Fiica Ambasadorului Ultimul Episod Rezumat: La revedere Mavi si Sancar!

Fiica Ambasadorului Ultimul Episod Rezumat: La revedere Mavi si Sancar! Peripetiile dragilor nostri ajung la final, astazi, intr-un episod care este plin cu de toate. Ne va fi greu sa ne despartim de ei. Oare cum se va termina totul? Vor ramane fericiti, la final sau Sedat o va prinde pe Mavi? Haideti sa aflam impreuna din…cel din urma rezumat pentru acest serial turcesc…

Fiica Ambasadorului Ultimul Episod Rezumat: Le-a prins

Fiica Ambasadorului Ultimul Episod Rezumat

Fiica Ambasadorului Ultimul Episod Rezumat

Penultimul episod le-a gasit pe Mavi si pe Melek alergand de Sedat, care a aflat unde poate sa le gaseasca. Mavi l-a vazut de la departare si a reusit s-o ia pe fetita si sa fuga in padure. Nu prea are niciun plan. Nu stie unde se duce. Insa spera sa vina Sancar sa le salveze. Din pacate insa, incep si durerile nasterii. Iar Mavi nu prea mai poate sa inainteze. Iar Sedat le prinde destul de usor, caci el e in forta. Dar a noastra nu are de gand sa se lase…

Sedat e surprins de Sancar. Insa el nu e singurul care ajunge la fete, se pare. Tatal lui Nare e si el si cand vede ca individul vrea sa ii faca rau nepoatei sale, isi spune ca pana aici i-a fost. Isi pregateste arma si o foloseste pe Sedat. Si astfel, individul isi gaseste sfarsitul. Din pacate, socul suferit o face pe Mavi sa nu se mai poata abtine. Incepe sa nasca…

Peste un timp…

Ultimul episod din Fiica Ambasadorului ne lasa putin in suspans si urmatoarele scene sunt de peste cateva saptamani dupa acest incident. A noastra, draga de ea, iese din spital. Alaturi de ea este si copilasul care pana la urma se simte bine si e gata, gata sa creasca frumos intr-un mediu bun. Va avea o surioara, pe Melek, dar si doi parinti iubitori, pe Mavi si pe Sancar. Si se va putea dezvolta in voie.

Pentru ca dupa atatea drame, aceasta venire pe lume le-a umplut sufletele de bucurie tuturor, ei decid sa dea o petrecere la conac. Am putea chiar sa spunem ca e un soi de petrecere de bun venit pentru copilas. Aici sunt toti cei la care v-ati astepta. Dar si unii la care nu v-ati astepta. Sau unul, am putea spune. Este vorba despre Guven, care a fost invitat. Da, atata timp a vrut sa ii faca rau lui Sancar. Insa daca nu actiona el la timp cu Sedat, lucrurile ar fi putut lua o turnura urata. E el cum e, insa un lucru e sigur: isi iubeste nepotica, iar acesta este si singurul motiv pentru care acum putem spune ca in sfarsit face parte si el din familia lor.

O despartire si o casatorie

Ii lasam putin sa se bucure si ne intoarcem atentia asupra lui Yahya, care este tare fericit. El si Elvan devin sot si sotie si pentru ei urmeaza un nou inceput. Despre Kavruk si Zehra insa, nu va putem da aceeasi veste buna. Cei doi decid ca cel mai bine ar urma fiecare propriul drum, decat sa il urmeze pe acelasi…Pentru Dudu, lucrurile se misca bine, caci ea primeste o noua oferta de munca.

Aflam ceva si despre Nare a noastra, pe care nu am uitat-o. Guven, aflat acum intr-o situatie din care nu stie daca mai scapa, isi permite sa ii spuna lui Sancar adevarul. S-ar parea ca Nare a lucrat foarte mult la ea in ultimele luni. A trebuit sa faca terapie pentru a trece peste si a putea sa fie din nou fericita.

O vrea si nu prea

Guven spune ca Sancar trebuie sa aiba custodia lui Melek. Nare s-ar parea ca nu isi doreste sa mai fie tot timpul alaturi de fetita ei, ci doar in vacante. Totusi nu se simte pregatita sa aiba grija si sa fie mama zi si noapte. De aceea, ea ii transmite prin Kavruk acest lucru fostului ei sot: ca vrea ca in vacante, Melek sa vina la ea. Insa, in restul timpului, sa aiba el grija de ea. Pentru Sancar, aceasta cerere este una destul de ciudata. Se gandeste sa nu ia de unul singur o decizie, ci sa o intrebe si pe Mavi.

Pana la urma, cei doi decid ca da, e bine asa, ca Melek sa petreaca timp si alaturi de mama ei. Iar in timpul in care cele doua vor fi impreuna, ei doi ar putea sa se duca prin lume, sa aiba o vacanta lunga si frumoasa. Si asa si fac. Se duc, se distreaza, vad intreaga lume. Si cand se intorc acasa, toata lumea ii intampina bucurosi.

Fiica Ambasadorului Ultimul Episod Rezumat: Cum se termina povestea?

Mavi si Sancar sunt bucurosi si ei de revedere. Se pare ca Elvan si Yahya vor fi parinti, iar Necdet si Gulsyie la fel. Despre Zehra si Kavruk afla o veste la fel de buna si anume ca cei doi au decis sa isi dea inca o sansa. Exista sentimente, asa ca ar fi pacat sa nu vada daca totusi pot face ceva si pot construi o relatie frumoasa. Si asa se termina serialul turcesc Fiica Ambasadorului.

Pana la urma, se pare ca toti si-au gasit fericirea. Nare o poate avea pe Melek langa ea, Mavi si Sancar sunt fericiti, si la fel si cei de pe langa ei. Singurul minus pe care l-am da ar fi faptul ca nu a mai aparut si Nare fizic, pentru vreo scena. Am fi vrut sa o vedem fata in fata cu Sancar. Si poate si cu Mavi…Insa, una peste alta, a fost o aventura superba, pe care am urmarit-o cu drag. Ne bucuram ca finalul este unul fericit. Haideti si pe pagina de Facebook, sa va spuneti parerea despre ultimul episod.