Ma Numesc Zuleyha Episodul 153 Rezumat: A murit Hakan!

Ma Numesc Zuleyha Episodul 153 Rezumat: A murit Hakan! Barbatul care ar fi trebuit sa ii fie sot Zuleyhei pentru totdeauna, tocmai s-a dus. Insa, ce s-a intamplat, de fapt? Haideti sa aflam ce se intampla in unul dintre ultimele episoade ale serialului. Da, dragilor, ne apropiem cu pasi repezi de marele final, dupa cum v-am mai spus. Este timpul sa fim atenti, caci sunt ultimele peripetii ale personajelor. Haideti sa vedem…

Ma Numesc Zuleyha Episodul 153 Rezumat: A scapat

Ma Numesc Zuleyha Episodul 153 Rezumat

Ma Numesc Zuleyha Episodul 153 Rezumat

Furia lui Betul este una incredibila. Zuleyha i-a luat totul. Si nu doar atat, dar a mai si umilit-o in fata tuturor. Alaturi de Colak a facut planul acela sinistru prin care ea a crezut ca tocmai a intat in posesia averii lui Colak. Dar au tras-o pe sfoara, au fraierit-o ca pe o copila, pur si simplu. Ea nu poate sa accepte asa ceva si trebuie sa actioneze neaparat. Desi prima data nu i-a iesit si a noastra a iesit teafara si nevatamata, de data aceasta vrea neaparat sa reuseasca.

Asa ca dupa umilinta avuta in fata tuturor, furia ei a crescut si mai mult. La fel si dorinta de a-si folosi arma si de a o distruge pe Doamna de Fier a Cukurovei. Intre timp, Hakan se simte ca ultimul om. Vede ca Zuleyha nu mai are incredere in el si il considera a fi un mincinos de prima clasa. Dar el nu e asa. Au fost dati in care intr-adevar, a trebuit sa joace la 2 capete, pentru Ablduadir, dar si pentru ea. Insa acum, a ramas doar cu ea si chiar ar vrea ca impresia ei despre el sa nu ramana una proasta. Asa ca se duce sa ii explice totul si sa isi ceara iertare.

Betul actioneaza

Ce nu stie el e ca Betul il va face sa nu mai poata sa plece vreodata din Cukurova…Individa a venit fix cand el se pregatea sa se desparta de Zuleyha. Betul nu s-a gandit de 2 ori si si-a folosit arma. Simtind pericolul si dandu-si seama de adevaratele ei intentii, Hakan s-a miscat rapid si s-a pus in fata Zuleyhei. Astfel, a oprit incarcatura armei din a ajunge la Zuleyha. Dar pentru acest gest eroic si nobil, a trebuit sa plateasca cu propria lui viata.

Da, el nu a avut nicio sansa. A murit pe loc, in bratele femeii pe care a iubit-o atat de mult. Si totul din cauza unei individe pline de narcisism, de care se pare ca nu scapam nici in aceste ultime episoade din Ma Numesc Zuleyha, din pacate. Va dati seama ce gol, ce negru s-a asternut in sufletul Zuleyhei…

Nu are noroc in dragoste

Dupa ce l-a inmomantat pe Hakan, Zuleyha a ajuns la o concluzie cat se poate de trista. Simte ca nu mai are putere nici macar sa planga, nici sa se frustreze. A ajuns la capatul tuturor puterilor, caci nu intelege de ce nu poate sa aiba si ea noroc in dragoste. Intai a fost Yilmaz. Nu s-a putut. A urmat Demir. Nici alaturi de el nu a putut ramane. Iar acum, nici cu Hakan se pare ca nu s-a putut sa isi petreaca zilele fericita pana la adanci batraneti….

Asadar, dragostea nu este pentru ea. Insa, trebuie sa isi gaseasca un alt scop, ca altfel ar innebuni. Si isi aduce aminte de titlul ei, acela de Doamna de Fier din Cukurova. Poate ca adevara ei misiune e sa faca bine celor din jur, sa fie o conducatoare pe care toti o indragesc…In urma lui Hakan ramane multa bogatie. Iar a noastra se gandeste sa faca ceva dragut pentru toti. Da din terenuri celor ce nu au reusit sa aiba de-a lungul vietii niciunul, iar restul de bani ai lui Hakan ii foloseste pentru gesturi nobile. Vrea sa dea inapoi comunitatii.

Ma Numesc Zuleyha Episodul 153 Rezumat: Ce va urma?

Asadar, Zuleyha noastra a mai suferit o pierdere. A mai pierdut un barbat pe care a crezut ca il va avea alaturi mult si bine, pana cand va deveni o bunicuta simpatica. Dar se pare ca pana si puternicul Hakan Gumusoglu, jucat de Ibrahim Celikkol, nu a putut sa ramana langa ea. In aceste conditii, stam si ne intrebam…ce va urma pentru draga noastra? Ramasa de una singura si cu Betul inca neprinsa, lucrurile pot degenera, de-a dreptul.

Vom avea parte de niste episoade frumoase la final sau ultimul episod din Ma Numesc Zuleyha va fi plin de drame? Ramane sa aflam. Noi vom scrie rezumatele. Daca vreti sa fiti primii care le citesc, va puteti abona. Si puteti veni si pe pagina de Facebook, unde mai discutam despre ce se va mai intampla cu personajele noastre preferate.