Vom avea Zuleyha de luni si pana vineri!

Vom avea Zuleyha de luni si pana vineri! E vestea pe care o asteptam de atata timp…Dupa ce terminam de scris articolul acesta, o sa mergem probabil sa deschidem si o sticla de sampanie, pentru ca ne bucuram tare mult. Insa, care e faza si de ce am fost in sfarsit ascultati? Si mai ales, de cand vom avea Zuleyha in toate aceste zile? Raspunsurile le vom afla impreuna din articolul de astazi.

Vom avea Zuleyha de luni si pana vineri!

Zuleyha de luni pana vineri

Zuleyha de luni pana vineri

Va spuneam intr-un articol precedent ca Fiica Ambasadorului se termina. Pe 17 mai, de la ora 20 e ultimul episod cu Sancar si Mavi. Dupa cum bine stiti, acest serial se difuza in zilele de luni si de marti. Iar acum ca se termina…locul din grila TV in cele 2 zile a ramas liber. Iar cei de la Kanal D s-au gandit sa umple acest spatiu cu inca 2 episoade din serialul turcesc Ma Numesc Zuleyha.

Cu alte cuvinte, incepand cu data de 23 mai, vom avea Zuleyha si luni, marti, miercuri, joi si vineri. De la 3 episoade pe saptamana, cate se difuzau, vor fi 5, ceea ce nu poate decat sa ne bucure, pe noi cei ce il urmarim. Peripetiile Zuleyhei par a atinge noi culmi, caci Demir Yaman e de negasit. Intre timp, Hakan Gumusoglu, unul din vechii sai dusmani, a reaparut in Cukurova si vrea sa se razbune. Ce se va intampla? Raspunsurile le vom afla urmarind noile episoade.

Sezonul 4 din Ma Numesc Zuleyha este ultimul

Trebuie sa va mai spunem si faptul ca sezonul 4 din Ma Numesc Zuleyha este ultimul. In Turcia, tara de origine, el nu va continua cu un al 5-lea sezon din toamna, asa cum ar fi trebuit. Mai multe despre acest lucru v-am spus si intr-un articol precedent. Practic, a intervenit oboseala. Actorii nu prea mai pot sa dea randament, iar producatorii s-au gandit sa se opreasca aici. Mai bine sa iesi in glorie si sa ramai in mintea telespectatorilor ca o productie buna. Daca ar mai fi continuat si actorii nu mai jucau asa bine, probabil ca multi s-ar fi suparat.

Astfel, in Turcia, se vehiculeaza ca ultimul episod din Ma Numesc Zuleyha se va difuza undeva la inceputul lunii iunie. Ramane de vazut in ce fel se va termina totul. Deja devenim nostalgici scriind aceste randuri…Tot ce vrem e ca lucrurile sa fie bune pentru Zuleyha, caci a trecut prin multe. Intre timp insa, sa ne bucuram de faptul ca vom avea Zuleyha de luni pana vineri! . Pe noi ne gasiti si pe pagina de Facebook pentru nelamuriri.