Ma Numesc Zuleyha Episodul 144 Rezumat: Betul a intrat in belele!

Ma Numesc Zuleyha Episodul 144 Rezumat: Betul a intrat in belele! Tanara se afla intr-o situatie destul de disperata. Ce va face pe mai departe? Va mai putea sa continue ca pana acum sau va trebui sa se opreasca si sa o ia pe un alt drum? Haideti sa aflam impreuna.

Ma Numesc Zuleyha Episodul 144 Rezumat: Ce urmeaza?

Ma Numesc Zuleyha Episodul 144 Rezumat

Ma Numesc Zuleyha Episodul 144 Rezumat

Fikret a patit-o grav de tot. A avut un accident in urma caruia putea sa ramana cu sechele grave sau putea…sa nu mai ramana, daca ne intelegeti. Singura lui salvare ar fi fost un doctor, care, din pacate, nu mai raspundea la telefon. Hakan s-a bagat pe fir si a decis sa ajute. Ar fi putut sa nu o faca, avand in vedere ca stabilisera deja ca sunt chit. Nu mai trebuia sa dovedeasca nimic nimanui. Si chiar si asa, s-a bagat si a reusit sa il aduca inapoi in Cukurova. Pana la urma, barbatul scapa cu bine, iar Zuleyha si Lufyie s-au mai linistit dupa atata stres si atatea temeri…Ele au grija de Fikret, personajul jucat de Furkan Palali, care nu stie intregul adevar si faptul ca insusi rivalul lui la inima Zuleyhei l-a salvat…

Va dati seama ca Hakan a reusit sa isi mai spele imaginea prin aceasta fapta. A dat dovada de omenie, asa ca Zuleyha incearca totusi sa ii dea si a 2-a sansa. Nu era foarte sigura pana acum, dar, vazand curajul cu care alege sa se bage pentru apropiati, isi spune ca poate, pana la urma, nu e un om atat de rau. Insa, daca vrea ca ea sa ii fie din nou alaturi, trebuie sa se descotoroseasca de Abdulkadir. Aceasta ar fi singura dintre conditiile ei. Hakan ii spune ca intelege de ce vrea sa scape de el, dar nu va fi atat de usor. Abdulkadir a fost multa vreme fie aproape de el, de partea sa, fie prin preajma. Asa ca desi isi doreste si el, Hakan sa scape de el, nu va fi floare la ureche.

Ma Numesc Zuleyha Episodul 144 Rezumat: Abdulkadir sau Colak?

Betul a fost dintotdeauna o oportunista. A stiut cand sa zambeasca fals si cand sa verse lacrimi neadevarate, toate ca sa poate sa isi atinga telurile. Ce nu si-a dat ea seama e ca, uneori, cei din jur si-au mai dat seama de talentele ei. Asa se face ca duce ce vede starea in care se afla Abdulkadir, Betul cade pe ganduri. Daca va ramane cu el, il va pierde pe Colak. Dar daca Abdulkadir nu va supravietui? Nu prea e intr-o starea prea buna. Si daca il alege pe el, dar barbatul nu supravietuieste, ea ar insemna ca a ales pur si simplu gresit. Iar ea nu isi permite sa aleaga gresit in situatia ei.

Asa ca pana la urma, ea decide sa se duca la Colak care, cel putin la nivel teoretic, este mai bine decat Abdulkadir. Insa Colak afla de dinainte de Betul joaca la doua capete sau haideti sa spunem altfel, ca nu e de incredere. De aceea, se gandeste ca in locul nuntii reale pe care o astepta tanara sa vina cu una falsa. Betul trebuie sa invete o lectie pe care sa nu o uite niciodata. Pai sa vrea sa il scoata din joc pe el una ca ea? Nu se poate.

Planul ei esueaza pana la urma

Betul nu isi da seama de faptul ca domnul Colak a stiut de planul ei. Realizeaza tarziu, cand este inchisa intr-o camera, din care nu se stie cand, daca sau in ce fel va scapa. Sunt sute de scenarii posibile, in functie de dispoziitia lui Colak. Pana la urma, o poate lasa libera, doar cu o speritura zdravana. Dupa, poate sa o lase sa plece, insa nu la fel de frumoasa ca inainte. Iar apoi, exista si situatia in care n-o s-o mai lase sa plece niciodata…

Intre timp, apare si Sermin care vrea sa o vada. Insa Colak ii spune linistit ca nu are cum, caci Betul nu mai sta la el. Sermin simte pericolul si isi da seama ca sigur i-a facut ceva. Nu stie ce si incepe sa se panicheze. Risca si le spune tuturor ca sigur fetita ei nu mai respira in acele clipe, asa ca autoritatile incep sa cerceteze. Insa, nici urma de Betul. Unde sa fie?

Ma Numesc Zuleyha Episodul 144 Rezumat: Abdulkadir nu iarta

Betul credea ca Abdulkadir nu mai are nicio sansa. Insa, el a reusit, iar acum, cand isi da seama ca tanara l-a lasat in urma pentru Colak, se enerveaza teribil. Isi doreste sa se razbune pe ea. Intre timp, Colak afla de declaratiile lui Sermin si se supara si el. De unde pana unde ideea asta stupida ca i-a facut felul lui Betul?

Zuleyha intervine si ii ia apararea lui Sermin. Ba chiar are de gand sa o tina la conac pana cand Colak se va linisti. Insa furia barbatului creste, nu scade. El ii spune si Zuleyhei ca, daca nu i-o va da pe Sermin, va avea de tras cu el…Ce va urma pentru a noastra? Se va termina totul tragic sau Colak va primi ceea ce merita? Va interveni Hakan sau nu? Abdulkadir va avea si el ceva de spus sau nu? Aflam din urmatoarele episoade. Pana atunci, haideti si pe pagina de Facebook. Si uitati mai jos un trailer video pentru episod:

Sursa: YouTube Kanal D Ro