca sunt si indivizi precum Colak care uneori nu stiu sa plece. Satenii se baga pentru Zuleyha, iar Colak sed descurajeaza. Vazand ca totusi exista si lume pentru Zuleyha, asa cum si pentru el sunt acolitii lui, isi spune ca mai bine se retrage de data aceasta.

Gest dragut

Betul si Zuleyha nu putem spune ca s-au inteles bine vreodata…De aceea, ne gandeam ca si daca va afla lucruri despre unde este sau in ce stare se afla femeia, Zuleyha noastra nu ar interveni. Pana la urma, de ce sa iti ajuti dusmana? Si iata totusi ca ea nu poate sa o lase la greu pe Betul. Dupa ce afla ca ar fi pe undeva la Colak acasa, sed duce cu toti cei ce au stat alaturi de ea. Dar Colak e vulpoi batran si ii pregateste noi si noi surprize urate…

Betul si Sermin se regasesc si se bucura nespus. Doar ca, tanara a facut o alegere…L-a lasat pe Abdulkadir in urma, crezand ca si asa n-o sa mai deschida ochii. Doar ca barbatul i-a deschis si incepe sa se simta din ce in ce mai bine. Va dati seama ca nu are de gand sa o mai lase pe Betul sa stea unde a stat. Astfel, ea si Sermin s-ar fi trezit pe drumuri. Dar Zuleyha se gandeste iar la ele si le lasa sa stea la Gaffur. Stie si ea totusi ca gestul ei probabil ca nu va fi prea apreciat. Cu alte cuvinte, daca isi vor reveni pe toate planurile cele 2 probabil ca tot vor incerca sa o distruga…

Ma Numesc Zuleyha Episodul 145 Rezumat: Intrebarea care nu a mai aparut

Fikret stim deja ca o vrea pe Zuleyha. Cand s-a aflat in situatia aceea dificila, a crezut ca nu o sa mai aiba sansa sa ii puna acesteia intrebarea: Zuleyha, vrei sa fii sotia mea?”. Dar, pana la urma a supravietuit. De aceea, isi spune ca trebuie sa grabeasca lucrurile si sa primeasca de la ea raspunsul care il va face fericit intreaga lui viata. Ca totul sa fie frumos, decide sa o invite la restaurant si aici sa discute.

Din pacate pentru Fikret, Zuleyha nu mai poate deveni sotia lui, caci afla si el ca ea si Hakan deja si-au facut planuri si vor deveni in curand sot si sotie. In inima lui Fikret incepe sa ploua, incepe furtuna si nu se stie cand se va opri. Asadar, a pierdut-o pentru totdeauna pe Zuleyha. Sau nu? Ramane sa aflam din urmatoarele rezumate. Pana ajungem la ele, haideti si pe pagina de Facebook.