Ma Numesc Zuleyha Episodul 125 Rezumat: A ajuns la inchisoare!

Ma Numesc Zuleyha Episodul 125 Rezumat: A ajuns la inchisoare! Nervii s-au adunat, s-au inmultit si l-au facut sa nu mai poata gandi limbepede. De aceea, a sarit la bataie si dupa, evident, a ajuns dupa gratii. Ce va urma pentru Hakan, caci despre el este vorba? Haideti sa aflam dintr-un nou rezumat.

Ma Numesc Zuleyha Episodul 125 Rezumat: Betul cere ajutorul

Ma Numesc Zuleyha Episodul 125 Rezumat

Ma Numesc Zuleyha Episodul 125 Rezumat

Betul si Sermin se afla intr-o situatie tare, tare delicata. Zuleyha e pregatita sa nu le mai arate niciun strop de toleranta, indiferent de ce ar spune. Ele trebuie sa plece de la conac. Si ar face bine sa isi ia talpasita cat mai repede. Daca nu, vor fi de-a dreptul alungate, caci ea nu are de gand sa suporte astfel de mojicii din partea unor femei ca ele. Dar Betul tot incearca sa o imbuneze, in ciuda atitudinii ei. Fara succes, insa…

Si cand se vede la un pas de a fi aruncata in strada, Betul isi spune ca trebuie sa apeleze la Abdulkadir. El e singura ei salvare. Acestuia i se propune sa achizitioneze locuinta, astfel incat Betul sa nu fie nevoita sa se duca cine stie unde. Surprinzator, barbatul e de acord sa ii faca pe plac si sa o ajute.

Abdulkadir are sange rece

Un om normal are si anumite limite, dar si anumite frici. Nu poate de exemplu sa ii faca rau unei alte persoane. Abdulkadirf nu a auzit insa de asa ceva. Cand afla ca cineva din apropiere poate sa ciripeasca si sa il afecteze si pe el, isi spune ca trebuie sa scape de respectiva persoana neaparat. Indiferent de cine e. Asa se face ca Mahmut nu sta prea mult dupa gratii. Hakan initiaza o adevarata bataie, doar ca sa fie arestat si dus langa acesta. Planul lui e simplu: trebuie sa il intrebe, ca de la barbat la barbat, cine a folosit arma in restaurant. Isi da seama ca nu el a fost. Iar daca vor fi doar ei singuri, poate il va face sa ii spuna cine a fost, de fapt.

Doar ca planul lui Hakan nu functioneaza. Si nu pentru ca Mahmut s-ar tine tare sau ceva. Ci pentru ca Hakan nu mai ajunge sa discute cu el. Abdulkadir s-a prins de smecheria fostului sau partener de afaceri. Si si-a zis ca nu poate ca el sa ajunga rau, daca ciripested Mahmut. Asa ca l-a scos din joc definitiv.

Se aud vorbe

Lumea vorbeste si gura lumii n-o astupa nimeni. La scurt timp dupa ce Betul si Sermin au ajuns in situatia de a nu mai putea sa stea la conac, lumea a inceput sa le ia partea. Pai cum si-a permis Zuleyha asa, sa le dea afara? Acum ele trebuie sa stea in niste conditii saracacioase…Pentru ca ziaristii simt ca ar fi un subiect numai bun, le lasa pe Betul si Sermin sa dea un interviu in legatura cu aceasta situatie. Ele spun ca nu au nicio treaba cu vanzarea acelui teren. Ba, mai mult, ii acuza pe Zuleyha si Fikret, personajul interpretat de Furkan Palali. Ele zic ca cei 2 nu vor nimic altceva decat banii familiei Yaman si pe cei ai lui Fekeli.

Vazand ca nu stau locului, ZUleyha face si ea o conferinta de presa, in care vrea sa spuna totul despre Betul. La scurt timp, afla o veste care o socheaza. E vorba despre sora lui Hakan Gumusoglu S-ar parea ca aceasta s-a stins. Iar acest lucru o face ped Zuleyha sa vrea sa se duca la inmormantare. Sigur va fi si Hakan pe acolo si va vedea si ea, in sfarsit, cum arata. Habar n-are ea ca, de fapt, il stie prea bine pe acest personaj..

Ma Numesc Zuleyha Episodul 125 Rezumat: De la departare

Hakan isi da seama ca nu mai poate sa se apropie prea mult, daca Zuleyha si Fikret sunt in Izmir, la inmormantarea surorii dale. E tared greu si ii vine sa se duca sa isi vada sora, dar nu poate. Daca s-ar duce, ar strica totul. Pentru ca ziua a fost lunga, Fikret si Zuleyha decid sa ramana la hotel. Doar ca a noastra nu are parte de o noapte linistita, caci cineva intra la ea, purtand o masca. Ce sa vrea oare? Vom afla din episoadele urmatoare.

Pana la ele, nu uitati ca puteti fi primii care afla cand postam noile rezumate ale episoadelor. Daca folositi formularul de abonare, o sa fiti anuntati cand tocmai am postat ceva noi. Si, in acelasi timp, nu uitati si de pagina de Facebook unde mai vorbim despre serialul cu Zuleyha.