Ma Numesc Zuleyha Episodul 109 Rezumat: Inelul lui Demir

Ma Numesc Zuleyha Episodul 109 Rezumat: Inelul lui Demir intra in scena si produce reactii diverse. De ce l-a trimis? De ce nu a venit el in persoana? Sa i se fi intamplat ceva? Sau e al nostru retinut pe undeva? Raspunsurile le vom primi, usor, usor. Haideti sa vedem.

Ma Numesc Zuleyha Episodul 109 Rezumat: Unde sa fie?

Ma Numesc Zuleyha Episodul 109 Rezumat

Ma Numesc Zuleyha Episodul 109 Rezumat

Episodul precedent a adus o veste la conac, care ar fi putut sa fie una buna. Insa, s-a transformat rapid in noi si noi motive de teama. Zuleyha a primit un bilet de la Demir si inelul sau. Desigur, acea bijuterie a venit la pachet mai mult ca o garantie ca el este cel ce a scris biletul, nu altcineva. Si chiar si asa, Fikret si Fekeli sunt suspiciosi. Sa fie intr-adevar scrisul lui Demir sau poate cineva vrea pur si simplu sa se joace cu ei si cu mintile lor?

Ei iau o scrisoare mai veche de-a lui Demir si incep sa compare cele doua scrisuri. Cel de pe bilet pare a fi al lui Demir, dar, in acelasi timp, e putin diferit. Si atunci Fikret vine cu o explicatie: daca e in pericol Demir si a scris biletelul asta repede, ca sa stie ca are timp sa il termine si sa il si trimita? S-ar parea ca a venit din Siria, acolo unde discutasera ei doi ca s-ar putea duce Demir inainte sa o ia totul razna. Dar daca n-o fi gasit ce trebuie prin acele locuri?

Plecarea

Daca este in pericol, ei nu pot sa stea asa, cu mana in san. Asa ca atat Fekeli, cat si Fikret, decid ca a sosit timpul sa vada si ei Siria. Trebuie sa il gaseasca pe al lor. Daca este bine, atunci probabil ca il vor lasa sa mai stea un timp in acele locuri, pana se linistesc apele in Cukurova. Iar daca are nevoie de ajutor, ei doi vor fi langa el. Cu aceste ganduri in cap, cei 2 pornesc la drum, sperand totusi sa il gaseasca in viata. Exista totusi si posibilitatea intunecata, la care insa prefera sa nu se gandeasca. Yamanii au avut dintotdeauna dusmani puternici…

Pentru a le arata ca totui e un domn, Hakan le spune ca atata timp cat vor lipsi, el va avea grija de Zuleyha. Zis si facut. El o ajuta pe a noastra in tot ceea ce trebuie. Si petrece destul de mult timp pe langa ea, pana la urma. Si stiti vorba aceea veche: „gura lumii n-o astupi niciodata”. Cei din Cukurova incep sa discute despre noul partener de afaceri ai Zuleyhei. Unii spun ca-i frumusel si ca s-ar potrivi mai bine cu ea decat Demir Yaman. Altii se abtin doar in a-l admira pentru felul in care arata. Iar zvonurile despre Zuleyha se duc chiar si la Fikret. Cu alte cuvinte, unii sunt de parere ca de cand i-a disparut sotul, Zuleyha si Fikret ar fi mai mult decat niste simpli prieteni, daca ne intelegeti.

Ma Numesc Zuleyha Episodul 109 Rezumat: Fekeli afla

Betul face ce stie ea mai bine: belele. Ea vrea sa il ajute pe Abdulkadir si se gandeste ca daca Demir nu e prin preajma, pe Zuleyha sigur poate sa o pacaleasca. Pana la urma, reuseste sa o faca pe a noastra sa incheie o intelegere cu el. Intre timp, Fikret si Fekeli isi dau seama de faptul ca au fost pacaliti. Pachetul acela venit de la Demir nu a fost trimis de unde au crezut ei. Cu alted cuvinte, nu a venit din Siria. Iar aceasta nu este singurul lucru surprinzator peste care da Fekeli al nostru.

El afla ca Mehmet Kara este, de fapt, unul dintre cei mai vechi dusmani ai lui Demir Yaman. Si cand isi da seama ca el tocmai i-a spus senin tot ce s-a intamplat cu fratele lui, realizeaza ca ce va urma nu va fi deloc frumos. Vom vedea si noi ce se va intampla. Daca vreti sa fiti primii care afla, va puteti abona la rezumatele noastre, folosind formularul de mai jos. Si daca vreti sa discutati si cu altii despre serial, o puteti face pe pagina de Facebook.

Si o lamurire mai vrem sa facem. Daca pana acum ati urmarit Ma Numesc Zuleyha in difuzarea originala din Turcia, probabil ca nu veti intelege care e treaba. Noi facem rezumatele dupa ce se da la TV in Romania. Si aici, din cauza faptului ca episoadele sunt mai scurte cu jumatate de ora, s-a schimbat treaba. E Jocul Cuvintelor cu Dan Negru de la 22:30 si de aceea s-au scurtat episoadele, in caz ca nu stiati. Probabil ca ce v-am povestit noi aici, in difuzarea din Turcia s-a intamplat in cu totul si cu totul alt episod. Daca nu se va reveni iarasi la episoadele intregi, vom continua asa, dupa ce se da la noi.